Известие

Collapse
No announcement yet.

"Българите са тъпи задници"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
    Изявлението е непълно! Забравил е човека да каже как може всеки ден да си чупиме колите по пътища с дълбоки дупки, и най-безропотно да си плащаме завишените данъци,как всеки ден зареждаме с менте горива и се учудваме,че моторите ни се скапват, а си плащаме за ремонти и т.н....и т.н.! Това е геноцид! Ама на днешният парламентарен "контрол" и всеки петък трябва да има подобни въпроси от страна на синдикатите към управляващите, щото те представляват хората! Иначе ние ще си коментираме и не виждам как ще се организираме за да си търсим правата!
    Добър пример

Ми факт е, че всеки ден караме по липсващите улици и не отиваме да си тръсим правата и да питаме къде са ни данъците, в тоя липсващ асфалт ли са? Гърците може и да не са стока, ама изказването не е лишено от истина Пък хората поне знаят как да си потърсят правата колкото и да са по-черни от дявола

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
    Аз лично знам за
    ринопластика-минава уж че имало крива прегада ,която пречела на дишането.
    Не е по темата ама... Аз пък лично знам, че има случаи в които ринопластиката не е козметична, защото наистина има хора с криви носни прегради и това нарушава дишането Така, че ринопластиката често се прави с лечебна цел
    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
      Десетина дни назад попаднах на постнатото по-долу. Предполагам, че повечето вече са го чели.
      Ясно е, че такова изказване е недопустимо, но дали въпросният господин наистина се 'изпуснал' по този начин или е поредният журналистически кьорфишек. А ако това наистина се е случило, какво следва - ще има ли ответна реакция от българска страна или ще си претраем?
      А дали наистина не сме такива?!!

"Българите са тъпи задници!“ – отсече лидерът на гръцките синдикати Танасис Хадес, след като му бяха дадени за пример как понасят несгодите на кризата и непопулярните антикризисни мерки.
      „Как може да ми ги давате за пример – попита той – те се правят на толкова хитри, а всъщност са най-простите в Евросъюза. Кой друг народ ще търпи, докато му обясняват, че трябва да закрият болниците, но щели да им осигурят хеликоптери, ами те са големи будали! Кой нормален човек, би повярвал, че четири хеликоптера, ще успеят да поемат работата на 40 закрити болници, трябва да си ужасно тъп, за да го приемеш за истина.

Или пък, да сметне за достатъчно, че няма да се отглеждат ГМО още пет години, но след това може, даже сега ще приемат закона, та да е готов, и като изтекат годините - хоп, и ще се ширнат едни ми ти поля с генно-модифицирана царевица. По плитко скроена измама не съм чувал, а те й повярваха, ебати тъпаците.

Ами пенсионирането, ще им вдигнат пенсионната възраст, но след две години, а те седят и чакат, последният момент, ама и тогава няма да направят нищо. Кой приема за успокоение мисълта „Има и по-зле от мен“, това е невероятно тъп начин за успокоение, но явно върши работа сред тези тъпаци.

Българите! Та те се делят на групи и групички, всеки се изживява както водач на нацията, ама тя нацията им се топи. Техните синдикални лидери са путьовци – орденоносци, получили най-високото отличие от управляващите, затова че държат хората си мирни. И вие ще ми ги давате за пример. Та при тях колчем се съберат 30 човека накуп и им пратят полицията да ги пребие, а останалите седят отстрани и гледат сеир. По смотана нация не познавам. Така че, не ми ги давайте за пример. Ние точно затова протестираме, за да не станем като тях.

Боже опази!!! Щастлив съм, че не съм се родил българин.“
      Мн. груб и обиден начин на изразяване но въпреки това е прав трябва час по - скоро народа да се вземе в ръце
      sigpic
      33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
      Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
        Изявлението е непълно! Забравил е човека да каже как може всеки ден да си чупиме колите по пътища с дълбоки дупки, и най-безропотно да си плащаме завишените данъци,как всеки ден зареждаме с менте горива и се учудваме,че моторите ни се скапват, а си плащаме за ремонти и т.н....и т.н.! Това е геноцид! Ама на днешният парламентарен "контрол" и всеки петък трябва да има подобни въпроси от страна на синдикатите към управляващите, щото те представляват хората! Иначе ние ще си коментираме и не виждам как ще се организираме за да си търсим правата!
        Ако всички спрат да се катерят по градинките и след това да разнасят калта с гумите си, пътищата ни щяха да бъдат малко по- добре..
        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
          Я сега с ръка на сърцето да си признаят всички, които и това лято ще отидат в гръчко на почивка...
          аз не съм спирал да ходя там и пак ще ида Май месец може да ти пратя картичка от Цикладите много е красиво

