Известие

Collapse
No announcement yet.

Хайде да се преброим ЦСКА и Левски

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• http://www.youtube.com/watch?v=2uAn8EboBxQ

колкото и отрицателни репутации да ми давате, това няма да промени фактите!
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
      Честита победа Преки наблюдения от мача.... чорбетата се отказват дори да си подкрепят отбора.....
      Тъжно, но с право ... като ни сложат 50 лева билет за Г сектор ... сигурно пак трябва да има хора ...
      И най-добрият транспарант на мача беше между Г и В сектор - "ЦСКА е любов, не бизнес" !
      Бях там, пях ... но в един момент след като спас излезе ... започнах да се чудя ... кой от тези на терена е цскар ... винаги сме се славели най-вече със сърцата и обичта към отбора .. а кви са тия на терена ... те даже за дербито не искаха да тичат ...
      И все пак ... колега ... предполагам си снимал как на хореографията в началото лъва беше мааааалко обърнат ...
      „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• Естествено, че е продаден мача, тия боклукчии бизнес правят, искам в Б група да ни пратят, поне да се сети някой да оправи отбора, ако не там да си стоим. А за Левски - грозна картинка, начело с вратарчето Гошко. Няма ли кой да го научи вече или си е "селянин" по призвание(селските хора да не се обиждат).
        Arena Coast Customs

Comment

• не малко, а много обърнат но пък беше за късмет ето малко снимки... Иначе за сърцата си прав... още от 7-8 години насам с приятели седим и гледаме отбора на ЦСКА и няма нито един от школата! Нито един! Но да ти кажа, школата на ЦСКА е много слаба(във всяка възрастова група), редовно я бият отборите на Литекс, Черноморец и другите провициални сили

Comment

не малко, а много обърнат но пък беше за късмет ето малко снимки... Иначе за сърцата си прав... още от 7-8 години насам с приятели седим и гледаме отбора на ЦСКА и няма нито един от школата! Нито един! Но да ти кажа, школата на ЦСКА е много слаба(във всяка възрастова група), редовно я бият отборите на Литекс, Черноморец и другите провициални сили
            Е ... не знам какво значи слаба школа за теб, но аз не мисля така ...
            А относно черноморец ... има едно име там, което не се спряха да го хулят ... знаете за кого става въпрос ...
            Е този човек ... тази база, която направи ... Черноморец имат страшно бъдеще ... убеден съм !
            Какво бяха по времето на Нафтекс, сега какво е ... Даже мислех да започна да зареждам в Петрол заради въпросният човек

А за ... болната ми армейска тема ... ми ... за да си сърцат ЦСКА-р, не е нужно да си излезнал от тази школа ... то се създава, като всяка друга любов ...
            Но ... кой ... маймуните ли да заобичат ЦСКА ? Или тези, които ги взимаме под наем за година-две и после си ги връщаме ...
            За момента ... Туй келеме Томи ... след някоя друга година при нас, ми се струва, че ще го бъде ... Но ... друг трудно ... защо ги няма хората като Пифа ... като Данчо Тодоров ... определено не перфектни футболисти, но спомене ли се ЦСКА и потенциометъра се върти на макс ... е няма да стане ...
            Черепа да се върне да си пере парите ... най-добре ... поне не ги взимаше ...
            „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• Има ли цесекари или са се попокрили. Голем резил
              http://football.sportal.bg/news.php?news=252649
              Last edited by thecleaner; d.m.y г., 23:31.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Чак пък резил ... бих казал липса на късмет ... съдииството няма да го коментирам , не съм компетентен
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

• знаете ли каква е разликата между калинката и ЦДНА???

Comment

• Резил голям си беше...
                    Щом дядо ми, който е на 70г. и е ЦСКА-р от както се помни каза: "По-добре да го закрият тоя отбор, няма смисъл да се мъчат и аз и те"...
                    Аз нищо не казах, но ми стана интресно като видях ЦСКА след 2 кръг на последното 16 място в таблицата
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                      Резил голям си беше...
                      Щом дядо ми, който е на 70г. и е ЦСКА-р от както се помни каза: "По-добре да го закрият тоя отбор, няма смисъл да се мъчат и аз и те"...
                      Аз нищо не казах, но ми стана интресно като видях ЦСКА след 2 кръг на последното 16 място в таблицата
                      Преди 12 години пак така почна, пък накрая Литекс беше шампион, ЦСКА с купата, а за ЛеФски супата
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                        Преди 12 години пак така почна, пък накрая Литекс беше шампион, ЦСКА с купата, а за ЛеФски супата
                        мене не можеш да ме подразниш въобще защото аз мачове не гледам Просто останах изумен когато дядо ми каза това Но това което се е случило преди 12г. няма да се случи сега
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• В тон с радостта на левскарите нека ги поздравим:

http://www.e-bane.net/modules.php/im...der=0&sid=2374
                          Arena Coast Customs

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=jSFtws56Tcw

мдам... определено 7 е добро число

Comment

• Пак ли се почнахте бре.... и все пак немога да скрия, че кошмарния старт на цска доста ме зарадва...
                              www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=jSFtws56Tcw

мдам... определено 7 е добро число
                                даа хубаво е
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X