Признавам си и аз се вързах.И си викам, "тъкмо го открих тоя форум и сега....." ха ха ха
Известие
Collapse
No announcement yet.
Домейна ClubAlfaRomeo.com не е подновен, форума се закрива след 2 дена.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеШъ те пчелосам аз
Освен тва имам жип да компенсирам секви мекоти))
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеСичко ти обратно на теб. И жипа ти с обратен волан и в лявата тоалетна ходиш))
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеИ скоростите си е обърнал сигурно - първа му е надясно и назад...Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеТамън се зарадвах, че ще банна някой и ще си осмисля деня, пък то....156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение1 април ?, аз бих се вързал .... ако бях видял по-рано темата
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеПуснато е на 31.03.10 г., 21:42, аз бих се вързал .... ако бях видял по-рано темата
Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеТц. Пуснато е точно на 01.04.
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеНачи да си напсувам часовника ли ?_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
Comment