Известие

Collapse
No announcement yet.

"Българите са тъпи задници"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
    Аз ако те напсувам, да не ми цъфнеш на вратата?
    Що? Ти да не тръгна на война с Гърция?
    В изказването няма нещо, което да не е истина, КОЛКОТО И ДА НИ БОЛИ! Факт!
    Евала им правя, че моментално се противят щом ги натиснат.

Comment

Първоначално публикувано от wwweb Покажи съобщение
      Що? Ти да не тръгна на война с Гърция?
      В изказването няма нещо, което да не е истина, КОЛКОТО И ДА НИ БОЛИ! Факт!
      Евала им правя, че моментално се противят щом ги натиснат.
      Техния проблем не е от вчера,сега са без работа и си стачкуват.Утре като тръгнат да прибират реколтата, няма да ги видиш на границата.Друг е въпроса че са стачколюбци.

Не е случайно че ЕС ги отсвири, защото проблема си е техен,вътрешен.

При нас в Бг., проблемите се решават, в това съм убеден.Просто сме леко алчни, и искаме да получаваме без да даваме.Ти видя ли с каква техника затвориха границата?А нашите още впрягат волове.
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Гърците са прави, че се правим на гугутки за много неща, щото на някой алчен политик така му изнася.
        Но мама им мръсна, за САЩ изнасят сирене наречено FETTA, като мандрите се намират около София, и са купуни от гръзки консорциуми, правят го в Бг, изнасят го за чужбина и му слагат етикет пройзведено в Гърция. Цената му е около 5$ за 100 грама.
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

..вижте ,не сме САЩ ,да съдим някой ,които ти е казал " ей глупак" или те е пуднал на тротоара и си си изсипал кафето на суичера "аддидас"..
          Според мен ,човека ни познава доста добре...
          Това че тона му е такъв ,си е чист негов проблем!Той може да говори каквото си иска ,за който си иска(прав ли съм)така е решил така е направил..
          Според мен е доста прав ,за нашия народ!
          Трябва да има оттласък!И ТО ОТ НАША СТРАНА...не искам да изпадам в емоции ,защото ще стане страшно(хааха)...
          Като цяло Гърците ,че са заядлив и отрицателен народ така е (поне според мен),но инак не са тъпи , УВи,знаят как да си оправят проблемите...
          155 96' 1.6 16v 1++hp???
          Mazda 626 84'
          Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
          ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
            Гърците са прави, че се правим на гугутки за много неща, щото на някой алчен политик така му изнася.
            Но мама им мръсна, за САЩ изнасят сирене наречено FETTA, като мандрите се намират около София, и са купуни от гръзки консорциуми, правят го в Бг, изнасят го за чужбина и му слагат етикет пройзведено в Гърция. Цената му е около 5$ за 100 грама.
            Има и много гръцки шивашки цехове, не плащат заплати, експлоатират притиснатите от мизерията женици, и се изпаряват.И това не е защото ние сме тъпи, а защото те се мислят за много умни.Рано или късно ще им излезе през дупенцата, сигурен съм.
            sigpic

Comment

Абе путки не са само политиците ами почти всички, аз в тая държава един протест не съм видял да е като света и да се протестира до последно или хората да се съберат и да си отстояват исканията. От друга страна някакъв смотан запечен грък да ми дава изявление какви сме хич не ми допада .

---------- Post added at 17:11 ---------- Previous post was at 17:11 ----------

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
              Има и много гръцки шивашки цехове, не плащат заплати, експлоатират притиснатите от мизерията женици, и се изпаряват.И това не е защото ние сме тъпи, а защото те се мислят за много умни.Рано или късно ще им излезе през дупенцата, сигурен съм.
              Тука си мисля, че народа дреме и държавата спи.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Гърците са злобни хора, това е мое мнение. Един приятел работеше В САЩ за гръг, онзи се държал гадно, надменно, не му давал часове. Американците може да са всякакви, но такива хора няма, все едно си им роднина!
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

---------- Post added at 19:17 ---------- Previous post was at 19:15 ----------

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                  Абе путки не са само политиците ами почти всички, аз в тая държава един протест не съм видял да е като света и да се протестира до последно или хората да се съберат и да си отстояват исканията. От друга страна някакъв смотан запечен грък да ми дава изявление какви сме хич не ми допада .

---------- Post added at 17:11 ---------- Previous post was at 17:11 ----------

Тука си мисля, че народа дреме и държавата спи.
                  Е то, какъвто народа такава и държавата.
                  sigpic

Comment

Аз незная,защо хората винаги гледат кой е по-назад , вместо да гледат кой е на върха и да се стремят към него
                    Каква нация си няма значение според мен .. Важното е какъв е човека !Има свестни българи , гърци, цигани и какви ли още не , както има и лоши такива ..
                    Last edited by v1play3r; d.m.y г., 19:26.
                    sigpic
                    BMW e39 525tds PA4492BH
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS PA4000BM-X
                    Alfa Romeo 145 1.6 TS PA8878BB- X

Comment

Първоначално публикувано от v1play3r Покажи съобщение
                      Аз незная,защо хората винаги гледат кой е по-назад , вместо да гледат кой е на върха и да се стремят към него
                      Каква нация си няма значение според мен .. Важното е какъв е човека !Има свестни българи , гърци, цигани и какви ли още не , както има и лоши такива ..
                      Циганите са животни.Няма как да има свестни.Просто има такива които не "хапят".
                      sigpic

Comment

Прос народ - слаба държава...
                        Аз, както много други, също не съм съгласен с много неща, но какво мога да направя. Нито имам пари да тръгна да си търся правата, нито свободното време и нерви да се занимавам с изгубени каузи. Тук винаги парата е властвала и като гледам скоро няма да се промени това. Този грък е абсолютно прав за всичко. В стремежа си да се правим на тарикати, просто не осъзнаваме какви балами сме...
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Селски тарикати,дребни душици и страхливи тъпанари.Това сме ние- българите.Българи с малко ббббббббб.................

Comment

Е поради тези причини сме прост народ, вярно е казал гръка, не че и те са стока, както виждате станаха нарицателно в ЕС за простотия, лицемерия и назадничивост.Ама какво от това, ние да си гледаме себе си
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

АМА МНОГО МЕ КЕФИТЕ, КАК ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕ НАЕМАТА НА НЕЩО, КОЕТО Е ХУДОЖЕСТВЕНА ИЗМИСЛИЦА (макар и самите неща да са си истина )
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

.

абсолютно съм съгласен с гърка,но пък те като са скочили да протестират не виждам ефект.само ги бият по площадите и 1 минута в новините,и кво...!?
                                кризата е навсякъде,само не съм съгласен да ни се месят какви мерки сме взели срещу нея.
                                "всеки си е.е жената както знае!"

Comment

Working...
                                X