Известие

Collapse
No announcement yet.

Хайде да се преброим ЦСКА и Левски

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Forza LEVSKI
    Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
    LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
    Alfa 75 2.0
    EX

Comment

• Аз гласувах за ЦСКА, но честно да си кажа не съм гледал нито един мач тази година(че и миналата, и по-миналата и по-по...) от българското първенство. Просто не виждам смисъл да влагам време и "усилия" в нещо което в последните 10-на години не се е развило грам в положителна посока. Все разправий, дразги, съдии виновни, дузпи ..., е до кога така, то нищо не остана от истинската игра.
      Та така..., гледам си формулата и отново отбора за който държа е с цвят червен.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• мдам ... чорбата пак си показа манталитета )) пред тях Мездра изглеждаха като примерни граждани ))

http://vbox7.com/play:21133ff6
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
          Естествено, че ще нахлуят. Няма някакъв рязан подуенец да дразни и да си мисли, че ще се размине без последствия. Следващият път ще го докопат. Свиквайте, така ще е.
          Ами точно това показва,че агитките и на двата помиярски отбора (Левски и ЦСКА)се дразни,когато им влиза.Ами момчето изрази по свой си начин радостта от това,че е забил гол на ЦСКА.Какво знаение има дали е рязан или не?!
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Момчета, тая тема на по една каса бира нямате си и на представа колко люта работа ще стане

Comment

• Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
              Ами точно това показва,че агитките и на двата помиярски отбора (Левски и ЦСКА)се дразни,когато им влиза.Ами момчето изрази по свой си начин радостта от това,че е забил гол на ЦСКА.Какво знаение има дали е рязан или не?!
              Само че, другото говедо в Мездра - Коприваров "неволно" изрита топката в публиката, изразявайки радостта си
              За мен лично има голямо значение дали някой е тарамбука или не. Щом си черен си виновен!
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Естествено, че ще нахлуят. Няма някакъв рязан подуенец да дразни и да си мисли, че ще се размине без последствия. Следващият път ще го докопат. Свиквайте, така ще е.
                че те били много лесни бе...интересно ми е в Англия с техните агитки до тъч линията,защо не правят така???Тия помяри дето го направиха това не са никакви фенове Те като нахлуха на терена не знаеха защо са там ако ще бият някой да ходят да го трепат,а те си тичат по терена неадекватни,като кокошки без глави...
                Е до там се стигна,че почитателите и феновете на футбола не ходят на мачове.Хората по Европа си водят семействата да се порадват,и не ми обяснявайте,че в България няма футбол,защото колкото и да е зле първенството удоволствието и тръпката да си там винаги си я има
                Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                sigpic

Comment

• еми момчета.... "БФС присъди: Локомотив (Мз) - ЦСКА 4:0"

Правдата възтържествува!!!

http://football.sportal.bg/news.php?id=228253
                  Last edited by pent; d.m.y г., 12:00.
                  Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• стига с тва каране левски-цска не може ли да сме малко цивилизовани кои по добър кои не,ми те и двата отбора са плачевни ако ме питате мене за нищо не стават а получават по една торба пари.аиде да сме по цивилизовани и да се сабереме да гледаме някъде заедно мача левски-цска

аз съм за цска
                    sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                    Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Само че, другото говедо в Мездра - Коприваров "неволно" изрита топката в публиката, изразявайки радостта си
                      За мен лично има голямо значение дали някой е тарамбука или не. Щом си черен си виновен!
                      Уважавай противника, за да не бъдеш уважен. Използването на определения винаги ме е отблъсквало. Трябва ли всеки, който не ти е симпатичен, да бъде набеждаван с някакъв израз?
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                      Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                      Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

• те са свикнали да са безнаказани още от създаване то им,нали са създадени от партията и покровител им е бил Милко Балев,даже почнаха да говорат за резняци а те самите хранат апостола с разни органи,така е.Искустжена история,никакво бъдеще (ЦДНА - НИЩО ОБЩО С АС 23) Целуни Синия К.. Армеецо.

Comment

• Попринцип не говоря конкретно за отношението на единия отбор към другия, а за взаимоотношението. В случая, ти не правиш нищо по-различно.
                          sigpic
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                          Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                          Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

• Колеги, тук не е стадиона в Мездра, да не се държим като ония "фенове".

Не знам дали сте наясно, че всички те са известни на органите на реда... но не ги санкционират с определени цели. Сходна група от агитката на Левски опорочи протест преди известно време, органите не пипнаха тях, а протестиращите.

За да не е напълно офф - Левски.
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
                              Уважавай противника, за да не бъдеш уважен. Използването на определения винаги ме е отблъсквало. Трябва ли всеки, който не ти е симпатичен, да бъде набеждаван с някакъв израз?
                              В такъв случай, прегледай коментарите преди моя и виж в колко се употребява термина "чорбар/ски" и тогава се възмущавай

---------- Post added at 15:10 ---------- Previous post was at 15:06 ----------

Първоначално публикувано от giogiaro_89 Покажи съобщение
                              те са свикнали да са безнаказани още от създаване то им,нали са създадени от партията и покровител им е бил Милко Балев,даже почнаха да говорат за резняци а те самите хранат апостола с разни органи,така е.Искустжена история,никакво бъдеще (ЦДНА - НИЩО ОБЩО С АС 23) Целуни Синия К.. Армеецо.
                              Личи си, че си на 20 години и не си живял по времето на Милко Балев, затова така си говориш наизуст. Аз си спомням нападателното трио на ЛеФски - Сираков, Гочев и Богдан Дочев Много от вашето поколение са с тотално промити мозъчета...
                              Giulietta 1,6 JTDm 2013
                              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
                                че те били много лесни бе...интересно ми е в Англия с техните агитки до тъч линията,защо не правят така???Тия помяри дето го направиха това не са никакви фенове Те като нахлуха на терена не знаеха защо са там ако ще бият някой да ходят да го трепат,а те си тичат по терена неадекватни,като кокошки без глави...
                                Е до там се стигна,че почитателите и феновете на футбола не ходят на мачове.Хората по Европа си водят семействата да се порадват,и не ми обяснявайте,че в България няма футбол,защото колкото и да е зле първенството удоволствието и тръпката да си там винаги си я има
                                Английските фенове са най-буйните и необуздани хулигани, като доказателството може да се види във всяко едно гостуване на отбор от Англия извън острова...на собствена земя обаче нещата стоят друго яче, в Англия действа от известно време един от най-сполучливите и сурови закони за футболното хулиганство. Незнайно защо тук не го "прекопираме"! Много проблеми ще се решат, но каквото управлението на държавата-такова и БФС, нормално...може би!
                                Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Working...
                                X