Известие

Collapse
No announcement yet.

Искам да кажа на тъпите управници да града ни,че са тъпи п....и !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    (2) (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Водачите на пътни превозни средства са длъжни при избиране скоростта на движението да се съобразяват с атмосферните условия, с релефа на местността, със състоянието на пътя и на превозното средство, с превозвания товар, с характера и интензивността на движението, с конкретните условия на видимост, за да бъдат в състояние да спрат пред всяко предвидимо препятствие. Водачите са длъжни да намалят скоростта и в случай на необходимост да спрат, когато възникне опасност за движението.

А общината е длъжна да няма неравности на пътя по високи или ниски от 2 см. Както и да е.. В София, за да се оправят пътищата трябва да се изринат до основи и да се започне на чисто. Между другото едно от нещата, които ще ме накарат да напусна родината си, са точно дупките по улиците, просто все още чашата на търпението ми не е преляла, но като гледам може и да стане скоро.
    Lexus IS200

Comment

Лошо колежке...Ативаш в клубния ни сервиз и ще си спокойна
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
        Не моето момиче. Искам да кажа, че с мрънкане по форуми нищо не става.
        Тези дето им викаш путки - кой ги избра бе? Аз ли дойдох да гласувам за тях?
        Дума дупка не прави....така ли да го разбира момичето?)
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

АБе напоследък бая ви идвам на гости в Стара Загора и смело мога да кажа, че в сравнение със София пътищата ви са РАЙ!!! Ей го на Ферариста като дойде и го повозя малко в София, почва да се кръсти и се хваща за главата какви ями и бабуни са навсякъде
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Цял месец съм в отпуск (работя в Рудник-3 на Марица Изток) и направо си починах от ужаса при пътуването дотам. До Гълъбово (през Опан) пътят е хубав, но влезеш ли в Гълъбово кошмарът започва. Най-зле е в с. Обручище да Рудника - дупка до дупка, а между тях - ров! Решиха да запълнят дупките, някои успяха, но ги хванаха дъждове и студове и оставиха 7-8 изрязани голеееми дупки. Да е*а и община и кметове! Положението е от началото на декември, и после "слабо било окачването на Алфите"! На няколко пъти така хубаво влязох в дупките, та чак пломбите ми взеха да падат когато бяха големите дъждове, а и колата беше пълна ( с още трима колеги). А община Гълъбово е една от най-богатите общини- там са ТЕЦ-1, Брикетна, ТЕЦ-3, КНАУФ, Рудник-3.... Дано за този месец , в който не съм бил на работа да са ги запълнили тези хралупи!
            Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

Отидох на работа, дупките са си там...
              Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

И в Бургас е така!!! То две главни улици братче и тях не могат да оправят, като изляза с колата и ми се доревава като трагна и карам с 30 и се треса по дупките. Е колкото и здрави да са Алфите, резултата е разбита ходова част. Тук говорим за централни улици, а колегата ми разправя за някое си село (Софийско). Проблемът с дупките в България няма да се разреши никога, човек с танкове тряя се разхожда.
                sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Working...
                X