Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте някаква идея за смартфон - пда или както му се вика.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Андроид само съм бъзикал... избягвах да го препоръчвам до скоро заради по-малкото наличен софтуер, но напоследък нещата са доста различни... виж в гугъл стор или както там се казваше, програми бол... безплатни бая от тях.
    Менютата са удобни, HTC си имат надстройка над ОС а за интерфейс.
    Кои програми за GPS имат порт за Андроид не знам...
    Внимавайте обаче с тоя мобилен нет, че да не стане беля голяма... вижте си добре цените на минутите и мегабайтите и да си прецени трафиците.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Андроид само съм бъзикал... избягвах да го препоръчвам до скоро заради по-малкото наличен софтуер, но напоследък нещата са доста различни... виж в гугъл стор или както там се казваше, програми бол... безплатни бая от тях.
      Менютата са удобни, HTC си имат надстройка над ОС а за интерфейс.
      Кои програми за GPS имат порт за Андроид не знам...
      Внимавайте обаче с тоя мобилен нет, че да не стане беля голяма... вижте си добре цените на минутите и мегабайтите и да си прецени трафиците.

Трафика и ще е главно е-мейла... Едва ли ще мине 200мб на месец...Оскъпяването и т.н. е проверено, просто за 2г. на лизинг ще и дойде по-тънко ще разчита и главно на wi-fi заради работното и място..
      Изобщо това не го мислим

А бърз ли е? Как се справя с 10отворени и-нет страници и един word документ да речем? Бързо ли работи...

Питам главно, защото май и аз съм се запалил по едно такова телефонче, а многоо мразя бавни телефони...заради това разкарах и симбиан нокията..
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

Tatoo - не е препоръчван модел, защото екрана и резолюцията му са малки и повечето програми не вървят на тях. Това е обаче само ако си маниак и тръгнеш да инсталираш програмите от store наред. Ако сестра ти ползва телефона с нормалните програми - всичко ще е ок.

За трафика също не се грижи - аз съм на такъв пакет от Мтел на моя Hero и дори сметките ми за телефон намаляха! Трафика нет на месец не ми надвишава 250МБ, а не се ограничавам в нищо.

Относно работа - безотказно работи с колкото искаш програми. Все пак аз никога не държа повече от два прозореца интернет. Досега никога не ми е отказвало приложение да работи заради системни изисквания.
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Ползвам HTC Diamond 2, Уиндоус мобайл... НТС си имат собствен интерфейс в/у ОС - доста удобен за ползване, вградения в интерфейса браузер (опера мобайл) не позволява повече от два таба, с отделен може и повече, но не е за препоръчване поради факта, че това все пак е пълноценен уеб, а не УАП.
          Предполагам с андроидите е същото... няма да има оплаквания от менюто... но както каза колегата преди мен, помислете за друг модел, този е прекалено слабичък и с малък екран.
          Помислете за HTC Hero (20 на месец) или HTC Legend (25 на месец) ако ще е Андроид... или HTC HD2 (30 на месец) ако преживявате Уиндоус на телефон
          Не предлагам Даймънд 2 само защото го няма в Мтел... инак доста удачна машинка според мен
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Ами другите стават много скъпи...
            То е 10лв. на месец телефона+ сърф пакет 15лв. месец = 25лв.
            Таа другите като им се сложи сърф пакета и цената става дебеличка...Отделно че сестра ми не разбира от телефони, таа този ми се струва че ще и е окей за леко сърфиране из нета...

