Известие

Collapse
No announcement yet.

Газови уредби... размисли и страсти.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
    Заеби печката колега, вкъщи газовата лампа е на мода все още
    Това обяснява всичко ....

Ауч! Полека другарю Седларов, че съм много чувствителен на тема "моите" технически познания - особено при автомобилите. Нека избягваме подобни коментари, че ще спра да се лигавя и вместо да говоря глупости, ще я подкарам инженерната... а това никак няма да е забавно за тези които не са от моята порода
    Не е нужно да я подкарваш инженерната, стана ми ясно защо не харесваш газта. Все пак сме в 21век, мисля, че на газените лампи им мина модата още когато са измислили електричеството.

Comment

Сега направете и една анкета кой колко километра изминава месечно и ще стигнем до извода, че газовите коли се движат поне 2 пъти повече от бензиновите.

А до колегата пуснал темата, ще кажа че всеки може да си кара колата с какво иска. За мен също бегачка не може да има газ, ама Алфа ромео бегачки има сигурно 10 във форума. Разните коли за по 5000-7000 лв, не мисля, че са супер бегачки, освен някоя 155 Q4

Само за сведение в момента карам по 2200-2500 км месечно и сипвам към 250 лв газ и не ми е кеф да давам 500 лв месечно за колата, просто не си струва, а иначе винаги ще има за и против и това нищо няма да промени.
      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
      Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        Това обяснява всичко ....

Не е нужно да я подкарваш инженерната, стана ми ясно защо не харесваш газта. Все пак сме в 21век, мисля, че на газените лампи им мина модата още когато са измислили електричеството.
        Аааа лъжиш саа

---------- Post added at 20:58 ---------- Previous post was at 20:58 ----------

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
        ... а иначе винаги ще има за и против и това нищо няма да промени.
        Бе никой нищо не иска да променя, идеята е лаф да става
        BMW E39 528i

Comment

Бе никой нищо не иска да променя, идеята е лаф да става
          Бе то ко е за лафа, аз да питам как не ви е тъпо да карате на бензин ? Не стига, че замърсявате околната среда, ми се и набутвате с над 2лева за литър (даже и не знам колко струва) . Аз примерно за една година и окло 30000км минати с Алфата на газ основно градско като се замисля, си спестих пари за половината мотор, който карам в момента, значи до-догодина ще спестя за още едно ГТВ примерно. И хич не ми пука кой кво си мисли за някой .

п.с. Ако си мислите, че кола 100-150коня е бърза (спортна) много се лъжете. И не само конете правят колата спортна.
          Last edited by Доко; d.m.y г., 21:08.

Comment

Аз карам на дизел както си личи от подписа, но доводите в темата са абсолютно неверни и несериозни.
            Инак всеки да кара на каквото желае, просто моля - поддържайте си автомобилите изправни
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

@Доко

То ако не сме ние да караме на бензин до ся газта да е станала 5 лв. килото... просто трябва да ни благодарите (на бензинджиите), че сме много, и че благодарение на нашите 2+ лв. вие зареждате евтина газ и можете да спестите пари за мАтор Ние сме нещо като съвременна версия на Робин Худ - нашето обедняване води до вашето забогатяване. Е вие на това ако не му викате добродетел, а в нашите очи не виждате достойни за уважение хора, направо не знам

А що се отнася до природата... бъди сигурен, че метана който отделят кравите през "ауспуха" си докато пасат тревица на поляната, е в далеч по-големи количества и далеч по-опасен от отработените газове на нашите скромни бензинки
              BMW E39 528i

Comment

Ясно значи, щом сте баровчета карайте на бензин малолитражките си да може да ни е по-ефтина газта, па аз мисля да купувам една 166 3.0 или да си забия един Корвет от '77, и на момента да му забия една газова. Пък ти ми се смей като минавам покрай теб като спрял. Само не ми е ясно защо някой се опитва да държи сметка на друг? Морфиус е много прав.

п.с. Отивам да попея на караоке малко, че ми стана безинтересно ....
                Last edited by Доко; d.m.y г., 21:32.

