Известие

Collapse
No announcement yet.

Реквием за една Алфа!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Наистина изглежда много зле усукана... Чак сега видях темата, важното е че си жив и здрав.

Comment

Отрицание на отрицанието
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

---
        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:24.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Нагледен пример за това колко са кашкавалени 33ките при челен удар
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение

при челен удар със 120км/ч за 16 годишна кола в най-добрият случай Алфи си е свършил работата упазил го е жив което е най важното .
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
              при челен удар със 120км/ч за 16 годишна кола в най-добрият случай Алфи си е свършил работата упазил го е жив което е най важното .
              Ако ударът недай си боже е бил с 120км/ч, нямаше да се разбира каква марка е колата
              Last edited by Kris; d.m.y г., 21:19.
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                Божкеее, да беше видял моята след челен удар с 20 км/ч!!!!!
                Струва ми се, че все повече ми се иска 33...................
                166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                x145 1.6 boxer

Comment

Всъщност навършваше пълнолетие,но освен по задните врати, нямаше ръжда никъде, камо ли изгнило.Бях със 120, когато вместо да сложа 5-та , отнех газта и точно тогава изкочи ония педал с БМВ-то.Сигурно е спаднала скоростта, но удара беше зверски.Добре, че и другата се смачка порядъчно.
                  Виждал съм доста коли след такъв удар и определено изглеждаха по-зле, особено вътре, а това е по-важно.
                  Както и да е!
                  Важното е, че живота продължава!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

А така! Само си смени подписа, че вече не е актуален
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Като стане на скраб-тогава
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Напълно ти съчувствам Иво.Когато продадох първата ми 33-ка(на снимката),която беше изгнила до лайсните и куп други проблеми за 1000лв.(много) бях на 29г.,но се разплаках като малко дете за играчка.Силно се надявах като я видях при Сашо да не е твойта,но уви.Да си жив и здрав и се стягай за напред,и да знаеш че имам едно комби за което няма кой да се грижи.!!!

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Колега mordohy сега виждам темата съжалявам за Алфата ти ,важното е че няма пострадали ,дано скоро се радваш на друга Алфа и дано няма повече такива опасни ситуации.

За съжаление ненормалниците по пътищата станаха прекалено много, вчера за една бройка и аз щях да съм "герой " от подобна случка да пиша подобен пост може би ,но за късмет се размина с уплаха ,за радост спирачките успяха да си свършат работата добре ,но трябва да се подобрява още.
                          Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
                          Звукът може да бъде
                          описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

Алфи си е изпълнил мисията. Предотвратил е по-тежки последици!

Сега с носталгия се сещам за тази тема:
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=35505
                            и си правя извод за качествата на една поддържана Алфа.

mordohy, късмет ти желая!
                            Чакам да видя новата Алфа!
                            1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                            и делта

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Като стане на скраб-тогава
                              А,браво!Акривос етси!Аиде ела едо като на пиуме бира.Ан телис,ела сто декаефта ке декаокто то минос,та ехи агона едо-анаваси.Орео ине,маляка.Та ертис?
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Охи, малака!
                                Джорди, какво каза!?
                                Алфи вече е паркиран и чака режещи машини!

Comment

Working...
                                X