Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой е карал нашите автомобили

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кой е карал нашите автомобили

Колеги замисляли ли сте се какъв човек преди вас е карал автомобилите ви?Баба,Дядо,Учителка,Зъболекър
    Преди малко преглеждах документите на Алфата,разни фактури и квитанции от сервизи и дори попаднах на името на италианеца който е купил моята Алфа като нова.
    Почнах да търся из Гугъл и разни Социални мрежи ама не го открих.
    За мен щеше да е много интересно ако мога да се свържа с този човек и да поговоря за автомобила, който карам.
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

най-вероятно на него не му пука
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Дам това е найстина добра тема да видиш примерно някой марляч който ти е карал колата или някоя девойка.При мен е така аз като слагах музика под волана намерих копие от гражданска на едно момиче 82и набор и ще ми е интересно да се свържа с нея и да разбера какво е ставало с колата ми.
      пп.ааа колата ни

Comment

Аз имам официалният документ, който казва кога е излязла от конвейра и кога е излязла от магазина. Иманета на собственика и че е 72 набор. Колко и как я е карал и пазил нз, но определено е попаднала сега на собственик . Пр откого я купих я е внесал от Италия, карана е общо с моите км 30к км в бг!
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

На мойта 55-ца съм втори собственик.Предишния са карабинери в "Пистоя" (дано небъркам името).Беше на името на името на следователка-дознателка (не й знам точно поста) ЖЕНА !!!

155 2.5 V6
          Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Копие от инталианските документи са още в мен. На името на някой си Джозепе Незнам-си-кой-си е била, в някакво село. 44-ти набор е бил колегата.
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
            Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
              Копие от инталианските документи са още в мен. На името на някой си Джозепе Незнам-си-кой-си е била, в някакво село. 44-ти набор е бил колегата.
              Ехаааа виж го ти 44-ти набор обаче ГТВ е карал дъртака
              Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
              ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL

YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003

Comment

едната алфа 1.8 е взета от първият и собственик една 120кг на 56г лелка жабарка името и го пише на документите но ще ви излъжа др.алфа 2.0 я взехме от една французоика lavoisier marie dominique живееща в порданоне тя беше на 32г а жулиетата я взехме от паркинг на раионно управление защото беше полицеиска там вече мн са я карали ама пък беше железна мир на праха и
                Last edited by stefoo; d.m.y г., 10:23.
                sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                  най-вероятно на него не му пука
                  Предполагам че си прав,повечето италианци сменят по няколко нови автомобила,но пък може и да му стане интересно какво се е случило с колата му след като я е продал,може да си мисли че като я е оставил в моргата са я претопили .

По важното за мен е не на него да му пука ,а аз да разбера историята на този автомобил.
                  Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Твърде вероятно е да останеш разочарован ако намериш първия собственик.Един познат така си беше купил астра 10 годишна на 85 хил. "реални км" и като писа на първия собственик /някакъв германец беше/ онзи му отговори, че сигурно нещо се е объркал щото като я е продал преди 5 години е била на 200 000 км
                    Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                      По важното за мен е не на него да му пука ,а аз да разбера историята на този автомобил.
                      По-добре е да не я знаеш.Особено като знаем италианците каква слава имат относно подържане на автомобил.Важното е да си доволен от нея и да не ти прави "подаръци".
                      АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                      http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Мойта е била на един собственик 49-ти набор от гр. Виченца .Явно чичето е имал парички и си я подържал колата защото почти не съм имал проблеми с нея карам си я ежедневно .
                        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

според мен предишните собственици даже не си спомнят че са имали такава кола, особенно ако колата е на 15-20години представете си колко коли е сменил първия собственик. за мен важното е първия собственик да не е жена и много се чудя на някои хора като казват за колата си жена я е карала преди това по лошо от това няма.и за да не ме нападне някоя колежка от форума ще кажа че има изключения даже познавам една колежка от форума alfa_eli която държи колата си в безупречен вид и е мн подредена
                          sigpicalfa 164turbo s4
                          части втора употреба за алфа всичко за 156
                          http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
                          0888556609 Коко Алексиев

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                            Те и аз съм с подобен случай, човека е от Милано, а после е висяла една година в автокъща или нещо от сорта.Личи си че е бил добър собственик,
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                              Те и аз съм с подобен случай, човека е от Милано, а после е висяла една година в автокъща или нещо от сорта.Личи си че е бил добър собственик,
                              E, моя не е бил от най-добрите, но всичко вече е ОК.
                              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Working...
                              X