Известие

Collapse
No announcement yet.

Имат ли право съседите...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имат ли право съседите...

Колеги , цял живот си имам проблем ( както и цялата улица ) с едни гадни съседи . Става въпрос за около 70 годишни пенсионери , които се карат постоянно с всеки . Одеве докато си миех колата стана поредния скандал , който ме провокира да пусна темата .
    Бях я измил , 17:00 ( след 16:00 е ) и си слушах умерено на моята скромна системка Sir Tom Jones - Little Green Bag , в която дори няма бас . Тогава въпросното бабе ме заплаши със саморазправа и полиция . Къщите ни са на една до друга ... аз съм си в двора . Та има ли право това недоразумение ( бабата ) да ми вика полиция и да предивява каквито и да е искове , имайки се на предвид , че дори изчаках да мине 16:00 за да не притеснявам спящите хора . Въобще какви са ни правата в собствените ни къщи ... разбрах , че не мога да си направя втори гараж щото трябвало да питам комшийте ... какво мога да правя у дома тогава ?
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

За съжаление, май не можеш да направиш нищо.Полицаите също не могат да ти кажат нищо, щом не нарушаваш реда в "забранените часове".
    Всъщност, може да направиш нещо, може да почакаш още малко........щом са около 70-така.
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Имаше некаква наредба от 14-16 часа и след 23...Бабето и да ти викне полиция, няма защо да се притесняваш.На стари години хората изперкват, така че шапка на тояга и да не ти пука.
      Range Rover Vogue 4.4
      Rexton 270 cdi
      Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
      Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

О , аз не се притеснявам изобщо Просто ми е чудно , що така уверено ме заплашват в собствения ми дом ... и има ли почва това у нас
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

няма да се притесняваш а наредбата е вечер след 22 може да ти се извика полиция!иначе имаше някакви разминавани през седмицата и почивните дни за тази след-обедна почивка,и за това от колко можеш сутрин да си тропаш необеспокоен!мисля че през седмицата е от 8ч а събота и неделя от 9 сутринта!иначе можеш да им изкъртиш главите!аз живея в блок и не ми правят проблеми а ти в къща!
          alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Мен ко питаш въобще не и обръщай внимание ,кво могат да ти направят полицай и тем подобни за нещата които казваш ,нищо най-много повече да не идват при оплакване от бабето
            Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Избери едно парче с як бас и до 22:00 яко музиката, ама така, че да се разподскачат керемидите на съседите. Ако ще Цветан Цветанов да извикат, ти си си в правото.
              Относно гаража, най-добре се консултирай с някой от общината. Ако гаражът ще е близко до оградата ви под определено разстояние, ще ти тярбва съгласие. Има и неща, за които не ти трябва съгласието на съседи, ако имаш разрешение от общината. При всички положение съседите се уведомяват от общината и в 14-дневен срок имат право да ходят да гледат какво ще строиш и да се жалват евентуално.
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Ами гаража трябва да е долепен до сградата ... а те са против . Както и да е , прежалих го А ако им пусна нещо с бас ще се побъркат и може да им стане нещо
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                  Имаше некаква наредба от 14-16 часа и след 23...
                  Във Варна лятото е до полунощ разрешена тупурдията
                  Иначе е до 22:00
                  _______
                  146 JTD - ex

Comment

пукай пиратки тогава ...
                    alfa 164 t.s ex
                    tipo 2,0 16v turbo ex
                    opel astra amnesia ex
                    megane 2 ex
                    alfa 159 jtd ех
                    audi A6/S TQ 330+
                    audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                    alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                      Ами гаража трябва да е долепен до сградата ... а те са против . Както и да е , прежалих го А ако им пусна нещо с бас ще се побъркат и може да им стане нещо
                      Ти питай в общината все пак Може някоя лека постройка нещо да направи като гараж, за която да не им трябва съгласието на съседите.
                      Иначе можеш с повечко бас да ги навиеш да дадат съгласие.
                      _______
                      146 JTD - ex

Comment

Ся Тошко ставай от компютъра и отивай към колата и пусни на Lil Wayne - A Milli - http://vbox7.com/play:b942e99c...И на макс докато оная излезе и пак те заплаши с полиция...Тогава тя ще звънне и знаеш ли какво ще и кажат от там че нищо не могат да направят, защото по закон до 22:00 можеш да си думкаш колко искаш...

Айде излез и я пробвай бабката и я снимай как вика да се посмеем после

ПП: Само внимавай че тая песен е с един от най-сериозния бас, да не замине 15-ката
                        Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 19:01.
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

А за гаража ако го направи с поликарбонови или подобни плоскости немогат нищо да му кажат на колегата..
                          Range Rover Vogue 4.4
                          Rexton 270 cdi
                          Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                          Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                            Ти питай в общината все пак Може някоя лека постройка нещо да направи като гараж, за която да не им трябва съгласието на съседите.
                            Иначе можеш с повечко бас да ги навиеш да дадат съгласие.
                            Точно под лека постройка спи колата в момента ...
                            Живко , тая 15-ка хранена от Хайфоникса ми гъне главата
                            Мисля , че много се отклонихме от темата .
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                              ... и има ли почва това у нас
                              У нас никне всичко, даже цъфти и "връзва".
                              sigpic
                              "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Working...
                              X