Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте някаква идея за смартфон - пда или както му се вика.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Сега опираме до това - за какво ти трябва смартфона?
    - Уиндоус има повече софт и игри, но иска и повече внимание с него, Андроид е по-стабилен, но все още няма достатъчно софт и игри, особено безплатни.
    На мен лично Диамонд 2 ми е по-удобен от Хиро ... оня ми идва прекалено голям за класа си, ако ще е тухла то поне да е HD2
    Даймънд2 ще е май, днеска като влизам в СФ ще мина да взема това - http://www.brosbg.com/gsm-magazin/mo...353-GSM-aparat
    Не вярвам някъде да го има по евтино, трябва ми да хващам нет като го има, да си написвам в движение какво да правя, екрана да е сносен(не че съм кьорав, но ме кефи), ГПС също да има, макар че за Юръп влача Томтом......за такива неща - музика може би, макар че рядко слушам, игри не играя....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Глупости. Принципно Ферариста се е насочил към модел и няма смисъл да се води дискусия кое е по-добро. По- добре дайте мнение коя комбинация цена-качество на HTC е най- добра.
      Дал съм мнение за Телефон няколко постана назад.
      Прав си няма смисъл да доказваме кое е по-добро,но ако това нямаше значение при избора на телефон.
      В случая колегата иска да вкара пари в нещо което да му върши оптимална работа за не много пари.Моето мнение е че това не е IPhone.И аз ги харесвам но истината е че
      IPhone отстръва по доста показатели вече на по-евтини телефони,просто арихтектурата ми е по-стара,затова се готви и заместник на модела.
      За едната ябълка отзад набиваме сумати пари,почти като при автомобилите.
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
        За едната ябълка отзад набиваме сумати пари,почти като при автомобилите.
        Точно като при автомобилите, ако правиш разлика между S Class на Mercedes и аналоговата S Class на Alfa.

Comment

Като ходиш погледни и това... ако ще пишеш повечко, има си цяла клавиатура добавка, цената е същата и също носи на Уиндоус 6.5 (има официално).

Сони Ериксон Експериа 1
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Даймънд2 ще е май, днеска като влизам в СФ ще мина да взема това - http://www.brosbg.com/gsm-magazin/mo...353-GSM-aparat
            Не вярвам някъде да го има по евтино, трябва ми да хващам нет като го има, да си написвам в движение какво да правя, екрана да е сносен(не че съм кьорав, но ме кефи), ГПС също да има, макар че за Юръп влача Томтом......за такива неща - музика може би, макар че рядко слушам, игри не играя....
            Виж и това
            http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1783
            Същия процесор но с андроид и по-голяма батерия.

Също и
            http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1856
            Тук и на дизайн са го докарали

Като цяло в момента се развива много андроида и се пишат множество апликации дори в България.
            Най-хубавото е че са безплатни
            Докато при Уиндоуса нещата са в застой
            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Експериа-та не е лош телефон, но е със страшно чуплив корпус! Даже производителят си го призна. Много хора изпищяха вече. Имай го превдид.
              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                Също и
                http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1856
                Тук и на дизайн са го докарали
                Аз съм с този и нямам грам забележки. Няма Уинбоз/Миндоз, приложения всичко 6. Аз ще го сменя само и единствено с друг Андроид. Феновете на Епъл да четат внимателно... поддържа мултитаск, може да записваш видео и има син зъб ))) Как е, а

Само и единствено на колегата може да му дойде малко в повече hi-tech.

