И така колеги,вече и аз съм в клуба на голф-игрищата (тревна площ).
Днеска си паркирам към 13:35 до МОЛ Сердика...
Към 20:00 излизам от мола отивам там,където бях паркирал и гледам,че колата я няма...викам си "брей вече забравям и къде съм я паркирал".
Одзъртам се още 1-2 мин и си викам то остават 2 неща
I Да са ми откраднали колата
ІІ Да я е вдигнал паяк
Гледам мястото,където беше колата и гледам пясък,камъни,цимент,кал,но не и терва (но не за тази,която си мислите
)
Викам то да са я откраданли,най-много да се набутат (говоря за реното).
И стигнах до извода,че съм бил на тревна площ
! ! !
След 10мин. се върнах обратно на работното място,за да позвъня,че телефона ми нямаше батерия !
Взимам тела и се чудя....на 166 ли да звъня...нз.както и да е звъннах.Казаха,че ще проверят и след известно време ми казаха ,че колата ме чака някъде на Евлоги Георгиев.
Нaправо ми падна шапката...било е тревна площ,след което избухнах в смях и то рядко бруталeн смях

(Викам си "да ви пикам на тревната площ)
Та се отървах със 40лв за паркинга и въпроса ми е какъв ще бъде акта ?
От паркинга казват,че ще е минимален или както се пееше в една песен "50 лева разходи,каляски маркови"

И внимавайте много къде паркирате,защото тревните площи могат да са с "камуфлаж"

Днеска си паркирам към 13:35 до МОЛ Сердика...
Към 20:00 излизам от мола отивам там,където бях паркирал и гледам,че колата я няма...викам си "брей вече забравям и къде съм я паркирал".
Одзъртам се още 1-2 мин и си викам то остават 2 неща

I Да са ми откраднали колата
ІІ Да я е вдигнал паяк
Гледам мястото,където беше колата и гледам пясък,камъни,цимент,кал,но не и терва (но не за тази,която си мислите

Викам то да са я откраданли,най-много да се набутат (говоря за реното).
И стигнах до извода,че съм бил на тревна площ

След 10мин. се върнах обратно на работното място,за да позвъня,че телефона ми нямаше батерия !
Взимам тела и се чудя....на 166 ли да звъня...нз.както и да е звъннах.Казаха,че ще проверят и след известно време ми казаха ,че колата ме чака някъде на Евлоги Георгиев.
Нaправо ми падна шапката...било е тревна площ,след което избухнах в смях и то рядко бруталeн смях

(Викам си "да ви пикам на тревната площ)
Та се отървах със 40лв за паркинга и въпроса ми е какъв ще бъде акта ?
От паркинга казват,че ще е минимален или както се пееше в една песен "50 лева разходи,каляски маркови"

И внимавайте много къде паркирате,защото тревните площи могат да са с "камуфлаж"

Comment