Известие

Collapse
No announcement yet.

Подигравка!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Подигравка!

Ебаси /без извинение/ простотията!
    http://www.bovineunite.com/main.htm

Айде господата със специалните компютърни умения, да го почват тоя сайт

Взето от WV форума
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Това не е подигравка - това е гавра, мамка им! Бесен съм!
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Ще поясните ли за какво става въпрос, че нещо не го отварям.
      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Обаче не може да отречете, че е направен много кадърно сайта
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

явно само аз нямам нерви да го разглеждам целото това ?
          не можах да стопля къв е случая с тоя сайт
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Ами аз от това което гледах няма никаква простотия - гледаш си кравичките и това е.
            Ама не знам кво толкова възмутително намира Влади.
            Може пък аз да не го виждам - ама аз нали като учих ветеринарна медицина (отдавна) съм правил доста гадни манипулациики по кравите и тук не виждам нищо възмутително
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

може и някой да се е намесил защото аз го паррових и не чух химна

Comment

То снощи бачкаше , вече е имало намеса явно , браво на който се е погрижил

Comment

OPS -аз понеже го гледах без звук

ЕТО ИНФО КОЕТО НАМЕРИХ:

Хакери от всички страни - обединявайте се!

Американски Интернет сайт, създаден от поддръжници на движението за защита на кравите ( http://www.bovineunite.com/main.htm ), се гаври с националния химн на България, научи Агенция “Фокус”.
                  Интернет сайтът, номиниран за престижните награди за уеб-дизайн The Webby Awards, представлява каламбур в защита на правата на кравите, като “запознаването” с основната идея е акомпанирано от химна на република България, с мучащи крави за фон, които го изпълняват. Създател на този “шедьовър” е компанията Ейснер Интерактиве - Eisner Interactive.
                  (допълнение от YVOX)
                  Собственик на сайта е:
                  Davis, William

904 Hammond Court
                  Bel Air, MD 21014
                  US

Domain Name: BOVINEUNITE.COM

Administrative Contact , Technical Contact :
                  Davis, William
                  williamadavis42@hotmail.com
                  904 Hammond Court
                  Bel Air, MD 21014
                  US
                  Phone: 410-661-9118
                  Желаещите да изразят мнението си приканваме на пратят мейл на посочения адрес, както и на организаторите на The Webby Awards на адрес jcollins@webbyawards.com

Аз нямам думи за коментар. Видях го и се побърках от злоба ..... д*ба и американците

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                    ...
                    Това вече обяснява нещата!
                    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Явно е имало намеса - браво момци
                      Mitsubishi Outlander
                      Mitsubishi Space Star
                      Daihatsu Terios

Comment

Браво, браво, ама сайта пак работи и пак си свири БЪЛГАРСКИЯ химн, барабар с всичките мучащи крави - да им се изсерат на надгробните плочи дано на тия американски келемета
                        sigpic

Comment

Ами вече е писано до БТВ - да видим ще направят ли репортажче в новините - па белким някой се сети да изрази възмущението си пред Кондолиза Райс - заради която затварят толкова улици

П.П. И аз пратих тук news@btv.bg - дайте да пратим повече хора за да се заинтересуват.

Comment

Васе, ние им облизахме гъзовете, сега искаме да им плюем на физиономийте - не става и няма да стане
                            sigpic

Comment

Абе аз викам да пробваме как ще реагира БТВ - ще лиже ли заднижите на собствениците си Пратете и вие мейлчета и да видим - сега ще пратя още едно по - остро от другата си поща

Ето прекопирания текст от писмото ми:

Ако вече сте обърнали внимание на сайта позорящ химна на България моля да ме извините. Ако не сте се надявам по някакъв начин като медия да зададете въпроса към собствениците на сайта или американски представители в България.

Става въпрос за следното:

Американски Интернет сайт, създаден от поддръжници на движението за защита на кравите ( http://www.bovineunite.com/main.htm ), се гаври с националния химн на България, научи Агенция “Фокус”.
                              Интернет сайтът, номиниран за престижните награди за уеб-дизайн The Webby Awards, представлява каламбур в защита на правата на кравите, като “запознаването” с основната идея е акомпанирано от ХИМНА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ , с мучащи крави за фон, които го изпълняват. Създател на този “шедьовър” е компанията Ейснер Интерактиве - Eisner Interactive.
                              (допълнение от YVOX)
                              Собственик на сайта е:
                              Davis, William

904 Hammond Court
                              Bel Air, MD 21014
                              US

Domain Name: BOVINEUNITE.COM

Administrative Contact , Technical Contact :
                              Davis, William
                              williamadavis42@hotmail.com
                              904 Hammond Court
                              Bel Air, MD 21014
                              US
                              Phone: 410-661-9118
                              Желаещите да изразят мнението си приканваме на пратят мейл на посочения адрес, както и на организаторите на The Webby Awards на адрес jcollins@webbyawards.com

Ами надявам се да вземете отношение като българска медия и ако трябва това да стигне до Кондолиза Райз при посещението й в София - да затварят улиците ще изтърпим, ама и да се гаврят така с химна ни.... - ще позволим ли? Представяте ли си този сайт получил и награда - ами аз да взема да направя един сайт с блеещи овце с химна на САЩ - как ли ще реагират.

С уважение Васил Василев

П.П Имайте впредвид, че не съм националист - просто това би подразнило всекиа и вече се дискутира от повечето млади хора в форумите.

Comment

Working...
                              X