Известие

Collapse
No announcement yet.

Продължават гаврите с животни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение
    ХА! и света се пренаселва и не стига храната! и в България има вече предимно прости селяци! айде от утре да избиваме хора а!
    Лично аз не правя ралзика между живите същества, куче, коте, човек всички имат равни права да живеят на тая земя! Хората или ти нямаме право да отнемаме живот!(винаги има изключения,ако е нахапало хлапе нарочно или...както братовчедки ми изгуби бебето си понеже нейния питбул я нападна и тя пометна, тогава го пребиха с кол и умря! но убиване или издивателства за кеф е немислимо ! пожелавам на всеки който го прави да му се върне същото!!!

Иначе съм напълно съгласен с morfius!
    Колега, хем си съгласен хем казваш, че не трябва да се убиват животните... какво е решението според теб?
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Най-лесно е да си внесем виетнамци.

Иначе малко по-сериозно по темета - докато се борим със симптомите, а не с причините няма оправия.
      Кастрирането но бездомните кучета е вопиюща простотия - те хапят, не ебат.
      Всички природозащитниците дето гледат кучета и котки на улицата - ми приберете си ги у вас бе.
      Писна ми от лайна и пикоч.

Та закона може да е прост.
      Премахват се физически всички улични.
      Забранява се гледането на животни на улицата.
      Забранява се пускането на животни на улицата.
      Разрешават по две кучета или три котки ако не си развъдник и тва е.
      Животни без паспорт в екарисажа.
      А да поне 1000 лв глоба ако не си събираш лайната на кучето и е без наморник.

ПП Не ми обръщайте внимание. Кучетата са най-малкия проблема обществото в момента. Ама на - друго си е да има активни мероприятия, коиот отклоняват вниманието от сериозните неща. И тоя случай е странен, както и ония с кучето с отрязаните крака. Ама нейсе.
      Last edited by търтей; d.m.y г., 22:20.
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Казвам, че избиването на живи същества (каквито и да било) произволно и за кеф е немислимо! Изключение има ако има огромно провинение, както и при хората има смъртно наказание!

търтей и не мен писна от замърсяване на природата(горички, рекички и т.н.) от хора ама кво утре като видя някой да си хвърля обелката на земята или от колата да го гръмна ли ?
        Last edited by yo; d.m.y г., 22:22.
        145, 1.6 I.E. Boxer
        Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
        Subaru Legacy 2.5

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение

Иначе малко по-сериозно по темета - докато се борим със симптомите, а не с причините няма оправия.
          Кастрирането но бездомните кучета е вопиюща простотия - те хапят, не ебат.
          Простотия ли... друг път, просто яка лапачница
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Шанса да те ухапе куче, е по-малък, отколкото да те убие човек, тоест, ако има 100 ухапани на година, убийствата на хора от хора /само за катастрофите си помислете/ са много повече...да не говорим за побоите, изнасилванията, нараняванията....
            Мръсотията и пикнята на хората тоже е многократно превишава тия на кучетата.Ако има 10 или 20 хиляди бездомни и още 50 хиляди или 100 ги сложете примерно домни кучета у София, то има и 3 милина души, от от които 300 хиляди пикаят и серат където им падне, а около 700 хиляди си хвърлят фасовете, пликчетата, кутийките, капутите и каквото се сетите където им падне.
            Отношението към животните е показател за развитието на обществото, бих добавил и тук отношението към идиотиете, лудите, инвалидите и т.н.
            Ама да не превръщаме темата в спор за и против животни, кучета и т-н.ромът на Савой, кафявия не е никак лош
            Last edited by fred; d.m.y г., 22:56.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

търтей и не мен писна от замърсяване на природата(горички, рекички и т.н.) от хора ама кво утре като видя някой да си хвърля обелката на земята или от колата да го гръмна ли ?
              Ми да. Бой ебане и сръбска музика за сичките селтици, които си хвърлят боклука през прозореца, пикаят в градинката пред блока и т.н.
              А този дето си хвърля фасовете къде свари 101% не чисти лайната на кучето си.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                На някой направи ли му впечатление как в Пловдив през последните 4-5 години, откакто станаха модерни дюнерджииниците и бездомните кучета почти изчезнаха.
                166 2.4 JTD

Comment

Шанса да те ухапе куче е 1 на 3 случая...Или казано по-просто минете 3пъти през дианабад или студентски град след 11часа през ноща (в района на Витоша) или околовръстното(абе места много)и ухапването ви от глутница кучета е гарантирано!!!

Аз самия бях нападнат от 9 кучета през деня 12 часа на обяд и нахапан-слава богу по обувките(кубинки)...И незнам как запазих самообладание, докато ме ръваха защото сега можех да съм в новините...Отделно че аз някак си се справих с тоя шок, ама ако беше сестра ми сигурно щяха да трябват месеци лечение от тази случка...

Ест. подадох сигнал и познайте...МИ НИЩО...всяка вечер и всеки ден глутниците мъстии се разхождат из квартала и ги чувам как лаят по цяла нощ като вълци... След като ме наръваха, честно ви казвам че много се замислих дали да не свърша работата на общината и да ги очистя и погреба едно по едно... Уви нямам достатъчно сили в себе си да направя това...

Тааа и аз си имам кучета(4-5 песа на село) - 2 домашни и котки и т.н. но след такава случка, човек някак си "намалява" хуманноста си и започват други мисли да минават през главата му, защото пак никой не си е свършил работата...

Не оправдавам постъпката, но докато институциите не си вършат работата, ще сме свидетели все по-често на такива неща... А е време и ние да започнем да действаме АКТИВНО в тази посока, и да спрем да храним и защитаваме бездомните кучета, а да ги приберем в приютите...

П.П Говорете ми...говорете ми че кучета не нападат безпричинно... и колко бил малък шансът разбираш ли...
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

ама кво утре като видя някой да си хвърля обелката на земята или от колата да го гръмна ли ?
                    Наскоро един спечели бурните ми овации когато на светофара на университета някакъв блаженно си люсна фасчето през джама на колата, а някакъв от колата зад него слезе, взе го, и му го фърли обратно в колата, и то с изненадваща предвидливост към задната седалка......някакъв фешън пасатор.....с кожен салон......мърсола можеше да се яви на републиканско по светкавично излизане от предна врата, и нахлуване през задна......Между другото в СТЗГ бездомните кучета са много малко.....но пък уличните котки водят преуспяващ живот, рядкост е да се види хилава и проскубана писана......природно равновесие.......между другото за това са виновни хората......
                    Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 01:09.
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

ако имахме малко повече съзнание,нямаше да е така...тези кучета не са се озовали от нищото на улицата,на хората като им дотегне от животинките и хайде да хващат дивото...нямаме никакво чувсто за отговорност,нито към животните нито в каква среда живеем щом с такава лекота си хвърляме боклука през балкона,по спирката и къде ли не...
                      sigpic

Comment

(винаги има изключения,ако е нахапало хлапе нарочно или...както братовчедки ми изгуби бебето си понеже нейния питбул я нападна и тя пометна, тогава го пребиха с кол и умря! но убиване или издивателства за кеф е немислимо ! пожелавам на всеки който го прави да му се върне същото!!!

Иначе съм напълно съгласен с morfius!

И ти не знаеш, сърби ли те, боли ли те. Като сте толкова хуманно що не го застреляхте питбула, а го оставихте в адски мъки да умре от побоя с кол?
                        Lexus IS200

Comment

Истина е, че в Пловдив не съм виждала глутница кучета от години и рядко от време на време някоя единична бройка разхождаща се свободно!
                          sigpicЖена зад волана на Alfa Romeo 145 1.4 T.S 16V 103HP. 98г.

Comment

Ми да то проблема с кучета май май някак си е само в София?! В Пловдив няма, СтЗ няма ... Варна няма, Шумен няма,...

145, 1.6 I.E. Boxer
                            Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                            Subaru Legacy 2.5

Comment

Ми да то проблема с кучета май май някак си е само в София?! В Пловдив няма, СтЗ няма ... Варна няма, Шумен няма,...

В Бургас също няма!
                              sigpic Alfasud/156 1.8ex
                              156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Ми да то проблема с кучета май май някак си е само в София?!
                                Ми като половин България живее в голямото село няма нищо учудващо.
                                Сичкото новозабогатял селтик си купува пес, за да се изфука и като му препикае чепиците го изхвърля. Примерно.

Comment

Working...
                                X