Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой е карал нашите автомобили

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Баща ми има една много интересна теория,нещо като теория на конспирацията ама при автомобилите.
    Та според него не само че колата избира собственика си ,ами какъвто сте вие като собственик сега(в смисал как се държите към колата,пазене , чистене ,лютеница )
    то такъв е бил и предния собственик.
    В случая аз съм трети собственик на колата и втория го познавам доста добре,човека си я пазеше къташе ,че и на автомивка я водеше от време на време,та за 50к километра не успя почти нищо да счупи.
    Съдя по запазеността на автомобила ,че първия собственик също се е грижил за автомобила,но ще ми е много интересно да се запозная с него.
    Сигурен съм че я помни,такава кола не се забравя ,а и не е било толкова отдавна ,само преди 2 3 години
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от giogiaro_89 Покажи съобщение
      Дам това е найстина добра тема да видиш примерно някой марляч който ти е карал колата или някоя девойка.При мен е така аз като слагах музика под волана намерих копие от гражданска на едно момиче 82и набор и ще ми е интересно да се свържа с нея и да разбера какво е ставало с колата ми.
      пп.ааа колата ни

а гаджето ти знае ли, че ти е толкова интересно???! я я питай да видим какво ще ти каже (впрочем не знам дали имаш гадже)

иначе и аз съм си мислил такова нещо. като я купих и в талона пишеше името на някакъв италианец от Торино но не му записах името. имах мераци да му пиша писмо,даже се бях уговорил с една позната, която говори перфектен италиански. като отида до италия...

sigpic
      Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
      http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
        Баща ми има една много интересна теория,нещо като теория на конспирацията ама при автомобилите.
        Та според него не само че колата избира собственика си ,ами какъвто сте вие като собственик сега(в смисал как се държите към колата,пазене , чистене ,лютеница )
        то такъв е бил и предния собственик.
        Ъъъъ,това за моя кошер май не важи много

Маурицио ......къв беше забравих едва ли е имал същото отношение като мен, и начин на ползване на МПС то-след като колата си беше 1.6 с обикновенно газово,и 14" железни жанти .......

А това за "релания килмоетраж" мисля няма какво да се коментира - на мойта пишеше 134 к км а скоро случайно забелязах надраскано с маркер под бравата на предната врата : "Olio 169 к км"

п.п не че вече има значение за мен,де
        Last edited by abart_; d.m.y г., 13:10.
        146 Turbo

Comment

Абе моите наблюдения са че много от предишните собственици нямат такова добро отношение към вещите си както повечето от нас.

Comment

Моя човек се казваше Фабрицио Алесандро Мирони 69 набор и бешя някъде около Милано
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

Не знам кой и какъв е бил предишния собственик на предишната ми Алфа, единственото което разбрах е че и той е бил италианец, но друго е по-важното, което искам да отбележа, че предишния й собственик е клецал някоя бамбина на задните седалки.
              Един ден като я чистих намерих едни черни прашки в джоба на шофьорската седалка. На Жулиетка прашките ги е свалял Ромеото - сексавтомобил е бил явно.

Comment

Моята я е карал някакъв италианец 76 набор. Явно е бил див селянуха щото беше облепена с гумени буфери по ъглите на броните и по вратите. И на всичко отгоре бяха залепени накриво
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Хора не знам къде четете кои ви е бил предишният собственик но моята алфета доста е страдала от преднишния със сигурност.Има следи от одраскано на всички места кадето се пипа : по топката на скоростния лост по волана по местата от където духа парното по копчетата явно е бил с пръстени не знам но всичко беше на зле кожата не беше подържана казвам ви мазало а като почнах да я чистя колата стана като нова копчетата по таблото бяха жълти а сега са бели....това е само интериор а да и праговете като се качва не знам защо е стъпвал точно на пластмасата ама цялата е издраскана,десният сенник е развален,колата беше само с 1 ключ и тои се развали тези дни.... друго смених половината окачване по колата лан сонда дебитомер термостат ама сега ще кажете тоя защо я е взел тая кошница , но сърцето не пита като я видях черна невероятен цвят тя е перла със страхотни джанти червена кожа и ме грабна страшно много сега я стягам лека по лека е това е моита история за предишният собстженик
                  Last edited by slik4eto; d.m.y г., 17:37.

Comment

Моята беше собственик на компютърджия-програмист. Аз даже го познавам и виждам всеки ден. все пак ми е колега. До ден днешен се радва на Алфата как я гледам и поддържам. На няколко пъти си прави устата да му я дам да я покара за един уикенд, ама аз съм стисня и не давам
                    In God we trust, all others pay cash.
                    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                    Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Стана ми интересно и сега погледнах кой е бил първия собственик и на моята. Някой си Чези Пиереранцо от Карнате (Милано) . А предишния собственик е бил някакъв адвокат от Пловдив, личеше си, че е гледал колата много добре, да не кажа перфектно. Но определено ако я види сега и ще му прилошее
                      sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Много готина тема!Сега и аз се зарових в документите последния собственик на моита кошница е някаква си Анна Сурино родена в Рим на 09.07.1948 г. има и адрес: Рим ул.П.Негрона 127 а колата е била с рег.№ BD 569 PV
                        Fiat Punto 1.2 75 ELX
                        EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
                        EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
                        EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

Стана ми интересно и пак си погледнах италианските документи:

Джузепе Форнаро, роден на 21.Май.1944, с адрес: Италия, гр. Франджангано, ул. Маркони №56

http://maps.google.com/maps?hl=bg&ie...0&iwloc=A&sa=X

Малее там в южна Италия се славяр с "прекрасна" култура на шофиране и поддръжка на колите.

Да му ида на гости ли на набора?
                          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

мойта я взех от познат българин в италия,но преди него за съжаление я е карал ИТАЛИЯНЕЦ и то в едни планини че ме побиват тръпки,сигурно за това и хркат малко първа и втора.и да италиянците от южна талия са мърлячи от всякъде,само немските коли уважяват ,но принципно са ужас
                            alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                            alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

чесно да ви кажа италианците. не си ги пазят много.мой колега не си е смениал маслото от 2 години казва(няма ништо,нали и доливам).е има и някои които си глезят колите,предимно по младите –сьс скьпо масло,редовна смиана на филтри, и така на татьк... но, по–добре да не знаем кои и как ни е карал количките

Comment

Първоначално публикувано от scarface Покажи съобщение
                                според мен предишните собственици даже не си спомнят че са имали такава кола, особенно ако колата е на 15-20години представете си колко коли е сменил първия собственик. за мен важното е първия собственик да не е жена и много се чудя на някои хора като казват за колата си жена я е карала преди това по лошо от това няма.и за да не ме нападне някоя колежка от форума ще кажа че има изключения даже познавам една колежка от форума alfa_eli която държи колата си в безупречен вид и е мн подредена
                                мерси за подкрепата колега и по спретната е билс ,но чакам да се затопли за едно яко пролетно почистване
                                иначе и моята е била на някаккъв италиянец,но не съм се и замисляла да се свържа с него..но сега ми се вижда добра идея..документите с данните му са в мен
                                Last edited by Alfa_Eli; d.m.y г., 10:43.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X