Известие

Collapse
No announcement yet.

Караш Алфа 156, двойка ТС - плащаш данък "Лукс"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
    И АЗ съм ГЛАСУВАЛ за Б Б и на 3 месец вече съжалявах.По-добре да бях гласувал за БСП макар, че съм демократ по убеждения.
    В Бг не е важно какво е името на партията, а какво прави.По-законите ще ги познаете(перефразирано от библията-"по делата им ще ги познаете").Според мен до сега БСП води най-дясната политика по отношение на данъци и осигуровки-най-малки данъци и осигуровки се плащаха по времето на БСП.
    Не харесвам БСП защото са все дърти комуняги или тяхни деца и внуци, но contra factum argumentum non valet-са казали древните римляни.

Както и да е ще си почешем езиците/клавиатурите още 3.5 години, а след това Б Б заедно с партията си ще отиде в историята като преди това ни види .
    И аз това казах малко по горе, че до сега БСП се справиха най-добре колкото и да не ни се вярвя, това е истината...
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Ми да споделим сега какви са законовите начини за избягване на данъка, като още не се знае какъв е и дали ще го има де.
      Няма как да се криминализира неплащането на данъците от редовия гражданин, особенно в България, тия в големи размери иди дойди, но това че господин Пешо не дава кьорав лев на държавата, не опира изобщо до нея, няма как да му ги вземат, изобщо не помага както на държавата, така и на събираемоста и на всеобщия хал.....ако това се криминализира то значи че поне между 200 и 500 хиляди нашенци са за кауша.....няма как да стане.......след като няма как да стане, предполагам разбирате че тия цифри по горе никога не биха дали кинта на държавата, за честа да бъдат нейни немили поданници......
      Не знам дали може някак си категорично да се определи при кое от всичките правителства БГ е имала най - голяма стабилност и възход......говорим за след 10 ноемвр 89.......по мое мнение при Костов.......не че съм фен на кой да е от сичките мърсоли дето управляваха, но пък това ми дава доза безпристрастност.......ся знам че всеки може да ми посочи плюсове и минуси на всеки от тях, но все пак това е моето мнение.......
      Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 20:38.
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Е ама виси като дълг в общината и рано или късно ще бъде човек принуден да го плати по някаква причина
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Eй, не знам какво правите но пак го обърнахте на политика - преди няколко поста ви споменах, че в някои общини тези стойности на данъците са приложени още преди няколко години.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Аз знам,че на две коли еднакви по марка,година,кубатура данъка е различна стойност,защото са регистрирани в две различни общини.На моята за мин.год. е 195лв.Алфа 156,1.8,103kw,140к.с.регистрирана 2001г.ама е производство 2000г.Няма невъзможни неща.Решението на проблема е плащаш или прехвърляш на гаджето,а тя не обявява в общината.Все още държавата не знае как да си прибере данъците,връзката се разпада някъде.Да минеш на преглед се искаше платен данък.Няма връзка Кат община,но докога.
            Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

само аз ли се "кефя"?
              за нема и ден станах богат... ще плащам данък лукс. ще ида да го полея, ще взема от луксозната бира.

е га умрат, преди държавата ако мое; да погледаме и ние радост.

помеждудругото офертата е за 121 киловата, тука колегите повечето мое да отдъхнат
              Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
              Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Пичове, по новините казаха над 3.0 и 150 коня, нас не ни лови.
                sigpic
                "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от vladu Покажи съобщение
                  помеждудругото офертата е за 121 киловата, тука колегите повечето мое да отдъхнат
                  Я пак ...

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                    Пичове, по новините казаха над 3.0 и 150 коня, нас не ни лови.
                    Над 3.0 литра ИЛИ 150 коня.

