В Берковица съседката ми е много по-голям изверг от този.Няма да описвам какво върши и до ден днешен.От както се помня все съм чудил , защо го прави , но така и не успях да стигна до отговор.За съжаление има хора , на които това им доставя удоволствие.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Садист отряза четирите крака на куче
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеКолеги, надявам се разбирате какво се крие зад отрязаните 4 лапи.
Това е цирея на съвременното ни общество, но е заложен от десетилетия.
Агресията към по-слаби или направо беззащитни същества или хора е характерна черта на болезнено страхливи и смачкани хора, подобни но не толкова крайни изцепки бяха често срещани в соц. казармите. а сега дори още по тежки са често срещани сред маргиналните групи.
Конкретния изверг си е за наказание, но замислете се не са ли за още по-сериозно наказание ония дето превърнаха голяма част от обществото ни в изроди които пред силните се навеждат и примират, а изливат отровата си над онези които не могат да се защитят.
Не променим ли нещо в тази посока и 5 закона няма да променят отношението ни към животните, то е просто следствие.
Жалко за животинките, но е още по-жалко за ония дето се титуловат човеци, а са паднали до такива низини.
100% съм съгласен.Бих допълнил , че с кеф бих го пречукал такъвAlfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщениеВ Берковица съседката ми е много по-голям изверг от този.Няма да описвам какво върши и до ден днешен.От както се помня все съм чудил , защо го прави , но така и не успях да стигна до отговор.За съжаление има хора , на които това им доставя удоволствие.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Намушкани с вила котки,таралежи,малки кучета и други по-дребни животни.Намирах ги в училищния двор срещу нас.Майка ми я е виждала да гори жив таралеж, слава богу аз нямах това "удоволствие".
Comment
-
Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщениеНамушкани с вила котки,таралежи,малки кучета и други по-дребни животни.Намирах ги в училищния двор срещу нас.Майка ми я е виждала да гори жив таралеж, слава богу аз нямах това "удоволствие".
Да пази Господ.
Повелителят на сънищата е много прав.
Но има и друго - ако не се търси причината у всеки един индивидуално и не се полагат някакви усилия за превенция, не знам докъде ще я докараме. Ясно е, че времето е нервно и хората лудват. Но ничий живот не е лек. А пък не всички стигат до подобни изблици. Което означава, че има категории хора - по-потдатливи на неконтролируеми прояви и нуждаещи се от повечко грижи и то - преди да започнем да им сърбаме попарата. А защо да ми пука за тях ли? Защото не искам да запалят моята черга. И защото.. философията "На мен това не може да се случи" не винаги работи.
Comment
-
http://bgpetition.com/zashtita-zhivotni/index.html
ГРАЖДАНСКА ПЕТИЦИЯ ЗА ПРОМЯНА НА ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ В БЪЛГАРИЯ НАПРАВЕТЕ СВОЯ ПОДПИС НА ДАДЕНИЯ ЛИНК!sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеНародът все повече изтрещява....Ясно е, че времето е нервно и хората лудват. Но ничий живот не е лек.
Comment
-
В този ред на мисли искам да видите това http://vbox7.com/play:0426fd76 историята за едно куче, чрез която за пореден път се доказва че най-добрия приятел на човека е кучето...
Ето и линк да изгледате филма, който е по действителен случай и е наистина уникален: http://zamunda.net/details.php?id=212781&hit=1
И пак казвам наистина жалко за животинчето и дано има сурово наказание за извършителя...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Цяло щастие е за нас хората че животните не са такива животни като нас, и на тях не им доставя удоволствие да правят с нас, това на което ги подлагаме ние.....са отрицателно време щяхме да се смъкнем няколко нива във веригата....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Садистите обикневено почват с животни, защото те са безащитни, а ако имат възможност биха го направили и с човек.Естествено, това го еимало и ще го има, но ако се прилагат строги законови мерки, ако се създаде и полиция за животни, както в други държави може да има и някакви положителни резултати.
В нашето съвремие на безнаказаност всеки простак или садист е улеснен да върши каквото е решил.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Зоополиция не елошо като идея. Както и нов закон.
Тъпото е, че според мен в конкретния случай собственикът също е за бой.
За него се грижел бащата на Добромир Дончев от Дряново. Взел го да му пази вилата. Преди известно време бащата забелязал, че единият крак на Мима липсва и си помислил, че животното е пострадало, докато обикаля из горите наоколо, съобщава "Труд".
Та кво,кучето без крак, той го оставил само и мислел, че е пострадало в гората???
Нещо има ненаред тук.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment