Известие

Collapse
No announcement yet.

Реквием за една Алфа!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Учи, щото е сериозен.Сега е на друга вълна и за това не бара компа.Колицата му няма как да му я отмъкна, щото съре не ми дава, а и цитруса скъса ремък на динамото, той пък скъса ангренажния ремък и мотора роди!Това се случи вчера.
    На въпроса какво правите!?- бодро отговорихме:
    -Теглиме се , както винаги напоследък!(със Ситроена теглихме Алфи до ДЗИ, а сега конфигурацияте беше: Рени ,а после плодчето).Голям майтап!
    146 с 1.4 мотор е загубена работа. Остави, че не върви, щото купето е тежко, но и гори повече от 1.6.
    Ти не си ли хареса някоя най-сетне???Да взема да ти гепа една да съм спокоен.
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• ---
      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:30.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• В София се въртеше една червена 33ка първа серия(или най-много втора ) 1.7 с варненска регистрация.
        Даже се продаваше в cars.bg.
        Изглеждаше невероятно запазена и нетунингована!
        Имаше ленти с цветовете на италианското знаме под страничните стъклата.
        Ако някои има инфо за собственика, може да помогне на mordohy поне да я погледне.
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Аз бих се спрял на тази:
          Attached Files
          1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
          и делта

Comment

• Тази също изглежда страшно добре http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...566&f1=details
            Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
            Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
            Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Митак, разбирам те , но 1.7 8 в не е моя мотор! Или 1.6 или 1.7 16 в.
              Адаш, не се изказвай така, щото пак ще има легенди за пернишките ашлаци!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Митак, разбирам те , но 1.7 8 в не е моя мотор! Или 1.6 или 1.7 16 в.
                Адаш, не се изказвай така, щото пак ще има легенди за пернишките ашлаци!
                Фнимавай,шото на твоя аватар пише,че си от Перник.Сам ще си го вкараш
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Иво, засипват те с оферти, а ти все вадиш някоя скатана претенция! Искаш 16в за спасяване .. заповядай http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...116&f1=details
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• човека ни нахъсва да намерим някой още по-хубава и по-добра и накрая ще вземе тая от 1вата обява
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                      Иво, засипват те с оферти, а ти все вадиш някоя скатана претенция! Искаш 16в за спасяване .. заповядай http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...116&f1=details
                      Е това ме изкефи. И в най смелите си фантазии не съм си представял така 33-ка.
                      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                      Автогаз сервиз-
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Иво, засипват те с оферти, а ти все вадиш някоя скатана претенция! Искаш 16в за спасяване .. заповядай http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...116&f1=details
                        Закъснял си с две седмици!
                        Говорих с човека!
                        Тя е от сериите славна кола,но с осрани документи!
                        Иначе Фаде, Колев и Райдер, да са я изтърбушили до сега!
                        Имам си агенти навсякъде!
                        Едит:Вирусе, ми то жената е от там, бе!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Само не мога да разбера защо мислите, че адаша яде колците с доматите ( не съм се объркал) та му предлагате възможно най-очевадните коли от нета. Все си мисля, че първо мобиле и карс е прегледал в търсенето си. Ще е по-удачно да се предлагат коли, които сте забелязали не в нета. Лошото в случая е, че 33 16в в последно време е като да намериш спринт/сюд.

Comment

• Иво, има една варненска имола на един приятел ... като нова е.. та си търсиш само 16в или може и изключения
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Иво, има една варненска имола на един приятел ... като нова е.. та си търсиш само 16в или може и изключения
                              Колега,Имолата не е ли 1,4?
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• именно, затова го питам
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X