Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с компютъра Vista Internet Security 2010 ??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с компютъра Vista Internet Security 2010 ??

Колеги ,хванал съм някакъв вирус и не знам как да го махна В нета има доста решения на проблема ,но всички са свързани със сваляне на някакъв друг софтуер и честно казано ми изглеждат доста лъжливи. Ако някой знае начин да го премахна да помага ,че е много дразнещо.
    Vista Internet Security 2010 се казва вируса. Излиза ми прозорец в който уж се сканира компютъра и открива 30-тина вируса и след това иска пари за да купя програмата за да ги изтрие ????
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

погледни дали не е това
    http://www.myantispyware.com/2010/02...-instructions/
    точка

Comment

Някак си ми се струва, че си с нелицензиран уиндоус и то Виста. От 2седмици Майкрософт са измислили как виста и 7ца да не се ползват нелегално.
      Не съм много запознат с цялата система, но това чух
      Успех

Comment

Пробвай със Систем Рестор-а, върни комютъра, няколко дена назад до последния ти рестор пойнт. Ако така не стане ще ти се наложи да изтеглиш нещо друго ))
        .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Ползвай това колега... проверено е многократно.

http://housecall.trendmicro.com/
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Няма човек на тая планета дето да не ползва пиратски софтуер ,а за филми и музика да не говорим

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
            Някак си ми се струва, че си с нелицензиран уиндоус и то Виста. От 2седмици Майкрософт са измислили как виста и 7ца да не се ползват нелегално.
            Не съм много запознат с цялата система, но това чух
            Успех
            Мирелка ,би ли ми обяснила как точно да го направя това ,че не съм много на вътре в нещата ?

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
            Пробвай със Систем Рестор-а, върни комютъра, няколко дена назад до последния ти рестор пойнт. Ако така не стане ще ти се наложи да изтеглиш нещо друго ))
            Колега хубава програмка ама не открива никакви зарази ?

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Ползвай това колега... проверено е многократно.

http://housecall.trendmicro.com/
            Fiat Bravo II 1.4 90hp
            sigpic

Comment

Значи си имаш типичен пример за псевдо-заразяване.
              Намери коя е тая програма дето се опитва да ти бръкне в джоба отвънка и просто я изтрий.
              Ако не разбираш... викни някой дето разбира и гледай и се учи.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Е как да я открия ? Търсих с търсачката ,но нищо подобно не излиза. Ако има начин да се търсят файлове създадени на определена дата ще ми е полесно ,но.... ???
                Найстина не ги разбирам ,но тука българите не се подържаме много ,а по скоро обратното за съжаление. Пример за това е мой съквартирант на който му искаха 100 паунда за преинсталация на уиндоус
                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                sigpic

Comment

Е тогава да почнем от начало...
                  - не си търсил или не си чел очевадно е... първия резултат от Гугъл показва точно какво си пипнал и как се маха:

Vista Internet Security 2010 manual removal:
                  Kill processes:
                  av.exe

Delete registry values:
                  HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\.exe\shell\open \command "(Default)" = "%UserProfile%\Local Settings\Application Data\av.exe" /START "%1" %*
                  HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\secfile\shell\o pen\command "(Default)" = "%UserProfile%\Local Settings\Application Data\av.exe" /START "%1" %*
                  HKEY_CLASSES_ROOT\.exe\shell\open\command "(Default)" = "%UserProfile%\Local Settings\Application Data\av.exe" /START "%1" %*
                  HKEY_CLASSES_ROOT\secfile\shell\open\command "(Default)" = "%UserProfile%\Local Settings\Application Data\av.exe" /START "%1" %*
                  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Clients\StartMenuInter net\FIREFOX.EXE\shell\open\command "(Default)" = "%UserProfile%\Local Settings\Application Data\av.exe" /START "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe"
                  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Clients\StartMenuInter net\FIREFOX.EXE\shell\safemode\command "(Default)" = "%UserProfile%\Local Settings\Application Data\av.exe" /START "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode
                  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Clients\StartMenuInter net\IEXPLORE.EXE\shell\open\command "(Default)" = "%UserProfile%\Local Settings\Application Data\av.exe" /START "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe"
                  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center "AntiVirusOverride" = "1"
                  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center "FirewallOverride" = "1"

Delete files:
                  %UserProfile%\\AppData\\Local\\av.exe %UserProfile%\\AppData\\Local\\WRblt8464P
                  Пробвай първо с това: http://www.safer-networking.org/en/spybotsd/index.html
                  ако не смееш да пипаш по регистъра сам.

Comment

Отвори Control Panel, после намери Recovery и там вече мисля, че ще се ориентираш.
                    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Пробвай първо със System Restore,но най-вероятно няма да стане.После,както ти е написал колегата morfius.След като го изчистиш,забрани "прекрасната" опция Automatic Updates,колкото и да се пъне,че "трябва" да я включиш.
                      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Това ще ти помогне:

http://www.spywareterminator.com/
                        --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                          Е тогава да почнем от начало...
                          - не си търсил или не си чел очевадно е... първия резултат от Гугъл показва точно какво си пипнал и как се маха:

Пробвай първо с това: http://www.safer-networking.org/en/spybotsd/index.html
                          ако не смееш да пипаш по регистъра сам.
                          Спайбота откри 12 троянеца ,ама не и точно тая шитня дето продължава да ми изкача на екрана през 30 секунди
                          Може и да звучи смешно ама и представа си нямам къде да го търся тоя регистър и как да го изчистя ??? Иначе процеса знам как да го "убия".
                          Last edited by mochko1; d.m.y г., 20:59.
                          Fiat Bravo II 1.4 90hp
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                            Спайбота откри 12 троянеца ,ама не и точно тая шитня дето продължава да ми изкача на екрана през 30 секунди
                            Може и да звучи смешно ама и представа си нямам къде да го търся тоя регистър и как да го изчистя ??? Иначе процеса знам как да го "убия".
                            Не си извадил късмет тогава

Ще трябва да следваш инструкциите от линка:

http://www.geekpolice.net/malware-re...ide-t16909.htm
                            --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                            sigpic

Comment

Някой да му помогне с remote help.
                              Lexus IS200

Comment

Working...
                              X