Ако не е по-новите технологии да взима една Нокия и няма да сбърка
                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Ако мога да използвам и тази тема (че попитах и в една подобна тема във ФИАТ-форума) - интересуват ме отзиви за "SAMSUNG B7330 Omnia Pro" ?!
                  Благодаря предварително
                  sigpic

Comment

'свинети за спама ама просто неможах да се въздържа прочитайки темата.
                    Никой от вас не предложи ферариста да си закупи бенефон делта.
                    Това е един много хубав модел телефон съчеващ в себе си, всички функции необходими на съвременния българин: чупени на орехи, лешници и друг вид ядки, заковаване на пирони. Батерията на телефона е толквоа мощна ако случайно останете без акумулатор спокойно може да подадете ток от нея. Силата на батерията се дължи на това, че като включите телефона в мрежата на ЕОН, ЕВН, ЧЕЗ да се зарежда напрежението в квартала рязко намалява и лампите ви започват да мъждукат.

Искате да си водите записки спокойно в калъфчето на телфона може да съберете химикал и няколко листа формат А4.
                    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Ааа, аз мога да предложа и други мобифони, даже и по-големи...Максон 450, Нокия 150, ама Делтата е класика.
                      Обаче ме уби със снимката - стъклото на дисплея се чупи по такъв начин на почти всички екземпляри!
                      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                      x145 1.6 boxer

Comment

Да си кажа и аз мнението. За тъпите оператори в бг ,откъм ограничения ,според мен е най добре да си вземеш Нокиа. Симбиан е телефона ,взимаш си нещо като 5800 за без пари (вече са адски евтини) гпс има ви фи има ,добър процесор има , програми дал бог из нета ,а бе за един ден го правиш да има от пиле мляко тоя телефон.
                        Вземеш ли си такъв , идваш (ако не можеш сам) да ти го хакна и кво ти душа иска ще ти кача. От нокиа по добро нЕма ...за мен .

Уиндоус телефоните са функционални ,но уиндоус мобайл ,е с много по голям ресурс на рам,затова не го обичам.

ай фона ,не говоря въобще ... в щатите да си ок ,но тук просто нямаш възможност да му се насладиш ,откъм гаджети ,функции мейли и така нататък ,освен ,ако не си на мтел (те имат отключен достъп до някои неща)

За ментетата.....твърдо НЕ според мен..нещо ,което е правено у китай в мазето на чон чу маоъ дзъ..ноу тенкс...

Бих се спрял ,или на 5800 ,или на Н97

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Аз да ти дам един съвет, който беше от значение при моя избор. Повечето телефони дето са в тая тема са с тъчскриин, което с една ръка да го ползваш си е трудно. Ако си в движение, както каза, си помисли дали ще разполагаш с 2 ръце за да го ползваш. За писане на текст най-добре qwerty клавиатура да има, това е най-бързото според мен. Даже правих състезание с един приятел дето пише доста на 5800 и просто нямаше никъв шанс, а аз съм е71, което е с малки копчета.

Успех при избора, ако не си взел телефон вече

Comment

Взех си НТС тъч даймънд 2, но ме изненада някакво словашко меню, чакам да напипам тоя Морфей че да се ориентирам малко, щото е батак.......по жиесемажииниците слагат ли друг език по тия джаджи....????
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ръгай на иенглиш и готоу...
                              Иначе незнам дали няма готови приложения за вин-мобайла, потърси в нета за твоята версия...
                              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Малко надигам старата тема, ама ме вълнуват няколко питания

Някой да каже няколко думи за
                                HTC Tatoo ?
                                Заслужава ли си?
                                Бърз ли е?
                                Изобщо някакво инфо?

Сестра ми иска да си го купува, заради достъпа до и-нет.. удобен ли е? интуитивен ли е този андроид, как стои въпроса със сърфирането, а и с ГПС навигацията и програмите...Не се изисква много от него...просто да е бърз и да може лесно да се говори и сърфира Програмите ще са някакви Екесел таблици, word без кой знае какви неща..

Към него се е ориентирала заради промоцията на М-тел за 10лв. на месец на изплащане + 15лв/мес...и-нет пакета.. и идва изгодно

Таа незнам какво да я посъветвам
                                Last edited by VFTI; d.m.y г., 13:00.
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                                by RUBIG service

Comment

Working...
                                X