Comment

Газ!

Карам си на газ Алфата, изпреварвам на бензин, и пак обръщам на газ! И така повече от 11 години безпроблемно и без да обръщам внимание на психопатите,които ме провокират!
                  Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Пък ти ми се смей като минавам покрай теб като спрял.
                    По-скоро ще се смея като те видя прегърнал някое дърво няколко километра по-надолу по пътя
                    BMW E39 528i

Comment

@BoxerPower Чета ти мненията и се чудя какви комплекси те тормозят. Да не би някой с "газова бегачка" да е повозил приятелката ти? Или причините за това асоциално поведение са още по-сериозни?
                      sigpic33201
                      930 Quattroporte

Comment

[B]
                        Айде колеги ваш ред е да спамите. Само да внимават тия дето ще се мъчат да ме оборват и добре да оформят мислите си, че не се давам лесно
                        Добре де, какъв е смисъла някой който кара на газ да спори с теб ? Така като ти чета първия пост става ясно, че никога не си карал на газ, което следва да каже, че си теоретик на тази тема, следователно един бъдещ спор (дискусия) е напълно безмислен. А ако продължим филосовски по темата може и да не свършим никога, гледам, че във философията си добър, аз също харесвам материята философия, ама това няма нищо общо с газта, бензина и колите. Добре беше да пуснеш темата в раздел чат, само за там става.
                        Любопитно ми е дали си надхвърлил възраста на пъпките (пубертета) ?

Comment

Немоем разберем поради що се прави прави проблем за газовите уредби. Немам газово, никога не съм имал, само че не виждам проблем да се сложи такова.Ако ми е кеф ще карам на метан или пък ще си сложа парен котел, ще си напълня багажника с въглища, ще туря един мангал с лопата и пак ще се движа.Също така може да си сложа стадо хамстери под капака..Въобщее всеки да кара на каквото си гориво иска..Бензин, дизел, газ, метан, хибирд, ел.мобил...всеки му според кефа.Другото си е комплексарщина..
                          Range Rover Vogue 4.4
                          Rexton 270 cdi
                          Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                          Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от BaiJedi Покажи съобщение
                            @BoxerPower Чета ти мненията и се чудя какви комплекси те тормозят. Да не би някой с "газова бегачка" да е повозил приятелката ти? Или причините за това асоциално поведение са още по-сериозни?
                            Не мисля, че ме тормозят комплекси... в смисъл готин съм, мадамите ми се кефят, имам готини сини очи, готино тяло, не ми липсва лев, умен съм (нищо, че се правя на малоумен понякога)... верно, че страдам от неизлечима агресия и понякога централния не ме слуша ама деазнам, като цяло нямам сериозни проблеми или комплекси

Що се отнася до приятелката ми.... да речем, че само луд може да си помисли, че ще я "повози" без да му събират разчлененото тяло из цяла Българи в последствие.
                            BMW E39 528i

Comment

Не мисля, че ме тормозят комплекси... в смисъл готин съм, мадамите ми се кефят, имам готини сини очи, готино тяло, не ми липсва лев, умен съм (нищо, че се правя на малоумен понякога)... верно, че страдам от неизлечима агресия и понякога централния не ме слуша ама деазнам, като цяло нямам сериозни проблеми или комплекси

Що се отнася до приятелката ми.... да речем, че само луд може да си помисли, че ще я "повози" без да му събират разчлененото тяло из цяла Българи в последствие.
                              А на мен ми се струва,че като цяло се заяждаш с хората от форума.Можеше просто да пуснеш тема за дискутиране кое е по-безопасно или по-опасно,но както виждам със всяко следващо мнение се задълбочава спора.А ти сам каза,че всеки има право на личен избор такаче мисля трябва да се поохладят страстите малко.
                              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Ясно... Ти си порадната "Батка", която мисли, че всички трябва да му играят по свирката. Мисля, че стигнахме до корена на проблема.

Само, че нали знаеш, че винаги, някъде, някога има по- силен и по-умен от теб Не е задължително да го срещнеш, но ако това стане
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X