Известие

Collapse
No announcement yet.

"Българите са тъпи задници"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "Българите са тъпи задници"

Десетина дни назад попаднах на постнатото по-долу. Предполагам, че повечето вече са го чели.
    Ясно е, че такова изказване е недопустимо, но дали въпросният господин наистина се 'изпуснал' по този начин или е поредният журналистически кьорфишек. А ако това наистина се е случило, какво следва - ще има ли ответна реакция от българска страна или ще си претраем?
    А дали наистина не сме такива?!!

"Българите са тъпи задници!“ – отсече лидерът на гръцките синдикати Танасис Хадес, след като му бяха дадени за пример как понасят несгодите на кризата и непопулярните антикризисни мерки.
    „Как може да ми ги давате за пример – попита той – те се правят на толкова хитри, а всъщност са най-простите в Евросъюза. Кой друг народ ще търпи, докато му обясняват, че трябва да закрият болниците, но щели да им осигурят хеликоптери, ами те са големи будали! Кой нормален човек, би повярвал, че четири хеликоптера, ще успеят да поемат работата на 40 закрити болници, трябва да си ужасно тъп, за да го приемеш за истина.

Или пък, да сметне за достатъчно, че няма да се отглеждат ГМО още пет години, но след това може, даже сега ще приемат закона, та да е готов, и като изтекат годините - хоп, и ще се ширнат едни ми ти поля с генно-модифицирана царевица. По плитко скроена измама не съм чувал, а те й повярваха, ебати тъпаците.

Ами пенсионирането, ще им вдигнат пенсионната възраст, но след две години, а те седят и чакат, последният момент, ама и тогава няма да направят нищо. Кой приема за успокоение мисълта „Има и по-зле от мен“, това е невероятно тъп начин за успокоение, но явно върши работа сред тези тъпаци.

Българите! Та те се делят на групи и групички, всеки се изживява както водач на нацията, ама тя нацията им се топи. Техните синдикални лидери са путьовци – орденоносци, получили най-високото отличие от управляващите, затова че държат хората си мирни. И вие ще ми ги давате за пример. Та при тях колчем се съберат 30 човека накуп и им пратят полицията да ги пребие, а останалите седят отстрани и гледат сеир. По смотана нация не познавам. Така че, не ми ги давайте за пример. Ние точно затова протестираме, за да не станем като тях.

Боже опази!!! Щастлив съм, че не съм се родил българин.“
    Last edited by Pepo; d.m.y г., 11:25.
    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Този човек явно добре ни познава!

И да, трябва да има реакция, ама не такава, каквато си мислиш. Трябва да има реакция на осъзнаване, на събуждане...само дето няма да има!
    И ние се познаваме...за съжаление!
    Last edited by bager; d.m.y г., 11:29.
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
      ...А дали наистина не сме такива?!!
      Ами има истина в това, което казва, но пък тонът му е обиден и неприемлив.
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Нищо грешно не е казал човека. Всичко е точно и вярно. Даже във форума се срещат хвалебствия за здравната реформа и закриването на болниците. Верно сме тъпи българите.
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Дали пък до последната дума всичко не е истина.....

155 2.5 V6
          Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

К'ва реакция, човека си говори живата истина. Както Багер каза реакция трябва да има, но поне за това да вземем пример от гърците. 'Бахти държавата, 'бахти и управляващите вече 20г. Аз доста обиколих по света, ма т'ва никъде го няма, без да се сравняваме с Албания. Жалко, защото истината боли, к'ви родолюбци, к'ви пет лева?
            п.с. Даже ще допълня гърка с едно определение за нашата нация - "Малко крадливо племе със склонност към предателство".
            Last edited by Доко; d.m.y г., 11:43.

Comment

Прав е човека,за жалост.
              п.п.

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
              Даже във форума се срещат хвалебствия за здравната реформа и закриването на болниците. Верно сме тъпи българите.
              Не одобрявам затварянто на болниците,но е факт че има много злоупетреби.
              Хмм
              какво ще кажеш по въпроса,че козметични операции минават по клинични пътеки?
              Аз лично знам за
              ринопластика-минава уж че имало крива прегада ,която пречела на дишането.
              Знам и за една гастро операция ,при която на дебелите им режат част от стомаха .Тази операция пък я прекрават по някаква схема,уж че влизаш по спешност да те оперират за язва....
              Това с нашите пари.
              После 'шо режат бюджети и т.н
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

100% истина виждам в това изказване ... и да, звучи обидно за някои, които се мислят за голямата работа...
                Няма по-тъпа нация от нашата, и по-заспала овца от българина !!!
                И наистина е време да се събудим и да се осъзнаем, а не само да се скатаваме та белким някой не ни обиди ... Никой няма да си мръдне пръста, за да ни оправи осраното положение - без значение какво ни се иска и какво си мислим. Ако сами не си помогнем, никой няма и да се сети за нас. Вярно е, че има нации които са по-зле от нас, но те поне имат самосъзнание и се борят заради самите себе си!
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Човекът се казва Хадес, какво очаквате да ни хвали ли
                  Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Като гледам постовете до момента, ще излезе истина.
                    Иначе всички се поздравихме в темата по случай националния празник на 3 Март, м?
                    Не знам дали съм от онези, мислещите се за 'голяма работа, но на мен лично ми звучи обидно да го чуя точно от грък.
                    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Че к'во им е на гърците, ти да чуеш македонците за к'ви ни имат. С това правителство очаквам скоро и албанците да почнат да ни се присмиват.
                      Last edited by Доко; d.m.y г., 11:55.

Comment

Че такива сме си.
                        Тука е важно комшията да е по-зле от нас .
                        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

тонът му е грозен, но иначе е прав....

ПП: съмнява ме да го е казал точно така, по-скоро е доукрасено
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

За жалост истината казва човечеца. Всичко се разпада благодарение на тъпите задници.
                            sigpic Alfasud/156 1.8ex
                            156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

С кеф бих му ковнал една брадва в зелката, пък нека да е прав Гърците щото са много умни затова я втасаха, цялата гръцка държава в момента е балон с пръдня, извинявам се за израза.
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                              X