Все пак прегледах едно ревю в гсм арена и аз лично за себе си няма да взема...доста минусчета има Все пак работи бързо има хубав дизайня, някаква камера и гпс, гледам че и батерията държи по 2-3 дена...Таа за тия пари май няма избор
            by RUBIG service

Comment

Е това е телефонът с главно ЪТ http://www.phonearena.bg/htmls/HTC-D...yu-r_2422.html
              Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
              Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Аз забравих да се похваля...Сестра ми е от 2-3 седмици с HTC Татоо... Това андроид е нещо многооо хубаво

Телчето е много бързо и много приятно за работа На мен много ми допадна...Отделно че камерата и видеото не са лоши, а и звукът при разговор е на много добро ниво..и предаване и приемане

Таа и аз май ще си търся нещо такова, обаче задължително а и това е главната причина телефона да има писалка с която да мога да въвеждам ръкописен текст на екрана(да мога да си водя notes)...Таа някое евтино телефонче с Дроидче и писалка можете ли да ми препоръчате

Слагам пикс и на татуто
                Attached Files
                by RUBIG service

Comment

http://www.privileg.bg/index.php?pag...mart&Itemid=27
                  0888515205

Comment

Аз от две седмици съм с това и си работи суперhttp://vbox7.com/play:c2ec07d8
                    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Откакто си закупих HTC HD2 преди около месец,забравих за всички други марки като Нокия,Самсунг и т.н.
                      Изминалите 7,8 години робувах на Нокия,но повече никога
                      Това е телефона за мен.Голям дисплей (4,3 инча),качваш си Иго и/или Гармин и си свиркаш,нито навигация ти трябва нито нищо,софт и игри - бол,аксесоари за него също.
                      Процесора е невероятно бърз - 1 GHz
                      Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                      Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                      Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                      Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                      Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Привилег се купува веднъж...повече няма, че бензина и обиколките за 3 пъти смяната му идват скъпо...

Сигурно са хубави телефони, ама много скъпи....Нямам навика да си купувам тел над 300лв. че на 2рия ден ще ми падне от джоба Та винаги в тези граници или 400лв. на изплащане...

А каква е тази платформа на HTC magic --Brew mp ?

И на едно Татоо дали няма да може да се качи програмка за ръчно въвеждане на текст с писалка Ама май ми се струва че дисплея не е много чувствителен...
                        by RUBIG service

Comment

Или Ипхоне или ХТЦ андроида, определно това са телефоните , аз съм собственик на Нокиа и не съм доволен просто нещо им куца с тоя симбиан и са и бавни и дисплея не им е хубав ... Лично бих те посъветвал да идиш и да пробваш двата Андроида и 3GS Iphone който ти е по удобен него, също така погледни кой е с по -бърз процесор за да не чакаш по 1 час да заради Навигацията примерно.
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Аз се възползвах от една офрта на Мтел. HTC Touch2. Без пари-10 лв. на месец за 2 години със "surf and talk". машинката е просто перфектна. Единствено няма акселометър, но на Igo-8 в настройките можеш да ди обърнеш екрана.
                            Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Бях с HTC Cruise, сега съм с HTC Touch Pro. Ако в този момент трябва да си сменя телефона то изборът ми ще е HTC Desire. Не робувам на марки. Ако някоя друга марка ми беше предложила това, което ми предложиха тези телефони то можеше и да не са всичките до момента само НТС-та. Цялото ми учене в чужбина си го изкарах с Cruise-a при все, че затова имах крещяща нужда от компютър. Единствено за разни презентации ходех в комютърния център на университета да ги пиша. Всички други комютърни нужди бяха перфектно покрити от телефона.

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                              ...........

Таа и аз май ще си търся нещо такова, обаче задължително а и това е главната причина телефона да има писалка с която да мога да въвеждам ръкописен текст на екрана(да мога да си водя notes)...Таа някое евтино телефонче с Дроидче и писалка можете ли да ми препоръчате

.......
                              Така наречената от теб писалка се казва стилус и всички телефони с тъч дисплей разполагат с такава. Иначе зависи от интензивността на въвеждането на текст, това може и да не ти се окаже най-удобния вариант. Една от основните ми прични да премина на Touch Pro e наличнието на клавиатурата. Да, малко по-дебел е заради нея, но мен това не ме притеснява. Иначе евтин такъв телефон с андроид освен Tatoo e Hero.
                              Last edited by detelazurno; d.m.y г., 21:11.
                              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение

Така наречената от теб писалка се казва стилус и всички телефони с тъч дисплей разполагат с такава.
                                HTC HD2 няма стилус

Comment

Working...
                                X