Forza LEVSKI
Известие
Collapse
No announcement yet.
Хайде да се преброим ЦСКА и Левски
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Аз гласувах за ЦСКА, но честно да си кажа не съм гледал нито един мач тази година(че и миналата, и по-миналата и по-по...) от българското първенство. Просто не виждам смисъл да влагам време и "усилия" в нещо което в последните 10-на години не се е развило грам в положителна посока. Все разправий, дразги, съдии виновни, дузпи ..., е до кога така, то нищо не остана от истинската игра.
Та така..., гледам си формулата и отново отбора за който държа е с цвят червен.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
мдам ... чорбата пак си показа манталитета)) пред тях Мездра изглеждаха като примерни граждани
))
http://vbox7.com/play:21133ff6Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЕстествено, че ще нахлуят. Няма някакъв рязан подуенец да дразни и да си мисли, че ще се размине без последствия. Следващият път ще го докопат. Свиквайте, така ще е.Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщениеАми точно това показва,че агитките и на двата помиярски отбора (Левски и ЦСКА)се дразни,когато им влиза.Ами момчето изрази по свой си начин радостта от това,че е забил гол на ЦСКА.Какво знаение има дали е рязан или не?!
За мен лично има голямо значение дали някой е тарамбука или не. Щом си черен си виновен!Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЕстествено, че ще нахлуят. Няма някакъв рязан подуенец да дразни и да си мисли, че ще се размине без последствия. Следващият път ще го докопат. Свиквайте, така ще е.Те като нахлуха на терена не знаеха защо са там
ако ще бият някой да ходят да го трепат,а те си тичат по терена неадекватни,като кокошки без глави...
Е до там се стигна,че почитателите и феновете на футбола не ходят на мачове.Хората по Европа си водят семействата да се порадват,и не ми обяснявайте,че в България няма футбол,защото колкото и да е зле първенството удоволствието и тръпката да си там винаги си я имаAlfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
стига с тва каране левски-цска не може ли да сме малко цивилизовани кои по добър кои не,ми те и двата отбора са плачевни ако ме питате мене за нищо не стават а получават по една торба пари.аиде да сме по цивилизовани и да се сабереме да гледаме някъде заедно мача левски-цска
аз съм за цска
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеСамо че, другото говедо в Мездра - Коприваров "неволно" изрита топката в публиката, изразявайки радостта си
За мен лично има голямо значение дали някой е тарамбука или не. Щом си черен си виновен!. Използването на определения винаги ме е отблъсквало. Трябва ли всеки, който не ти е симпатичен, да бъде набеждаван с някакъв израз?
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Попринцип не говоря конкретно за отношението на единия отбор към другия, а за взаимоотношението. В случая, ти не правиш нищо по-различно.sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Колеги, тук не е стадиона в Мездра, да не се държим като ония "фенове".
Не знам дали сте наясно, че всички те са известни на органите на реда... но не ги санкционират с определени цели. Сходна група от агитката на Левски опорочи протест преди известно време, органите не пипнаха тях, а протестиращите.
За да не е напълно офф - Левски.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщениеУважавай противника, за да не бъдеш уважен. Използването на определения винаги ме е отблъсквало. Трябва ли всеки, който не ти е симпатичен, да бъде набеждаван с някакъв израз?
---------- Post added at 15:10 ---------- Previous post was at 15:06 ----------
Първоначално публикувано от giogiaro_89 Покажи съобщениете са свикнали да са безнаказани още от създаване то им,нали са създадени от партията и покровител им е бил Милко Балев,даже почнаха да говорат за резняци а те самите хранат апостола с разни органи,така е.Искустжена история,никакво бъдеще (ЦДНА - НИЩО ОБЩО С АС 23) Целуни Синия К.. Армеецо.Много от вашето поколение са с тотално промити мозъчета...
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщениече те били много лесни бе...интересно ми е в Англия с техните агитки до тъч линията,защо не правят така???Тия помяри дето го направиха това не са никакви феновеТе като нахлуха на терена не знаеха защо са там
ако ще бият някой да ходят да го трепат,а те си тичат по терена неадекватни,като кокошки без глави...
Е до там се стигна,че почитателите и феновете на футбола не ходят на мачове.Хората по Европа си водят семействата да се порадват,и не ми обяснявайте,че в България няма футбол,защото колкото и да е зле първенството удоволствието и тръпката да си там винаги си я има
Comment
Comment