If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Освен туй не знам кво се учудвате - мойта каляска ги има 75% от екстрите, описани така подробно в раздел "допълнителна информация" - освен да взема и аз да я пусна за 15 000 левчета ...
Знам че колата е продадена и чета обявата. Това че отдолу пише кирил- нищо не значи. Ще си запазя мнението , защото ми се струва че знам доста за тази кола( може и да се лъжа) Честито на новия собственик.
А колкото до цените- преди 4 месеца се продаде едно ГТ дизелово в доста по лошо състояние от това като външност и на 60 хил. км за 18 000 и имаше доста кандидати.
ГТ-тата, особенно селеспийдите и 3,2 ги следя)) (що ли?)
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Ей честито на собственика, да му е чистита и да си я кара със здраве. И да се грижи за нея!
Поразтърсих се за обяви за ГТ и вървят около 18-20к лв за читавите с повечко екстри.
Знам че колата е продадена и чета обявата. Това че отдолу пише кирил- нищо не значи. Ще си запазя мнението , защото ми се струва че знам доста за тази кола( може и да се лъжа) Честито на новия собственик.
А колкото до цените- преди 4 месеца се продаде едно ГТ дизелово в доста по лошо състояние от това като външност и на 60 хил. км за 18 000 и имаше доста кандидати.
ГТ-тата, особенно селеспийдите и 3,2 ги следя)) (що ли?)
Comment