Колеги кажете ми от къде да си намеря стикер за задното стълко на КАРБ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задното стъкло
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщениеb_angelov има файла за стикера . А направата му струва 1-2 левчета.sigpicZaRiBeNa FeNkA
Comment
-
Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщениеАми в рекламните къщи , по принцип за 1 бройка може да не се съгласят , ама на теб няма да откажатОК мерси
sigpicZaRiBeNa FeNkA
Comment
-
Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщениеКолеги кажете ми от къде да си намеря стикер за задното стълко на КАРБ?
По едно време мислех да го взема тоя файл от някой, да направя една сурия стикери и да ги раздам безплатно на колегите. Бях го замислил за италфест-а миналата година, но така и не успях да стигна до него по редица причини. Тая година пък съм леко без Алфа и мероприятието се обезсмисля. Иначе бачкам в такава фирма и по принцип мога да направя не само стикери за стъклото, но и магнитчета за хладилник и тн.
П.П. Абе някой замислял ли се е по въпроса или само аз го виждам, но КАРБ прочетено обратно си е чист БРАК?!BMW E39 528i
Comment
-
Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщениеП.П. Абе някой замислял ли се е по въпроса или само аз го виждам, но КАРБ прочетено обратно си е чист БРАК?!sigpicZaRiBeNa FeNkA
Comment
-
Те много работи прочетени наобратно имат друг смисъл, но какво от това, то и брак има доста значения, тъй че...
Та понеже работиш в такава фирма, като толкова искаш да помогнеш, вземи направи на колегата един стикер, а защо не 10-на и който иска да си купи...
пп байдъуей ето я темичката с файла
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=%CA%C0%D0%C1Last edited by mirchozo; d.m.y г., 22:13.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеТа понеже работиш в такава фирма, като толкова искаш да помогнеш, вземи направи на колегата един стикер, а защо не 10-на и който иска да си купи...
пп байдъуей ето я темичката с файла
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=%CA%C0%D0%C1BMW E39 528i
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеАбе понеже не ми е ясно - да попитам.
За да си лепнеш такъв .... стикар не е ли ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си член на клубът!!??
Щото аз мога и стикер "NASA" да си лепна .... отзаде...
И другият въпрос - като си платиш членският внос не ти ли го ..... слагат..... автоматично!!??Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеAз не мога да отговоря на този въпрос, въпреки че имам стикер, който според мен е по-скоро с цел популяризирането на форума, един вид с рекламна цел. А това с членския внос, май първо трябва да стане ясно за какво ще се плаща, на кого ще се плаща и т.н.Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеAз не мога да отговоря на този въпрос, въпреки че имам стикер, който според мен е по-скоро с цел популяризирането на форума, един вид с рекламна цел. А това с членския внос, май първо трябва да стане ясно за какво ще се плаща, на кого ще се плаща и т.н..::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
Comment