Известие

Collapse
No announcement yet.

Вдигнаха ми колата !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вдигнаха ми колата !

И така колеги,вече и аз съм в клуба на голф-игрищата (тревна площ).
    Днеска си паркирам към 13:35 до МОЛ Сердика...
    Към 20:00 излизам от мола отивам там,където бях паркирал и гледам,че колата я няма...викам си "брей вече забравям и къде съм я паркирал".
    Одзъртам се още 1-2 мин и си викам то остават 2 неща
    I Да са ми откраднали колата
    ІІ Да я е вдигнал паяк

Гледам мястото,където беше колата и гледам пясък,камъни,цимент,кал,но не и терва (но не за тази,която си мислите )
    Викам то да са я откраданли,най-много да се набутат (говоря за реното).
    И стигнах до извода,че съм бил на тревна площ ! ! !
    След 10мин. се върнах обратно на работното място,за да позвъня,че телефона ми нямаше батерия !
    Взимам тела и се чудя....на 166 ли да звъня...нз.както и да е звъннах.Казаха,че ще проверят и след известно време ми казаха ,че колата ме чака някъде на Евлоги Георгиев.

Нaправо ми падна шапката...било е тревна площ,след което избухнах в смях и то рядко бруталeн смях
    (Викам си "да ви пикам на тревната площ)
    Та се отървах със 40лв за паркинга и въпроса ми е какъв ще бъде акта ?
    От паркинга казват,че ще е минимален или както се пееше в една песен "50 лева разходи,каляски маркови"

И внимавайте много къде паркирате,защото тревните площи могат да са с "камуфлаж"
    Last edited by Smeshnika; d.m.y г., 21:49.
    Не следвай път - върви, където няма път и остави следа
    Рено Лагуна 1.8 1996 95hp
    Алфа Ромео 156 1.8 144hp(или нещо от тоя сорт беше)

Честито
    BMW E39 528i

Comment

ми заслужаваш си го колега, що газиш тревата (не тази която си мислиш)
      145, 1.6 I.E. Boxer
      Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
      Subaru Legacy 2.5

Comment

Абе а някой сеща ли се за паркинга на Зоната на Орион , срещу магдоналц - там има някакви парко месста с трева нарочно покрити.Абе трябва да сте го виждали, за да знаете.Е тогава какво правим ?!
        мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
          Абе а някой сеща ли се за паркинга на Зоната на Орион , срещу магдоналц - там има някакви парко месста с трева нарочно покрити.Абе трябва да сте го виждали, за да знаете.Е тогава какво правим ?!
          Е стига опростенческо мислене де. Тревна площ е такава която е вписана в кадастъра като тревна площ. Щом е вписано като паркинг е паркинг, нищо че има трева. Мисля, че е ясно на всички, нали. А това че от паркиране по полянките те стават кални дупки сме виновни само ние.
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
            Е стига опростенческо мислене де. Тревна площ е такава която е вписана в кадастъра като тревна площ. Щом е вписано като паркинг е паркинг, нищо че има трева. Мисля, че е ясно на всички, нали. А това че от паркиране по полянките те стават кални дупки сме виновни само ние.
            Точно така !
            За това ви призовавам да бъдете по-внимателни,когато паркирате на такива места !

Comment

Първоначално публикувано от Smeshnika Покажи съобщение
              Точно така !
              За това ви призовавам да бъдете по-внимателни,когато паркирате на такива места !
              Прието,колега. КраЙ

Не се стърпях заради аватара ти.
              sigpic Alfasud/156 1.8ex
              156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Значи да си копирам един кадастър и да си го нося в жабката заедно с картата на София

Виновни са тия с високите коли, ние с тия ниски алфи по бордюри не можеме да се качиме..
                Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                  Значи да си копирам един кадастър и да си го нося в жабката заедно с картата на София

Виновни са тия с високите коли, ние с тия ниски алфи по бордюри не можеме да се качиме..
                  Най-добре изобщо да не паркираш и да се движиш с колело

Comment

Най-добре изобщо да не паркираш и да се движиш с колело
                    Тоя номер с колетото го пробвай ти !
                    Забелязъл съм,че вечно отправяш някакви критики,то не беше за правописа,то не беше за глупавите теми...
                    Ние,не сме ти нито на образованието,нито на годините... знаем !
                    Просто те моля да ни оставиш да обсъдим нашите си болежки и мнения.Стига ни че се връщаме уморени и съсипани от работа и др. проблеми,не ни трябват и злобни забележки и коментари преди лягане ! ! !

Comment

Уау. Нещо ирония, а у?

Comment

Уау. Нещо ирония, а у?
                        Не им се сърди ... те младите са така
                        А за паркирането ... дори да е позволено да се паркирам там дето спирам ... винаги се оглеждам да спра несгодно за вдигане
                        Навици баце
                        „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Аз до колкото четох, при вдигане от паяк, вече не се пише акт
                          Attached Files
                          Jet Black E46 M3
                          ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                          Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT

Comment

Представих си как вадя кадастъра от колата и почвам да обяснявам на хората, дето ми дигат колата, че нямат право
                            Принципно си прав (предполагам) ама идеята ми беше, защо са се хабили да слагат трева на местата за паркиране ?! И то е купено и сложено.
                            мене ме нема, в целата схема........

Comment

При 1600 парко места на МОЛ Сердика си спрял някъде по бордюрите еми нормално е да те вдигнат

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Working...
                              X