Българските %$^&*#@ по нашето море си заслужават пияните скандинавски турсити, а не нас
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
            аз не съм спирал да ходя там и пак ще ида Май месец може да ти пратя картичка от Цикладите много е красиво

Българските %$^&*#@ по нашето море си заслужават пияните скандинавски турсити, а не нас
            А Гърците понеже много ни уважават нас и затова ни затвориха границата. Ще те питам лятото ако се връщаш от почивка и трябва да чакаш една седмица на границата, за да се прибереш
            Lexus IS200

Comment

Я сега с ръка на сърцето да си признаят всички, които и това лято ще отидат в гръчко на почивка...
              Няма да стъпя, зад граница пътешествам само на танк или самолет от ВВС....

Сега по темата, може би 156 селеспийд, ще ни обясни и за болниците и за пенсионната възраст и за другите социални придобивки, а също и от къде изпълзя тази скрипя хер Флиг
              Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

Така е, крайно време беше някой да ни каже що за стока сме! Гърците може да не са кой знае какви, но когато нещо не им изнася всички са на улицата и отстояват правата си, а не като нас! Така стоят нещата - 500 години турско робство и 50 години комунизъм са ни научили на това да си кротуваме и да гледаме другия да е по-зле от нас, затова много правилно си е казал човека!
                www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Момчета, не се палете толкова на гърците, защото pent ви цитира част от сайта, където си пише, че всичко е художествена измислица. Друг е въпросът, че тя някакси съвпада с нашата действителност...
                  145, 1.6 boxer
                  156, 2.4 JTD - ex
                  Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

http://neverojatno.wordpress.com/
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Хъ хъъ, т'ва кефи, 'бахти позитивите.

Comment

Това е добро, а даже има връзка с някои от постовете в темата.
                        156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                        Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Яз ходя напоследък в Туркей - ранят по обилно, по любезни са, и за по малко кинта дават повече екстра.....
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                            Десетина дни назад попаднах на постнатото по-долу. Предполагам, че повечето вече са го чели.
                            Ясно е, че такова изказване е недопустимо, но дали въпросният господин наистина се 'изпуснал' по този начин или е поредният журналистически кьорфишек. А ако това наистина се е случило, какво следва - ще има ли ответна реакция от българска страна или ще си претраем?
                            А дали наистина не сме такива?!!

"Българите са тъпи задници!“ – отсече лидерът на гръцките синдикати Танасис Хадес, след като му бяха дадени за пример как понасят несгодите на кризата и непопулярните антикризисни мерки.
                            „Как може да ми ги давате за пример – попита той – те се правят на толкова хитри, а всъщност са най-простите в Евросъюза. Кой друг народ ще търпи, докато му обясняват, че трябва да закрият болниците, но щели да им осигурят хеликоптери, ами те са големи будали! Кой нормален човек, би повярвал, че четири хеликоптера, ще успеят да поемат работата на 40 закрити болници, трябва да си ужасно тъп, за да го приемеш за истина.

Или пък, да сметне за достатъчно, че няма да се отглеждат ГМО още пет години, но след това може, даже сега ще приемат закона, та да е готов, и като изтекат годините - хоп, и ще се ширнат едни ми ти поля с генно-модифицирана царевица. По плитко скроена измама не съм чувал, а те й повярваха, ебати тъпаците.

Ами пенсионирането, ще им вдигнат пенсионната възраст, но след две години, а те седят и чакат, последният момент, ама и тогава няма да направят нищо. Кой приема за успокоение мисълта „Има и по-зле от мен“, това е невероятно тъп начин за успокоение, но явно върши работа сред тези тъпаци.

Българите! Та те се делят на групи и групички, всеки се изживява както водач на нацията, ама тя нацията им се топи. Техните синдикални лидери са путьовци – орденоносци, получили най-високото отличие от управляващите, затова че държат хората си мирни. И вие ще ми ги давате за пример. Та при тях колчем се съберат 30 човека накуп и им пратят полицията да ги пребие, а останалите седят отстрани и гледат сеир. По смотана нация не познавам. Така че, не ми ги давайте за пример. Ние точно затова протестираме, за да не станем като тях.

Боже опази!!! Щастлив съм, че не съм се родил българин.“
                            Това са го писали турците, за да ни скарат с гърците.
                            sigpic
                            "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Боже, тоя ми напълни душата с това изказване. Е, заради това я обичам тая страна и както е тръгнало може натам да поема.

Comment

Първоначално публикувано от wwweb Покажи съобщение
                                Боже, тоя ми напълни душата с това изказване. Е, заради това я обичам тая страна и както е тръгнало може натам да поема.
                                Аз ако те напсувам, да не ми цъфнеш на вратата?
                                sigpic
                                "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Working...
                                X