Известие

Collapse
No announcement yet.

Отрязах дърво пред блока - получих.... нещо-си :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Просто придружи майка си и това е, като питат майка ти да каже, че нз нищо по въпроса, а ти им се исмей, кво майка ти тръгнала дървото да реже ли, аре сектир. Но иначе не вярвам общинари да дойдат, пак ще пратят писмо, но като не е лично прието от човека, да го д***т, а вари докажи че си го получил, кво краде се пощата от входа и това си е!
    Last edited by rusiq86; d.m.y г., 19:16.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

За кокошка, няма прошка.Циганите цяла зима режат дървета в Западния парк да топлят чаветата, а няма кой да ги спре.
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Ето една снимка на дънера - 23см. диаметър.
        За съжаление от този ъгъл не се вижда как са надигнати и пропаднали плочките на тротоара, а и то наистина е малко, но след време щеше да стане сериозно, освен това клоните му вече влизаха в балконите

sigpic

Comment

Според мен вземи другите двама съседи върви в инспектората и си признаите и кажете точно кво е станало и си понесете последствията инъче ще се чудите що гърците ни смятат за тъпи задници
          MiTo 1.4 155

Comment

Изкоренете дънера и поддържайте версията, че там никога е нямало дърво...
            Lexus IS200

Comment

Признаеш ли си, независимо кво обесняваш, и не сте сигнализирали преди деянието, просто ще си платите една много тъпа глоба. Аре нема нужда от такива мерки, не си бил ти и това е. Анонимната съседка е луда и това си е!
              sigpic

Comment

Ореха е защитен вид и по принцип никой няма право да го сече без основателна причина.От горски служител знам,че дори да ти е в двора,нямаш право да го отсечешбез да подадеш жалба ,да дойде комисия да прецени,че наистина е така,да разреши отсичането и чак тогава можеш да сечеш.Според мене е най-добре да отидеш и в процеса на разговора да обясниш,че не си познавал закона и естанало недоразумение.В противен случай може много да ги раздразниш,а знаеш че ;срещу ръжена не се рита;.Все пак и там работят хора и предполагам,че ще проявят разбиране.Това е само моето мнение и не искам да ангажирам никого с него.Просто това е само още една гледна точка.Поздрави и успех.

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Аз хубаво ще отида със свидетели, ама те общинарите всъщност привикват майка ми с тая бележка което е най-непонятното за мен.
                  Какъв съм аз и за кво се боря, при положение, че те търсят друг човек - за какво отивам аз?!

П.П.
                  "Явяването Ви е задължително. При неявяване се счита за отказ и се дава ход на предписанието - следва АКТ 1000лв."
                  http://www.sofiacouncil.bg/?page=ordinance&id=12
                  Разгледай, трябва да се подготвиш за срещата с общината.Не отивай неподготвен защото ще те "оправят" за 5 минути, там са луди.
                  sigpic

Comment

Никога не признавай, че си познавал тоя орех!Кажи, че е от скоро и не си го опознал!Кажи каквото ти доде наум, само не казвай,че имаш нещо общо с отрязването му!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Никога не признавай, че си познавал тоя орех!Кажи, че е от скоро и не си го опознал!Кажи каквото ти доде наум, само не казвай,че имаш нещо общо с отрязването му!
                      Подкрепям твърдо!
                      sigpic

Comment

Абе някой го е натопил, това е ясно.Ама да си вземе една ролетка, и да премери разстоянието, ако е по-малко от 5 /пет/ метра между дървото и сградата има някакъв шанс.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ilin4o Покажи съобщение
                          Според мен вземи другите двама съседи върви в инспектората и си признаите и кажете точно кво е станало и си понесете последствията инъче ще се чудите що гърците ни смятат за тъпи задници
                          Направо да си носят и повечко парички да си платят на място глобата.......
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Добре де! Аз обаче съм сигурен,че с Кики си пиехме ракийката по същото време,когато вандалите са секли ореха!Имаше там и още три тъпи парчета мои приятели!
                            Какъв е проблема!
                            А орех имало ли е!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

От личен опит мога само да кажа ,че може и да ти скъсат нервичките. Имаше някаква вратичка... едно срещу осем дървета мисля ,че беше ...дават ти предписание от къде и какво да закупиш и съответно къде да се засади. Спомням си, че бая гора посадихме и две детски площадки /с всичките му там катерушки и пейки/ се боядисаха за три акаций. Естествено и доста бира се изпи...
                              0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                              Автогаз сервиз-
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Те това и на мене ми харесва!
                                Ще садя бе и няма да се оплаквам!

Comment

Working...
                                X