Първоначално публикувано от code
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
"Българите са тъпи задници"
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеЩастлив съм, че не съм се родил българин.“"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Ето за това говорим! " Ама те щото..." Тук не става въпрос за това какви са те, а какви сме ние.
Но, на нас винаги ни е било трудно да видим себе си и да си признаем неща, които не ни харесват.
Мен не ме интересува какви са гърците, цървули, нещастници, цигани и т.н. Въобще не ме грее това че са такива.
Но ме боли' че сме такива, каквито ни описват, това е!Last edited by bager; d.m.y г., 12:51.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Има и още...
Изявлението е непълно! Забравил е човека да каже как може всеки ден да си чупиме колите по пътища с дълбоки дупки, и най-безропотно да си плащаме завишените данъци,как всеки ден зареждаме с менте горива и се учудваме,че моторите ни се скапват, а си плащаме за ремонти и т.н....и т.н.! Това е геноцид! Ама на днешният парламентарен "контрол" и всеки петък трябва да има подобни въпроси от страна на синдикатите към управляващите, щото те представляват хората! Иначе ние ще си коментираме и не виждам как ще се организираме за да си търсим правата!Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съмнявам се да съществува и Танасис
Ама е яко колко хора се вързаха когато стане на въпрос за плюене на БГAlfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
Вярно, че вероятно е поукрасено, ама си е 100% истина!Колегите сами допълниха картинката...
Иначе и ние говорим с подобен тон за албанците например (справка: няколко поста по-горе), няма нищо ненормално.
А, и още нещо: истината боли!166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЯ сега с ръка на сърцето да си признаят всички, които и това лято ще отидат в гръчко на почивка...sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЯ сега с ръка на сърцето да си признаят всички, които и това лято ще отидат в гръчко на почивка...
Относно изказването, е самата истина, колкото и да боли.
Comment
Comment