Известие

Collapse
No announcement yet.

Садист отряза четирите крака на куче

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В Берковица съседката ми е много по-голям изверг от този.Няма да описвам какво върши и до ден днешен.От както се помня все съм чудил , защо го прави , но така и не успях да стигна до отговор.За съжаление има хора , на които това им доставя удоволствие.
    АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
    http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Колеги, надявам се разбирате какво се крие зад отрязаните 4 лапи.
      Това е цирея на съвременното ни общество, но е заложен от десетилетия.
      Агресията към по-слаби или направо беззащитни същества или хора е характерна черта на болезнено страхливи и смачкани хора, подобни но не толкова крайни изцепки бяха често срещани в соц. казармите. а сега дори още по тежки са често срещани сред маргиналните групи.
      Конкретния изверг си е за наказание, но замислете се не са ли за още по-сериозно наказание ония дето превърнаха голяма част от обществото ни в изроди които пред силните се навеждат и примират, а изливат отровата си над онези които не могат да се защитят.
      Не променим ли нещо в тази посока и 5 закона няма да променят отношението ни към животните, то е просто следствие.
      Жалко за животинките, но е още по-жалко за ония дето се титуловат човеци, а са паднали до такива низини.

100% съм съгласен.Бих допълнил , че с кеф бих го пречукал такъв
      Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
        В Берковица съседката ми е много по-голям изверг от този.Няма да описвам какво върши и до ден днешен.От както се помня все съм чудил , защо го прави , но така и не успях да стигна до отговор.За съжаление има хора , на които това им доставя удоволствие.
        Е кажи, де.
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Намушкани с вила котки,таралежи,малки кучета и други по-дребни животни.Намирах ги в училищния двор срещу нас.Майка ми я е виждала да гори жив таралеж, слава богу аз нямах това "удоволствие".

Comment

Мндам, болни хора...

Comment

Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
              Намушкани с вила котки,таралежи,малки кучета и други по-дребни животни.Намирах ги в училищния двор срещу нас.Майка ми я е виждала да гори жив таралеж, слава богу аз нямах това "удоволствие".
              Народът все повече изтрещява.
              Да пази Господ.

Повелителят на сънищата е много прав.
              Но има и друго - ако не се търси причината у всеки един индивидуално и не се полагат някакви усилия за превенция, не знам докъде ще я докараме. Ясно е, че времето е нервно и хората лудват. Но ничий живот не е лек. А пък не всички стигат до подобни изблици. Което означава, че има категории хора - по-потдатливи на неконтролируеми прояви и нуждаещи се от повечко грижи и то - преди да започнем да им сърбаме попарата. А защо да ми пука за тях ли? Защото не искам да запалят моята черга. И защото.. философията "На мен това не може да се случи" не винаги работи.
              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Горкото животинче...Дано този път държавата ни вземе мерки, защото това ако беше да речем в Америка, вече щеше да е дълго зад решетките...
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

http://bgpetition.com/zashtita-zhivotni/index.html

ГРАЖДАНСКА ПЕТИЦИЯ ЗА ПРОМЯНА НА ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ В БЪЛГАРИЯ НАПРАВЕТЕ СВОЯ ПОДПИС НА ДАДЕНИЯ ЛИНК!
                  sigpic Alfasud/156 1.8ex
                  156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                    Народът все повече изтрещява....Ясно е, че времето е нервно и хората лудват. Но ничий живот не е лек.
                    Въпросната съседка го прави това преди 1985(аз имам спомени за нейните деяния от тогава).

Comment

В този ред на мисли искам да видите това http://vbox7.com/play:0426fd76 историята за едно куче, чрез която за пореден път се доказва че най-добрия приятел на човека е кучето...

Ето и линк да изгледате филма, който е по действителен случай и е наистина уникален: http://zamunda.net/details.php?id=212781&hit=1

И пак казвам наистина жалко за животинчето и дано има сурово наказание за извършителя...
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Няма по-големи изверги от хората ... опасявам се обаче, че никога няма да се променят
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Цяло щастие е за нас хората че животните не са такива животни като нас, и на тях не им доставя удоволствие да правят с нас, това на което ги подлагаме ние.....са отрицателно време щяхме да се смъкнем няколко нива във веригата.....
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Садистите обикневено почват с животни, защото те са безащитни, а ако имат възможност биха го направили и с човек.Естествено, това го еимало и ще го има, но ако се прилагат строги законови мерки, ако се създаде и полиция за животни, както в други държави може да има и някакви положителни резултати.
                            В нашето съвремие на безнаказаност всеки простак или садист е улеснен да върши каквото е решил.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Зоополиция не елошо като идея. Както и нов закон.

Тъпото е, че според мен в конкретния случай собственикът също е за бой.

За него се грижел бащата на Добромир Дончев от Дряново. Взел го да му пази вилата. Преди известно време бащата забелязал, че единият крак на Мима липсва и си помислил, че животното е пострадало, докато обикаля из горите наоколо, съобщава "Труд".

Та кво,кучето без крак, той го оставил само и мислел, че е пострадало в гората???

Нещо има ненаред тук.

Comment

Днес куче, утре някое дете...

... аз кат разправям, че за такива пък и други извратени типове трябва да има смъртна присъда, и че такива гниди трябва да умират, 90% от форума са праят на хуманисти...
                                BMW E39 528i

Comment

Working...
                                X