Известие

Collapse
No announcement yet.

"Българите са тъпи задници"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да ама не!!!

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    АМА МНОГО МЕ КЕФИТЕ, КАК ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕ НАЕМАТА НА НЕЩО, КОЕТО Е ХУДОЖЕСТВЕНА ИЗМИСЛИЦА (макар и самите неща да са си истина )
    Художествена измислица...Дрън,дрън!
    И глупака много добре разбира,че не е нито художествена, нито измислица! Ами автора,който и да е той много умело е написал,че е измислица за да прикрие дори псевдонима си, и да отвори очите на слепците да виждат, а не само да "гледат" истината и ако са умни да предприемат това, което трябва, а не да крещят" Ей не вярвайте на художествени измислици"!
    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Незнам що го направихте тема това аз от 10 години работя в Гърция и почти всеки ден чувам такива изказваниа те на думи са царе може би има нещо вярно в цялото интервю но човека е бил афектиран.Трябва да знаете за гърците че те не са виновни никога и за нищо винаги обвиняват другите Европата им скръцна със зъби и се чудят на кого да си го изкарат та те се скараха и с Германия .Инъче ни сме си мекошава нация даже и Албанците са по сплотени от нас такъв ни е генна даи сега да умираме

---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:16 ----------

даже незнам дали ползват въобще фраза тъп задник
      MiTo 1.4 155

Comment

а балама... ? и т.н.

ае зарежи, то са нужни и мозъчни клетки
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Надявам се грЪци да не посещават този форум,че резила ще е пълен ! ! !
          Last edited by Smeshnika; d.m.y г., 12:32.
          Не следвай път - върви, където няма път и остави следа
          Рено Лагуна 1.8 1996 95hp
          Алфа Ромео 156 1.8 144hp(или нещо от тоя сорт беше)

Comment

Още ли някой мисли тва за истина,това е просто някаква гавра,за жалост вярна.
            Alfa 155 1.7,1.8 ex
            Alfa 166 2.4 3 ex
            155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
              Не е истина и не е вярно.Това е писано от неграмотен и неразбиращ.
              sigpic
              "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                Нито имам пари да тръгна да си търся правата, нито свободното време и нерви да се занимавам с изгубени каузи.
                То дори и да имаш пари, системата е така направена че да мое да те върти колкото си иска със всякакви механизми, за да не ти достигнат или свободно време, или нерви да продължиш да се занимаваш...
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

@off
                  Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение

Не е по темата ама... Аз пък лично знам, че има случаи в които ринопластиката не е козметична, защото наистина има хора с криви носни прегради и това нарушава дишането Така, че ринопластиката често се прави с лечебна цел
                  Разбира се,не съм казала обратнотоВ противен слуачи едва ли щеше да има такава клинична пътека
                  Визирах случаите,в които риноластиката се прави заради нечии комплексиТ.е аз днес решавам,че искам нос като на Пиги(примерно),отивам при доктор X.Минавам по клиничкна пътека,заплащам официално само за избор на екип и те ти чудо На доктор Х му давам кеш отделно
                  Last edited by viki; d.m.y г., 11:42.
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                    Аз пък противно на всички дотук, не мисля, че е вярно това. Да, имаме много недостатъци като народ, не се оплакваме достатъчно, но и не си траем толкова безропотно, колкото ни се приписва. Ами 1997г., когато трябваше, излязохме на улицата и постигнахме своето. Примери в историята има доста за това. Сега с мераците на МВР да ни следи чрез нета, също не им се получи. Общественият натиск не е единствено да се излезе на улицата и да се трошат коли. Тва в цивилизованите държави не се прави или ако се прави - правят го разни араби и чернилки и... гърците. И сега кво, протестират сами срещу себе си. Правителството им се опитва да спаси държавата от финансовата дупка, а те не искат да приемат това. Ми тогава, да си сърбат попарата. Като няма пари, правителството няма откъде да ги вземе. Тва не е като да се напечатат драхми и айде на инфлацията.

За болниците пък за кво да протестирам. Ми те не закриват истински болници, а някви миризливи кочини, където се "лекува" в ненормални за 21-ви век условия и всички читави лекари гледат да се измъкнат оттам. Брат ми преди няколко години щяха да го убият в Ботевградската болница, след... ужилване от пчела. Вместо едно хапче за сваляне на кръвното и да си ходи, те му дали 3 да изпие наведнъж и в резултат - припадане и 3 дена в болницата на легло. За кво са такива "болници", където освен, че пациентите мрат като мухи, се харчат парите ни, за да могат директорите на болниците да правят псевдо ремонти, доставки на консумативи и тем подобни далаверки за милиони. По-добре тия милиони да отидат по предназначение в по-нормалните болници, дори и хората да пътуват до тях.
                    2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                      Ами 1997г., когато трябваше, излязохме на улицата и постигнахме своето. Примери в историята има доста за това.
                      Мда, идеален пример - трябва да стигнем дъното или да сме до него че да рипнем като ората........
                      Иначе болничната и здравната ни система е прекрасен пример за това какъв геноцид може да наложи държавата на народа си, всеки който не му се налага да опира до такива институции за проблеми с здравето си, и на идея си няма какъв късметлия е, ако ще и последния просяк да е......
                      Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 14:09.
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Когато Русия се ;оправи;,на следващия ден до обяд ще се оправим и ние.Каквито ни даскалите-такива сме и ние.От тях можеш да се учиш на шахмат,хокей на лед,фигурно пързаляне но не и на икономика.А те все още са определящ фактор,макар и задочно.Всичко ни е като тяхното-икономика,олигархия.....А държавата се управлява от олигархията-сбирщина от парвенюта и некадърници,които умело се възползват от всичките ни недостатъци като народ и нищо не правят да мръднем поне поне малко напред във всяка една насока.А за сега си оставаме банда комплексирани селски тарикати,поне в по-голямата степен,а това за съжаление е определящо.Щеше ми се да не е така.Дано да не съм прав.Обаче.............................

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                          Боли ме "швепса" за византииците мързеливи
                          да го д@хат
                          аз съм на море в Тунис тая година
                          А те пък в Тунис са цъфнали и вързали даже.

---------- Post added at 15:25 ---------- Previous post was at 15:17 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                          За кво са такива "болници", където освен, че пациентите мрат като мухи, се харчат парите ни, за да могат директорите на болниците да правят псевдо ремонти, доставки на консумативи и тем подобни далаверки за милиони. По-добре тия милиони да отидат по предназначение в по-нормалните болници, дори и хората да пътуват до тях.
                          Ами то и в САщ се закриват обществени болници поради същите причини- корупция злоупотреби с осигуровки и т.н. Обама затова се опитва да прави здравна реформа.

Comment

Working...
                          X