Първоначално публикувано от Mind_Control
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
за един апартамент
Collapse
X
-
Колега незнам какво си гледал в нета като наеми, но за около 800 евро вървят апартаменти идеален център, супер луксозно обзавеждане, перфектно състояние и квадратура средно между 90 и 150 квадрата. По описанието ти обаче предполагам, че това което ти имаш няма нищо общо с гореспоменатото от мен, затова бих ти препоръчал да направиш ремонт, с който апартамента да придобие приличен вид. След това се свържи с някоя агенция, oстави ги те да се оправят с търсенето на наематели, не е безплатно но си струва отсвякаде. Предполагам, че след ремонт ще мoжеш да му искаш около 300 евро. Това е наема който според мен е реален за това жилище Разбира се не съм нито специалист нито съм правил оглед на апартамента и затова горещо ти препоръчвам да се свържеш с агенция и да се консултираш с хора които разбират от тези неща.Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
Alfa Romeo 164 3.0 V6
Comment
-
Преди някоя и друга година се занимавах с имоти, и според мен това мнение е най-реалистично.Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщениеКолега незнам какво си гледал в нета като наеми, но за около 800 евро вървят апартаменти идеален център, супер луксозно обзавеждане, перфектно състояние и квадратура средно между 90 и 150 квадрата. По описанието ти обаче предполагам, че това което ти имаш няма нищо общо с гореспоменатото от мен, затова бих ти препоръчал да направиш ремонт, с който апартамента да придобие приличен вид. След това се свържи с някоя агенция, oстави ги те да се оправят с търсенето на наематели, не е безплатно но си струва отсвякаде. Предполагам, че след ремонт ще мoжеш да му искаш около 300 евро. Това е наема който според мен е реален за това жилище Разбира се не съм нито специалист нито съм правил оглед на апартамента и затова горещо ти препоръчвам да се свържеш с агенция и да се консултираш с хора които разбират от тези неща.
Ако се свържеш с агенция, те може да имат готов клиент.В една агенция има два вида клиенти, едните търсят другите предлагат.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеИ все пак никой не отговори на въпросите ми. Апартамента е за боядисване,не е паднал. А и нама врати-личен избор. И предпочитам да стане офис,не да живеят в него.
Comment
-
Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщениеКолега незнам какво си гледал в нета като наеми, но за около 800 евро вървят апартаменти идеален център, супер луксозно обзавеждане, перфектно състояние и квадратура средно между 90 и 150 квадрата. По описанието ти обаче предполагам, че това което ти имаш няма нищо общо с гореспоменатото от мен, затова бих ти препоръчал да направиш ремонт, с който апартамента да придобие приличен вид. След това се свържи с някоя агенция, oстави ги те да се оправят с търсенето на наематели, не е безплатно но си струва отсвякаде. Предполагам, че след ремонт ще мoжеш да му искаш около 300 евро. Това е наема който според мен е реален за това жилище Разбира се не съм нито специалист нито съм правил оглед на апартамента и затова горещо ти препоръчвам да се свържеш с агенция и да се консултираш с хора които разбират от тези неща.
Comment
-
Не е нужно да пишеш мейли! Пусни една обява в имот.бг че даваш под наем апартамент, снимки и т.н.. и до 2 дена ще имаш поне още 50 обаждания от агенции. Аз 8 месеца по-късно ми звънят, защото са си записали някъде си телефона ми...няма отърване от агенциите...много са гладниОбщо взето не е нужно да скл. договор или каквото и да е било с агенция. Те сами ти предлагат апартамента и после комисионна
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеНе е нужно да пишеш мейли! Пусни една обява в имот.бг че даваш под наем апартамент, снимки и т.н.. и до 2 дена ще имаш поне още 50 обаждания от агенции. Аз 8 месеца по-късно ми звънят, защото са си записали някъде си телефона ми...няма отърване от агенциите...много са гладниОбщо взето не е нужно да скл. договор или каквото и да е било с агенция. Те сами ти предлагат апартамента и после комисионна
sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Значи ,консултирах се с множество агенции,повечето от които направиха оглед на апартамента. Не се разминават в цената на наема ,казаха ,че е номрално да му искам 750-800 евра . Проблема е ,че трябва ремонт ,затова препоръчаха първите 6-8 месеца да взимам по 300-350 ,а с другите ,наемателят да се задължи да направи даден ремонт,който ще се опише в договора. Така съм го и пуснал в момента в сайтовете на десетина агенции ,пък да става нещо .
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеЗначи ,консултирах се с множество агенции,повечето от които направиха оглед на апартамента. Не се разминават в цената на наема ,казаха ,че е номрално да му искам 750-800 евра . Проблема е ,че трябва ремонт ,затова препоръчаха първите 6-8 месеца да взимам по 300-350 ,а с другите ,наемателят да се задължи да направи даден ремонт,който ще се опише в договора. Така съм го и пуснал в момента в сайтовете на десетина агенции ,пък да става нещо .
Това, което ти казахме и ние се потвърждава с други думи.Lexus IS200
Comment
Comment