Известие

Collapse
No announcement yet.

Продължават гаврите с животни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    ПП Не ми обръщайте внимание. Кучетата са най-малкия проблема обществото в момента. Ама на - друго си е да има активни мероприятия, коиот отклоняват вниманието от сериозните неща. И тоя случай е странен, както и ония с кучето с отрязаните крака. Ама нейсе.
    Ама защо да не ти обръщаме... ти пък
    Само дето замисли се, дали тия точно случки са мероприятие или принудителното съжителство с бездомни животни (както и доста други неща които ежедневно отклоняват внимание и без подобни случки)?
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Ама защо да не ти обръщаме... ти пък
      Само дето замисли се, дали тия точно случки са мероприятие или принудителното съжителство с бездомни животни (както и доста други неща които ежедневно отклоняват внимание и без подобни случки)?
      Абе мероприятие са, щото т.нар. проблем с бездомните животни се решава за един месец.
      Ама ако няма злободневни проблеми повече хора ще видят съществените неща.
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Май не ме разбра... тезата ми е, че наличието на бездомни животни и проблеми с тях са мероприятието, а не изперкването на добре смачкани човешки единици което коментираме в темата.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
          Май не ме разбра... тезата ми е, че наличието на бездомни животни и проблеми с тях са мероприятието, а не изперкването на добре смачкани човешки единици което коментираме в темата.
          Да де. Ама от друга страна, това поведение (изперкването) е учебникарско и предвидимо. Та мероприятието може да включва и двете, ако е правено от грамотни хора.
          Като пък изперкването като се преекспонира из медиите намалява шанса да се реши проблема с бездомните животни и кръгът се затваря чудесно.
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Е това с преекспонирането си е част от мероприятието, от край време си е част от него.
            А проблема ще се реши когато стадото спре да се изживява като такова... демек в непредвидимо бъдеще.

Comment

Working...
            X