Първоначално публикувано от yo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Продължават гаврите с животни
Collapse
X
-
Най-лесно е да си внесем виетнамци.
Иначе малко по-сериозно по темета - докато се борим със симптомите, а не с причините няма оправия.
Кастрирането но бездомните кучета е вопиюща простотия - те хапят, не ебат.
Всички природозащитниците дето гледат кучета и котки на улицата - ми приберете си ги у вас бе.
Писна ми от лайна и пикоч.
Та закона може да е прост.
Премахват се физически всички улични.
Забранява се гледането на животни на улицата.
Забранява се пускането на животни на улицата.
Разрешават по две кучета или три котки ако не си развъдник и тва е.
Животни без паспорт в екарисажа.
А да поне 1000 лв глоба ако не си събираш лайната на кучето и е без наморник.
ПП Не ми обръщайте внимание. Кучетата са най-малкия проблема обществото в момента. Ама на - друго си е да има активни мероприятия, коиот отклоняват вниманието от сериозните неща. И тоя случай е странен, както и ония с кучето с отрязаните крака. Ама нейсе.Last edited by търтей; d.m.y г., 22:20.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Казвам, че избиването на живи същества (каквито и да било) произволно и за кеф е немислимо! Изключение има ако има огромно провинение, както и при хората има смъртно наказание!
търтей и не мен писна от замърсяване на природата(горички, рекички и т.н.) от хора ама кво утре като видя някой да си хвърля обелката на земята или от колата да го гръмна ли ?Last edited by yo; d.m.y г., 22:22.145, 1.6 I.E. Boxer
Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
Subaru Legacy 2.5
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеНай-лесно е да си внесем виетнамци.
Иначе малко по-сериозно по темета - докато се борим със симптомите, а не с причините няма оправия.
Кастрирането но бездомните кучета е вопиюща простотия - те хапят, не ебат.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Шанса да те ухапе куче, е по-малък, отколкото да те убие човек, тоест, ако има 100 ухапани на година, убийствата на хора от хора /само за катастрофите си помислете/ са много повече...да не говорим за побоите, изнасилванията, нараняванията....
Мръсотията и пикнята на хората тоже е многократно превишава тия на кучетата.Ако има 10 или 20 хиляди бездомни и още 50 хиляди или 100 ги сложете примерно домни кучета у София, то има и 3 милина души, от от които 300 хиляди пикаят и серат където им падне, а около 700 хиляди си хвърлят фасовете, пликчетата, кутийките, капутите и каквото се сетите където им падне.
Отношението към животните е показател за развитието на обществото, бих добавил и тук отношението към идиотиете, лудите, инвалидите и т.н.
Ама да не превръщаме темата в спор за и против животни, кучета и т-н.ромът на Савой, кафявия не е никак лош
Last edited by fred; d.m.y г., 22:56.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от yo Покажи съобщениетъртей и не мен писна от замърсяване на природата(горички, рекички и т.н.) от хора ама кво утре като видя някой да си хвърля обелката на земята или от колата да го гръмна ли ?
А този дето си хвърля фасовете къде свари 101% не чисти лайната на кучето си.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеНай-лесно е да си внесем виетнамци.166 2.4 JTD
Comment
-
Шанса да те ухапе куче е 1 на 3 случая...Или казано по-просто минете 3пъти през дианабад или студентски град след 11часа през ноща (в района на Витоша) или околовръстното(абе места много)и ухапването ви от глутница кучета е гарантирано!!!
Аз самия бях нападнат от 9 кучета през деня 12 часа на обяд и нахапан-слава богу по обувките(кубинки)...И незнам как запазих самообладание, докато ме ръваха защото сега можех да съм в новините...Отделно че аз някак си се справих с тоя шок, ама ако беше сестра ми сигурно щяха да трябват месеци лечение от тази случка...
Ест. подадох сигнал и познайте...МИ НИЩО...всяка вечер и всеки ден глутниците мъстии се разхождат из квартала и ги чувам как лаят по цяла нощ като вълци... След като ме наръваха, честно ви казвам че много се замислих дали да не свърша работата на общината и да ги очистя и погреба едно по едно... Уви нямам достатъчно сили в себе си да направя това...
Тааа и аз си имам кучета(4-5 песа на село) - 2 домашни и котки и т.н. но след такава случка, човек някак си "намалява" хуманноста си и започват други мисли да минават през главата му, защото пак никой не си е свършил работата...
Не оправдавам постъпката, но докато институциите не си вършат работата, ще сме свидетели все по-често на такива неща... А е време и ние да започнем да действаме АКТИВНО в тази посока, и да спрем да храним и защитаваме бездомните кучета, а да ги приберем в приютите...
П.П Говорете ми...говорете ми че кучета не нападат безпричинно... и колко бил малък шансът разбираш ли...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от yo Покажи съобщениеама кво утре като видя някой да си хвърля обелката на земята или от колата да го гръмна ли ?Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 01:09."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
ако имахме малко повече съзнание,нямаше да е така...тези кучета не са се озовали от нищото на улицата,на хората като им дотегне от животинките и хайде да хващат дивото...нямаме никакво чувсто за отговорност,нито към животните нито в каква среда живеем щом с такава лекота си хвърляме боклука през балкона,по спирката и къде ли не...sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение(винаги има изключения,ако е нахапало хлапе нарочно или...както братовчедки ми изгуби бебето си понеже нейния питбул я нападна и тя пометна, тогава го пребиха с кол и умря! но убиване или издивателства за кеф е немислимо ! пожелавам на всеки който го прави да му се върне същото!!!
Иначе съм напълно съгласен с morfius!
И ти не знаеш, сърби ли те, боли ли те. Като сте толкова хуманно що не го застреляхте питбула, а го оставихте в адски мъки да умре от побоя с кол?Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от yo Покажи съобщениеМи да то проблема с кучета май май някак си е само в София?! В Пловдив няма, СтЗ няма ... Варна няма, Шумен няма,...
sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Първоначално публикувано от yo Покажи съобщениеМи да то проблема с кучета май май някак си е само в София?!
Сичкото новозабогатял селтик си купува пес, за да се изфука и като му препикае чепиците го изхвърля. Примерно.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment