Известие

Collapse
No announcement yet.

за един апартамент

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
    Не познавате парите вие... Разглеждал ли си какви апартаменти се дават за 850 Евро? Човек, който има възможност да плаща толкова пари за апартамент на месец няма да иска да живее в леко освежен апартамент.
    Напълно подкрепям, пък и човек който може да си позволи тези пари, едва ли ще живее под наем.
    sigpic
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
    Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Колега незнам какво си гледал в нета като наеми, но за около 800 евро вървят апартаменти идеален център, супер луксозно обзавеждане, перфектно състояние и квадратура средно между 90 и 150 квадрата. По описанието ти обаче предполагам, че това което ти имаш няма нищо общо с гореспоменатото от мен, затова бих ти препоръчал да направиш ремонт, с който апартамента да придобие приличен вид. След това се свържи с някоя агенция, oстави ги те да се оправят с търсенето на наематели, не е безплатно но си струва отсвякаде. Предполагам, че след ремонт ще мoжеш да му искаш около 300 евро. Това е наема който според мен е реален за това жилище Разбира се не съм нито специалист нито съм правил оглед на апартамента и затова горещо ти препоръчвам да се свържеш с агенция и да се консултираш с хора които разбират от тези неща.
      Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
      Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Преди някоя и друга година се занимавах с имоти, и според мен това мнение е най-реалистично.
        Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщение
        Колега незнам какво си гледал в нета като наеми, но за около 800 евро вървят апартаменти идеален център, супер луксозно обзавеждане, перфектно състояние и квадратура средно между 90 и 150 квадрата. По описанието ти обаче предполагам, че това което ти имаш няма нищо общо с гореспоменатото от мен, затова бих ти препоръчал да направиш ремонт, с който апартамента да придобие приличен вид. След това се свържи с някоя агенция, oстави ги те да се оправят с търсенето на наематели, не е безплатно но си струва отсвякаде. Предполагам, че след ремонт ще мoжеш да му искаш около 300 евро. Това е наема който според мен е реален за това жилище Разбира се не съм нито специалист нито съм правил оглед на апартамента и затова горещо ти препоръчвам да се свържеш с агенция и да се консултираш с хора които разбират от тези неща.
        Щом предпочиташ да е за офис, трябва да го направиш подходящ за тази цел.Ремонта е задължителен.
        Ако се свържеш с агенция, те може да имат готов клиент.В една агенция има два вида клиенти, едните търсят другите предлагат.
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
          И все пак никой не отговори на въпросите ми. Апартамента е за боядисване,не е паднал. А и нама врати-личен избор. И предпочитам да стане офис,не да живеят в него.
          На кой етаж е? За офис си има определени изисквания, не може от всеки апартамент да направиш офис...
          Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщение
            Цените ги гледам из нета. За 300евра можеш апартамент в люлин да си вземеш. Моя е в топ център,1 етаж,непреходен,2 остъклени тераси,86 кв. 3 стаи и кухня,бокс,в съседство до Рпу,имам си и извоювано паркомясто,и помещение м/у етажите. Миналия септември дадоха същия апарамент,но на 5 етаж обаче ремонтиран за 900евро. И от това изхождам. Писах маили на няколко авенции,все пак да чуя мнения. Така или иначе се местя и искам някакви странични пари.

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Не е нужно да пишеш мейли! Пусни една обява в имот.бг че даваш под наем апартамент, снимки и т.н.. и до 2 дена ще имаш поне още 50 обаждания от агенции. Аз 8 месеца по-късно ми звънят, защото са си записали някъде си телефона ми...няма отърване от агенциите...много са гладни Общо взето не е нужно да скл. договор или каквото и да е било с агенция. Те сами ти предлагат апартамента и после комисионна
              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
              by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                Не е нужно да пишеш мейли! Пусни една обява в имот.бг че даваш под наем апартамент, снимки и т.н.. и до 2 дена ще имаш поне още 50 обаждания от агенции. Аз 8 месеца по-късно ми звънят, защото са си записали някъде си телефона ми...няма отърване от агенциите...много са гладни Общо взето не е нужно да скл. договор или каквото и да е било с агенция. Те сами ти предлагат апартамента и после комисионна
                Ето още една причина да го дадеш на агенция, да им звънят на тях.
                sigpic

Comment

Значи ,консултирах се с множество агенции,повечето от които направиха оглед на апартамента. Не се разминават в цената на наема ,казаха ,че е номрално да му искам 750-800 евра . Проблема е ,че трябва ремонт ,затова препоръчаха първите 6-8 месеца да взимам по 300-350 ,а с другите ,наемателят да се задължи да направи даден ремонт,който ще се опише в договора. Така съм го и пуснал в момента в сайтовете на десетина агенции ,пък да става нещо .

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Успех
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                      Значи ,консултирах се с множество агенции,повечето от които направиха оглед на апартамента. Не се разминават в цената на наема ,казаха ,че е номрално да му искам 750-800 евра . Проблема е ,че трябва ремонт ,затова препоръчаха първите 6-8 месеца да взимам по 300-350 ,а с другите ,наемателят да се задължи да направи даден ремонт,който ще се опише в договора. Така съм го и пуснал в момента в сайтовете на десетина агенции ,пък да става нещо .
                      След ремонта- ДА- 700 Евро е ОК (и то не просто освежаване, ами да стане що годе луксозно). Но преди ремонта, както са ти казали 300 Евро.. Та в тая връзка, къде са 300, къде са 800

Това, което ти казахме и ние се потвърждава с други думи.
                      Lexus IS200

Comment

Working...
                      X