Известие

Collapse
No announcement yet.

МакФерсонно или обикновенно окачване?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Горните двама... на вас ли да вярвам или на очите си с които съм виждал какво има под капака на закупена от магазина 1994 г. Лада 21051?!?
    Че и 14 години си я имахме тая кола...
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Господине, пействащ написаното от англоговорящи и отнасящо се за съветски автомобил, та кой не е имал тази кола
      n.b. Без лоши чувства
      156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
      Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
        Господине, пействащ написаното от англоговорящи и отнасящо се за съветски автомобил, та кой не е имал тази кола
        n.b. Без лоши чувства
        Е не можах да намеря каталога на Авто Ваз... пусти мързел
        И ако видя настоящия собственик на колата наскоро ще взема да я снимам и под капака.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Хайде стига колеги, няма значение мотора. Ако някой има да напише нещо за окачването, нека го напише, на човека може да му е от полза. В крайна сметка темата си е за окачване. За него дайте съвет.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Niki2105 Покажи съобщение
            Колега. Несмей да се сдърпваш с мен за Лади. Пии кафето и си гледай форума, аз тея двигатели вече 2 години ги ремонтирам,а ти четеш по талоните!

Аз много правилно съм си задал въпроса в първия ми пост, сам прецени, къде да я преместиш. Става въпрос за тунинг ...
            И какво излезе, че ти си единствения, който е виждал лади. Аз пък не веднъж съм виждал 2105 с двигател 1200.

Колкото до окачването, аз не бих заменял трапецовидното окачване на ладата с тип МакФерсон. Нищо няма да спечелиш. Производителите слагат МакФерсон основно заради по-ниската му производствена цена, а не защото има по-добра кинематика например.
            Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              Само нещо да вметна. Ако младежа с лада 2105 е тоя за кого го мисля и двамата ще получат много дълъг бан.
              кои двама?Напушил си се с нещо некачествено.Смени си дилъро!

---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 11:05 ----------

Първоначално публикувано от Niki2105 Покажи съобщение
              Значи 1600 Ладовия за мен си е дръгел, ама тотален сравнение с тоя мотор! Ладовия не му стига въртиящия, става за правене има части, обаче тва мойто прасе си е около 250 коня (с ново по-голямо турбо е и с др. инжектори го взех). Иначе и той, не е чак толкова, колкото го изкарваш все пак, става за малки технични трасета.... на първа и втора и уличните лади буксуват и нищо не ги спира.

Правия я за дрифт, а не да се правия на арабин по улиците! Темата не е за двигателя, а за тунинг на кормилната уредба.
              Поздрави!

П.С За спирачки пък несъм питал/казал нищо, но благодаря все пак. Ще измислим някакви задължително съм си казал 4 бутални апарати...
              П.С2 21051- е 1300 и е с ремък, главите са далеч по-различни, буталата... модификация 2105 с двигател 1200 не съществува.
              Пич,сопри се малко!Не си наясно ама хич с моторите на ладите!А макферсон малко ще ти е трудно да качиш на тоя кош!Сравни твоя кош с този на Фиат 131 да видиш разликите.А 21051 е вариант на 05
              с мотор 2101!
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Луди сте

Comment

Момчето прави лада с 20 клапанов турбо мотор вие за мезе го взехте.....

B&B Racing | bb-racingteam.com
                  Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Евала му за правенето, ама значи ли това, че не знам какво съм имал и карал?

Comment

Лада 5-ца с 1200 кубиков мотор ИМА!!! С един приятел доста сме си "играли" с една такава...
                      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Working...
                      X