Първоначално публикувано от Jenata na Drigata
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Хайде да се преброим ЦСКА и Левски
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщениеЕдин въпрос:само аз ли смятам,че дербито не е това което беше...
Comment
-
Брей па се опъват бре, неочаквах че има толко заблуден народ, но нещата си идват на мястото. Айде Лавинаааааааааааааа, да ги минеме като Гонзо както минаваше Гай навремето.Last edited by thecleaner; d.m.y г., 19:32.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от souze Покажи съобщениеСамо Левски !!!!!
Колега извинявай, но какво общо имат сърцата на феновете и злобата с темата по-която си дращим????
Не си прочел темата от начало ... виж от къде тръгна спора„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
ре
Хайде лавинка...минете ни като Темпере и Олимпия
Цска олее
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеБрей па се опъват бре, неочаквах че има толко заблуден народ, но нещата си идват на мястото. Айде Лавинаааааааааааааа, да ги минеме като Гонзо както минаваше Гай навремето.Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
Kia Sorento 2.5CRDI LUX
Comment
-
-
Не забравяйте , че имаме и други освен футболните , а те се справят по-добре.......е не са номер едно, както на всеки му се иска ама.............Сега се замислих дали ние не искаме прекалено много от тях и за това ни се струва, че са толкова зле.мене ме нема, в целата схема........
Comment
-
2 напред за чорбата, макар че не е хубаво да свързвам такова хубаво нещо като супичката с цска...
Comment
-
Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщениеаз пък съм от Националният!!!!!!!!!!!!!!и да паднем и да бием пак ща сь напием
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
Comment