Лови ви със страшна сила
                    Volvo XC90 D5 '06
                    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• Днес го коментирах с кой ли не, всички са чули "И" а не "ИЛИ".Току що и аз чух "И".
                      sigpic

Comment

• Данък лукс ще бъде върху автомобилите над 150 коня и над 3000 кубика
                        sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                        Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• 121 киловата, т.е 164 коня и нагоре.
                          неа се пуашите

http://images.ibox.bg/2010/03/22/314.jpg
                          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV

Comment

• Добре де, и чичко Гугъл казва "И", от къде имате инфо вие?
                            Цитирайте нещо.
                            sigpic

Comment

• постнаих си сорса горе.
                              инак журналята са олигофрени - пишеха мощност 3000 кубика и секви глупости... е га.

има нема 950 лева ми е данъка за колата ... заеби що пиенье е това, от луксозното.

ма я съм бил свръх богат бе, ше се цункам ейй сбъдна ми се още една мечта.
                              Last edited by vladu; d.m.y г., 23:33.

Comment

• неделя, 21 март 2010 София
                                Данък "лукс" и таван на заплатите на държавните служители. Това са част от антикризисните мерки, представени от премиера Бойко Борисов днес. Плоският данък остава, категоричен бе премиерът.
                                "Данък лукс ще бъде върху автомобилите над 150 коня и над 3000 кубика, върху жилищата от 250 кв м площ, без терасите, както и върху частни самолети и яхти. Ще има данък и върху лихвата над 100 000 лева депозит", обясни Бойко Борисов.
                                Според него всички българи трябва да понесат кризата и това налагало облагането с данък лукс, който най-вероятно ще е около 20%.
                                Зам.-министърът на финансите Владислав Горанов разясни какъв е дефицитът и фискалният резерв в отговор на бившия премиер Сергей Станишев.
                                "Червеният лидер пита колко е фискалният резерв. В началото на 2009 той е бил 8,4 милиарда лева, когато ГЕРБ взе управлението е 7,8 милиарда лева, а в края на 2009 - 7,7 милиарда лева", обясни Горанов. В първите месеци на 2010 имало дефицит, но той бил нормален, допълни Бойко Борисов, и се дължи, според него, на по-високите социални разходи - увеличаването на пенсиите, както и по-доброто усвояване на европейските фондове.
                                "Фискалният резерв гарантира стабилността на борда, лева и държавата. Работим добре, нито има нещо опасно и драматично и отговарям на Станишев: парите са там, не са мърдали. Още с първите месеци на правителството ние започнахме да плащаме високи пенсии и безплатни лекарства, които 4 години не бяха плащани", обясни Бойко Борисов.
                                Той представи справки на всички договори за обществени поръчки на всички министерства. Оказва се, че има 150 броя договори и анекси от министерствата. Например в МРРБ има сключени договори за 302 910 000 лева, за агенция "Пътна инфраструктура" 421 027 000 лева, а за Министерство на отбраната 644 974 000 лева от агенция "Социална дейност".
                                Според Бойко Борисов са в нарушение на закона за бюджета и държавата трябва да изплати 2 158 455 000 лева, за които няма обезпечение нито в бюджета на Сергей Станишев, нито в бюджета на сегашния кабинет.
                                "Сега бизнесът чака да им дадем 2 милиарда лева, а ние ги нямаме. Това е скрит дефицит от предишното правителство", обясни Борисов. Според него проблемът е, че бизнесът е започнал дейности по договорите за обществени поръчки и тези 2 милиарда трябва да се изплатят. "Иначе те ще фалират, а безработните ще отидат при Тотю Младенов, обясни Борисов.
                                Премиерът се възмути, че имало хора в държавни болници, които са със заплати от по 35 000 до 72 000 лева на месец. Директорите в РВД взимали по 12 бона.
                                "Аз работя и събота и неделя от тъмно до тъмно и взимам 3200-3300, а те в пъти, пъти повече", каза премиерът. Той бе категоричен, че трябва да има таван на държавните заплати и заплатата на премиера да е този таван.
                                Милена Минчева

Източник:
                                Econ.bg

ето клип в които боико казва за коли над 150кс
                                http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2854831
                                Last edited by stefoo; d.m.y г., 23:41.
                                sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                                Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Working...
                                X