Известие

Collapse
No announcement yet.

Хайде да се преброим ЦСКА и Левски

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщение
    Грубиян......ако не сме ние и вас няма да ви има(и ако не е Батков)
    брей че компетентни
    ALFA ROMEO 156 1.9JTD биячката
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD на мацката колата
    ALFA ROMEO SPRINT хобито ми
    ALFA ROMEO 145 TD на стария рокер колата

Comment

• Много сме и сме яки
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• И румънския ви треньор избега, а сега накъде "сърца червени"
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Да бега, без това не го харесваме.
          Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
            И румънския ви треньор избега, а сега накъде "сърца червени"
            Към купата, която трябва да палите свещи да вземем, че иначе ще гледате евротурнирите през крив макарон
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Аз залагам или на камата или на Стойчо ... но искрено се надявам да е Стойчо
              А сините мнения няма да ги коментирам ... с повечето ми познати левскари като си говорих ... признаха си хората, че и хореографията и играта ни беше по-добра ...
              Вие ако искате другият път и не гледайте мача въобще ... пак може да си се оправдавате по същият начин като почти всеки път
              „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
                с повечето ми познати левскари като си говорих ... признаха си хората, че и хореографията и играта ни беше по-добра
                ясно ми е какви 'левскари' са....
                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Ми ... и тук има нещо вярно, но точно 2мата, които са заклети левскари ... точно те говореха най-зле ...
                  Но не мога да разбера ... като казваш каквото виждаш - значи ли, че не си привърженик на тима ?
                  Трябва ли като видя, че в момента в ЦСКА няма 1 на който да му дреме за клуба да го подмина и да говоря, че сме със супер тим ?
                  Нещо не ти разбирам логиката колега ... по-точно я разбирам, но се опитвам и на теб да обясня, че сините очила трябва да са мааалко по-светли
                  „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
                    Нещо не ти разбирам логиката колега ... по-точно я разбирам, но се опитвам и на теб да обясня, че сините очила трябва да са мааалко по-светли
                    прекалено си умерен или си със синя кръв или не си или мразиш ЦСКА или си за Литекс ))) няма средно положение
                    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                      прекалено си умерен или си със синя кръв или не си или мразиш ЦСКА или си за Литекс ))) няма средно положение
                      Са остава да ми кажеш, че живееш в Дружба и напълно ши съ разберем
                      И все пак ... не са много но и от вашата публика има мислещи хора
                      Днеска обаче се замислих ако Ицето ни фане отбора в ръце след тоз урунгел дет са се води тренер ...
                      Мечтая си да гледам мача Вили Вуцов vs Стоичков ... така де ... ЦСКА - Славия

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                        Ето за това футбола е на това дерадже. Не може да казваш ние сме най-добрите и да не поглеждаш факта, че нямаме един свестен футболист в отбора, а за "хореограф" оня смотания дето много си повярва та чак и треньор ще ми става

Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
                        Са остава да ми кажеш, че живееш в Дружба и напълно ши съ разберем ...
                        Колега важно е не къде си, а как мислиш (не съм от дружба и никога не съм живял там, но не е гот)

Та колеги много присърце приемате нещата и не поглеждате обективно на нещата - може да сме левскари или цесекари, ама отборите ни не струват и вместо нещата да се свеждат до спорове кай ще бие, ние спорим на кой отбора му е по-пропаднал. Като малък и аз гледах мачове радвах се на отбора, на който съм избрал да симпатизирам, ядосвах се като губи, но сегаа..... някак ми писна от нагласени неща и хора търсещи на кой да си изкарат яда че отбора им не струва.

П.П. Никой не е със синя кръв освен извънземните по филмите
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                        BMW 316 Compact '95

Comment

• Аз съм Левскар от как се помня ... но се надявам тая година и 2 та отбора да не видят евротурнири, пък дано акъла на шефовете им вземе, че дойде.
                          Толкова глупости на кв. см. колкото натвориха и двете управи просто не вярвах, че са възможни.
                          Лошото е, че нито един от останалите отбори не прави нещо различно... та да послужи за коректив.
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                            Аз съм Левскар от как се помня ... но се надявам тая година и 2 та отбора да не видят евротурнири, пък дано акъла на шефовете им вземе, че дойде.
                            Мисля, че по отношение на твоят отбор желанието ти ще се сбъдне
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                              Мисля, че по отношение на твоят отбор желанието ти ще се сбъдне
                              И твойто смешно отборче ако влезе в евротурнирите какво ще стане, смех като миналата година. Един X срещу дублиращия отбор на средняшки английски отбор. НАЙ-СЛАБОТО представяне от всички отбори в зона УЕФА. Мухахахахаха, нема такива смешници. Ако не помниш да ти припомня, полследната ви "евро" кампания. http://www.uefa.com/uefaeuropaleague...ngs/index.html
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                                И твойто смешно отборче ако влезе в евротурнирите какво ще стане, смех като миналата година. Един X срещу дублиращия отбор на средняшки английски отбор. НАЙ-СЛАБОТО представяне от всички отбори в зона УЕФА. Мухахахахаха, нема такива смешници. Ако не помниш да ти припомня, полследната ви "евро" кампания. http://www.uefa.com/uefaeuropaleague...ngs/index.html
                                Те добре , че Левски взеха Шампионска лига , та да отсрамят България ...
                                Не ми казвай , че са били еди кой си .... абсолютна случайност !
                                И ЦСКА биха Ливърпул пред 3-4 години в Англия ... и това беше случайност .
                                И двата отбора са под всякаква критика ...
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X