Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с компютъра Vista Internet Security 2010 ??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
    Не си извадил късмет тогава

Ще трябва да следваш инструкциите от линка:

http://www.geekpolice.net/malware-re...ide-t16909.htm
    Tия процеси дето са показани на линка при мен ги няма в таскменъжера ,но има този av.exe дето го е постнал morfius ???
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
      Tия процеси дето са показани на линка при мен ги няма в таскменъжера ,но има този av.exe дето го е постнал morfius ???
      След като терминатора сканира, ресна ли компа?
      --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
      sigpic

Comment

Не съм. В момента съм го пуснал на full scan и го чакам да се изджурка ,но съм сигурен че нищо няма да открие както стана и след куик сканирането.

EDIT: Терминатора тъкмо свърши с търсенето и е открил нещо ,но не може да го изтрие.
        Last edited by mochko1; d.m.y г., 21:50.
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic

Comment

Toя терминатор верно е терминатор
          След рестарта вируса изчезна.

Колега черпя те една страхотна песен Crazy дано да ти хареса
          Last edited by mochko1; d.m.y г., 22:44.
          Fiat Bravo II 1.4 90hp
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
            Toя терминатор верно е терминатор
            След рестарта вируса изчезна.

Колега черпя те една страхотна песен Crazy дано да ти хареса
            Май още спайбота ти е помогнал ама н.з.

Радвам се, че проблема е решен!
            --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
            sigpic

Comment

И спайбота да е ,Благодаря на всички за помоща Просто няма друго място като Алфа форума
              Last edited by mochko1; d.m.y г., 23:31.
              Fiat Bravo II 1.4 90hp
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                Пробвай първо със System Restore,но най-вероятно няма да стане.После,както ти е написал колегата morfius.След като го изчистиш,забрани "прекрасната" опция Automatic Updates,колкото и да се пъне,че "трябва" да я включиш.
                И що давате толкова "прекрасни" съвети без изобщо да сте наясно... какво общо има ъпдейта с това, че е пипнал псевдо-вирус?
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Изключването на Update-тите е превантивна мярка, за предотвратяване на бъдещите проблеми с пиратските Windows-и. Колегата, който искаше помощ, си призна че не е много на ясно с компютрите, и аз подкрепям идеята да си забрани Automatic Update, за да не се оплаче след няколко дена, че му изкача нов прозорец "Windows is not genuine"
                  Аз даже препоръчвам на всички които знаят и могат - да си забранят Windows Automatic Update от Services.
                  Честит празник на всички с български дух и съзнание !
                  Alfa Romeo 146ti - 96' / 2,0 TwinSpark / 165hp w/ Chip Tuning + JR Filters

Comment

И после още 55 теми, че е налазен от какво ли не...
                    Но всеки си има глава на раменете... само дето не знам дали там където е, ако бубяса дали няма да му резнат нета, на общо основание - докато не си оправи машината.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                      И що давате толкова "прекрасни" съвети без изобщо да сте наясно... какво общо има ъпдейта с това, че е пипнал псевдо-вирус?
                      Първоначално публикувано от Rumpi Покажи съобщение
                      Изключването на Update-тите е превантивна мярка, за предотвратяване на бъдещите проблеми с пиратските Windows-и. Колегата, който искаше помощ, си призна че не е много на ясно с компютрите, и аз подкрепям идеята да си забрани Automatic Update, за да не се оплаче след няколко дена, че му изкача нов прозорец "Windows is not genuine"
                      Аз даже препоръчвам на всички които знаят и могат - да си забранят Windows Automatic Update от Services.
                      Тъй като колегата вече е дал отговора,ще се огранича с това,че въпросните псевдовируси са производство на Microsoft.Предполагам,че това изяснява препоръката ми.Колкото до знанията ми,коментара е леко неуместен.Винаги съм се въздържал и препоръчвам същото.
                      Честит Празник на всички Българи!
                      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Morfius, виждам че си запознат с нещата. Кажи ми за Windows 7 каква антивирусна програма препоръчваш (освен ако не препоръчваш да се инсталира антивирусна програма за 7-цата). Мерси предварително
                        Last edited by Rumpi; d.m.y г., 11:32.

Comment

За чистене си сложи тази програмка, тя не се зарежда, а е резидентна, тоест ти си я пускаш, когато имаш съмнения. Теглиш, инсталираш и ъпдейтваш, после скан:
                          http://download.cnet.com/Malwarebyte...-10804572.html

Ако имаш проблем с нежелан софтуер, сложи си "your uninstaller", програмата маха дори силово от регистрите нежелани обекти, дори от всички места, където са се разпространили. Има и опция за чистене на регистри, има я в замунда.

Лично аз съм махал псевдо-вируса, просто си искаше малко повечко игра, но с проба се получава. Ъпдейтите си ми работят на 7-цата, ако ми даде, че не е лицензиран, слагам новия фикс и готово.
                          Last edited by Pastora; d.m.y г., 10:03.
                          Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от Rumpi Покажи съобщение
                            Мълачх, мълчах ама тоя коментар отприщи нещо в мен. Само ми кажи колега с какъв акъл го препоръчваш това? Не е ли по-лесно просто да се прегледа какво иска да ти качи като ъпдейти и да махнеш това, което не искаш или не ти трябва? Ама както morfius вече каза "всеки си има глава на раменете"
                            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                              Тъй като колегата вече е дал отговора,ще се огранича с това,че въпросните псевдовируси са производство на Microsoft.Предполагам,че това изяснява препоръката ми.
                              Изяснява колко си наясно с нещата вярно...

Comment

detelazurno, ми явно не е отрпищило тази брънка в мозъка ти, с която четеш внимателно и разбираш това което си прочел. Наруших си сам едно от основните правила - да не пиша по форуми - защото започвам да си губя времето с такива "разбирачи" като теб. На въпроса ти: "С какъв акъл го препоръчвам това" - отговорът е: с акъла и компетенцията на специалист, който всеки ден се бори с подобни идиоти, които сами си нахкват вируси, глупави и ненужни програми, и после реват - ама как стана?!? Върви обяснявай на неграмотен user кой update-и да си инсталирал и кои - не. Така че продължавам да си държа на мнението, че всеки който не може да се справи сам с проблемите с ОС, не трябва да си update-ва компютъра.
                                Колегата Morfius изказа все правилни и полезни съвети, личи си, че е компютърен специалист, затова го попитах за антивирусната програма която препоръчва. Страно ми беше изказването му: "какво общо има ъпдейта с това, че е пипнал псевдо-вирус?" - нима update-ите на ОС ще го предпазят от подобни програми, които клиента винаги сам си инсталира (в повечето случай не знаят какво пише на английски и само натискат NEXT).
                                Не знам дали все пак да не благодаря на такива потребители, поради който реално имаме работа и получаваме заплати

Comment

Working...
                                X