Известие

Collapse
No announcement yet.

Домейна ClubAlfaRomeo.com не е подновен, форума се закрива след 2 дена.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Домейна ClubAlfaRomeo.com не е подновен, форума се закрива след 2 дена.

Както току що стана ясно, някой е забравил да поднови регистрацията на сайта и форума, неизвестен купувач веднага го е капарирал, и от утре сайта ще се казва Клуб Алфа без Ромео.......нечувано......
    Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 00:59.
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Всъщност току що говорих с един приятел от една много голяма хостинг компания! Дори името Клуб Алфа е заето(някъв грък го е запазил)!!! За момента се мисли за име от типа Клуб АР България...или с тиренца и .bg .net Много много кофти...направо не мога да повярвам

----------
    ----------

Едит: Еййй ама много бързо се предавате...можеха много хора да се хванат
    Last edited by VFTI; d.m.y г., 01:34.
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

1 април ?
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Мале как съм се подготвил да сготвя жената, идея си няма какво и се пише.....

---------- Post added at 00:57 ---------- Previous post was at 00:57 ----------

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
        Всъщност току що говорих с един приятел от една много голяма хостинг компания! Дори името Клуб Алфа е заето(някъв грък го е запазил)!!! За момента се мисли за име от типа Клуб АР България...или с тиренца и .bg .net Много много кофти...направо не мога да повярвам
        Опа - хванах си рибка.....

---------- Post added at 00:58 ---------- Previous post was at 00:57 ----------

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
        1 април ?
        Амен - амен да захапеш......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Както току що стана ясно, някой е забравил да поднови регистрацията на сайта и форума, неизвестен купувач веднага го е капарирал, и от утре сайта ще се казва Клуб Алфа без Ромео.......нечувано......
          Чшшш, барем да го беше написал както трябва

Comment

Гледам да не съм особенно сериозен, все пак трябва да има някаква насока за какво не иде реч, да не ме банне някой само заради заглавието я.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              Г да не ме банне някой само заради заглавието я.....
              Ако много държиш мога още сега да те ебанирам
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Сакън бате шефе, и аз съм хора......

Преди точно 10 години ме изстреляха на Петолъчката в 1 часа посред нощ да чакам уж две кокони да дойдат, и да ги закарам насам натам, уж голяма услуга, уж не знам си какво, вързах се като последната баламура, още ме е яд, на тоя няма да му го простя поне още 10 години.......а лошото е че трудно мога да му го върна.....
                Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 01:19.

Comment

Хм, пчелата е с меко жило, ако той не успее да вдигне самолета, джъст уизъл ...

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                    Хм, пчелата е с меко жило, ако той не успее да вдигне самолета, джъст уизъл ...

Шъ те пчелосам аз
                    Освен тва имам жип да компенсирам секви мекоти
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

И аз се хванах, признавам си
                      И моментално проверих и слава богу видях, че поне до 24 януари 2011 е ок, при което веднага включих, че е 1 април и се успокоих
                      Last edited by milenamr; d.m.y г., 01:32.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                      Втора национална среща на 155

Comment

Аз пък някак си с такова спокойствие го приех
                        Честит ден на шегата
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

браво на вас...бързо сте загрели..аз докато не изчетох почти всичко не включих
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alfa_Eli Покажи съобщение
                            браво на вас...бързо сте загрели..аз докато не изчетох почти всичко не включих

Comment

Е нормално всеки се шашка, ама аз веднага пък се сетих че нали от преди около месец беше платен домейна, но все пак си викам знам ли
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                              X