Известие

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задното стъкло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
    Е! Очевадно не всичко е ясно.
    За да рекламирате форумът си слагайте стикер със съответният надпис.
    Иначе е некоректно спрямо колегите членове на клубът. Поне аз така си мисля де.
    Не че ми е работа, ама взе да ми писва от тоя силикон вече ...
    Хаха ами от това което каза пък ти не че стана много ясно, къде е разликата между стикерите които рекламират форума т.е. със "съответния надпис" и тези които си слагат членовете на клуба, но както и да е.
    И кое точно ти е писнало.....
    sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

---
      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:22.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Няма значение! Чеша си клавиатурата тука... .
        Спамя си бе!
        п.п.Упс! Сега видях темата Ви по надолу. Стана ма-а-а-алко недоразумение.
        Писнало ми е от фалш и поза. Не коментирам ничий дадености(купености евентуално).
        Определено би имало разлика ако стикерът е "Форум Алфа Ромео" примерно, а не "Клуб Алфа Ромео".
        Колега , темата е за стикер ... а не за силикон .
        Спам темата е другаде .
        Клуб Алфа Ромео България си е от край време , и едва ли някой би искал промяна .
        Поздрави ..
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

Няма значение! Чеша си клавиатурата тука... .
          Спамя си бе!
          п.п.Упс! Сега видях темата Ви по надолу. Стана ма-а-а-алко недоразумение.
          Писнало ми е от фалш и поза. Не коментирам ничий дадености(купености евентуално).
          Определено би имало разлика ако стикерът е "Форум Алфа Ромео" примерно, а не "Клуб Алфа Ромео".
          Радвам се, че не е било умишлено, за малко да го приема лично бзк
          sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
            b_angelov има файла за стикера . А направата му струва 1-2 левчета.
            Миналата година нали раздадох едно тесте стикери. И ти хвана прИмоцията, ако помниш
            Last edited by b_angelov; d.m.y г., 08:06.
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
            Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщение
              Колеги кажете ми от къде да си намеря стикер за задното стълко на КАРБ?
              КАБР раздава стикерите безплатно. По редовнит срещи в софия има. Ако дойдеш на пролетния събор ще ти дам за търновските фенове и от двата размера

Хаха ами от това което каза пък ти не че стана много ясно, къде е разликата между стикерите които рекламират форума т.е. със "съответния надпис" и тези които си слагат членовете на клуба, но както и да е.
              Абе понеже не ми е ясно - да попитам.
              За да си лепнеш такъв .... стикар не е ли ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си член на клубът!!??
              Щото аз мога и стикер "NASA" да си лепна .... отзаде...
              И другият въпрос - като си платиш членският внос не ти ли го ..... слагат..... автоматично!!??
              Стикерите които само членове имат са триъгълни с трикольор. От тази година са с годината на членство. Стикерът "Club Alfa Romeo Bulgaria" , на който е изписан и адреса на сайта( респективно форума) е за феновете.

Е! Очевадно не всичко е ясно.
              За да рекламирате форумът си слагайте стикер със съответният надпис.
              Иначе е некоректно спрямо колегите членове на клубът. Поне аз така си мисля де.
              Не че ми е работа, ама взе да ми писва от тоя силикон вече ...
              Прочети горенаписаното и ще видиш че не е проблем. Члновете си имат уникални годишни стикери.

Бе без пари ше ви ги направя и не само на колежката ми на всички, само фолио дайте
              Ами то фолиото е това което струва повечето пари. особенно за стикери
              Last edited by fiore; d.m.y г., 10:07.
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                Ами то фолиото е това което струва повечето пари. особенно за стикери
                Именно Само дето рекламните агенции режат главите на клиентите за малки количества и примерно става нещо от сорта на:

2 лв. за фолиото + 1 лв. за плотера + 2 лв. за фирмата = 5 лв. кеш и айде на люлките!

Докато в същото време за работниците като мен и техните приятели, примерната сметка е:

1 лв. за фолиото + 0.50 лв. за плотера + 0 лв. за фирмата = 1.50 лв. + "ах, че си обичам работата"
                BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
                  Именно Само дето рекламните агенции режат главите на клиентите за малки количества и примерно става нещо от сорта на:

2 лв. за фолиото + 1 лв. за плотера + 2 лв. за фирмата = 5 лв. кеш и айде на люлките!

Докато в същото време за работниците като мен и техните приятели, примерната сметка е:

1 лв. за фолиото + 0.50 лв. за плотера + 0 лв. за фирмата = 1.50 лв. + "ах, че си обичам работата"
                  Демек крадете яко, а.
                  кеф ...
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

А може би сметката е 1,50 за мен и една гореща супа за фирмата))
                    Иначе може да намалим малко цената и да стигнем до нормалната))
                    Какво ще кажете за около 45-50 ст. с включена Печалба на фирмата и ДДС.

Както и да е. Вече казах за тези стикери.
                    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                    sprint tropheo
                    155/1.8
                    156/2.0 Selespeed

Comment

А защо трябва да се плаща за фолио и за плотер.Те не са ли на фирмата?

Comment

Ми сигурно щото няма абсолютно безплатен обяд ...
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                          А защо трябва да се плаща за фолио и за плотер.Те не са ли на фирмата?
                          Ами фолиото няма как да не се плаща при положение, че за да имаме фолио трябва да го вземем от дистрибутор (ние не го произвеждаме), а те обикновено продават, не правят подаръци. Що се отнася до плотера, има едно нещо дето се нарича амортизация и реално погледнато работата му не се плаща, а се начислява сума за амортизация

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                          А може би сметката е 1,50 за мен и една гореща супа за фирмата))
                          Иначе може да намалим малко цената и да стигнем до нормалната))
                          Какво ще кажете за около 45-50 ст. с включена Печалба на фирмата и ДДС.
                          Колега тия цени както съм написал са колкото да дам пример да онагледя нещата т.е. далеч не са реални
                          BMW E39 528i

Comment

Абе аз си имам такива стикери тук вкъщи. Само, че са от малките, тия дето се лепят отвън. Най-старите се лепяха отвътре. На моята кола не съм лепил, щото е голям кенеф и е срам за клуба.
                            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Такаа и все пак някой би ли ми направил такъв, ще си платя 1-2-5 колкото струва Тъй като не знам дали ще мога да отида на Пролетния събор (точно тогава имам рожден ден )
                              sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

В Дигитала в Бургас няма ли да го направят тоя пусти стикер?
                                Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                                Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                                Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Working...
                                X