If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сещате се, че ако Фиат решат да си продават творенията в БГ на цената в Германия, спокойно могат да пускат кепенците
Тогава, кой ще купува коли от Германия, респективно и други развити държави нещо не се връзва
Всеки немец, французин, швейцарец и т.н., ще дойде веднъж на море в БГ и ще си тръгне с нова кола от тук
Няма логика
Но на практика, не е
Дори има тук по списанията описани методи как да си купиш кола от Испания
Ноооооооо.......има доста танкости, сварzани с гаранцията, народопсихологията и раЗбирането 1000 еуро много или малко пари са
И според мен цените за отделните държави ще се поизравнят / ако все още има разлики / и тогава теоретично всеки ще може да купува отвсякъде. И купувачът ще преценява доколко са значими за него допълнителните транспортни разходи, гаранция, сервиз и т.н. Отново за всеки влак ще има пътници Ще има значение и разбира се печалбата, с която ще работят различните дилъри в отделните държави ...
Да, някога и това ще стане.
Но За сега и докато в една страна ДДС е 20процента а в друга 16, и стандартите а от там и краината, респективно нето цената са раЗлични, се получават раЗлики За един и сащ продукт , при цена над 10.000 еуро, За което си струва гимнастиката
Така, че докато може и е савсем Законно, що да не се пробваме :P
Е, браво не сам и в санищата си предполагал, че е ваЗможно момиче на 26години да е собственик на автокаща
26 години си е една напълно зряла възраст Не виждам нищо странно в това,една млада и амбициозна мацка да управлява фирмата
Въпросната освен да пречи на фирмата да се развива друго не успява да направи.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
То и при мене идват проекти за по 5-6 млн., където управители и съдружници са мацки на по 19-25 години, ама реално да казвам ли колко от тях съм виждал или чувал когато става въпрос за същински решения свързани с проблеми при проекта - нула. В най-добрия случай ми вдигат телефона и ми казват "Аз точно не съм запозната - сега ще Ви се обади по-запознат човек"
Но на практика, не е
Дори има тук по списанията описани методи как да си купиш кола от Испания
Ноооооооо.......има доста танкости, сварzани с гаранцията, народопсихологията и раЗбирането 1000 еуро много или малко пари са
Нали Затова, Занаят се учи далго и продалжително
Да, начин на мислене, гаранция, застраховки , такси при вкарване от чужбина... Бях писал една тема какви са условията за вкарване на автомобил във Франция от държава членака на ЕС ,като гледам законите в България стават подобни,в другите държави сигурно пак няма много разлика, но с две думи като платиш такса за това,че не се купува от държавата ,в която живееш , после като трябва да плащаш по-голяма застраховка и малко започваш да се замисляш дали си заслужава. Да не говорим при покупка на нов автомобил , където дилърите ти предлагат откупуване на старата кола , за новата подръжка няколко години или безпалтен бензин за определени километри , възможности за разсрочено плащане, или взимане под наем за дълъг период с опция за цялостно изплащане , която е с много ниска лихва, по-лесно отпускане на кредит от банките и т.н.
Всичко е измислено. Не,че не се внасят коли от други държави,но става въпрос за малко бройки.
Comment