Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте някаква идея за смартфон - пда или както му се вика.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
    Казах го в случай, че имаш основателни доводи, а това което ти каза съвсем не е основателен довод!
    Много къса памет имаш...

A ти можеш да ми се обадиш когато ми покажеш друга по-голяма фирма с безмислено скъпи глезотии чиито потребители се усмихват и радват когато хвърлят поредната тлъста пачка по поредната глезотия!
    Хайде, сега да ми намериш думичката довод в това изречение. Искаше да ти покажа фирма, макар че трудно мога да ти "покажа" нещо при този начин на комуникация, но все пaк си получи отговора по начина по който го търсеше - HTC.
    Last edited by wwweb; d.m.y г., 17:47.

Comment

Първоначално публикувано от wwweb Покажи съобщение
      Много къса памет имаш...

Хайде, сега да ми намериш думичката довод в това изречение. Искаше да ти покажа фирма, макар че трудно мога да ти "покажа" нещо при този начин на комуникация, но все пaк си получи отговора, по начина по който го търсеше - HTC.
      Някои хора имат наистина сериозни проблеми точно защото не умеят да асимилират прочетеното!
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Някои хора имат наистина сериозни проблеми точно защото не умеят да асимилират прочетеното!
        Други пък не могат да изразяват това, което мислят...
        Last edited by wwweb; d.m.y г., 17:46.

Comment

И за съжаление колкото и да им обясняваш фактите не се променят!
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Няма по-добро от iPhone. Не съм чел всички мнения, но от няколко ми стана ясно, че повечето от вас са си купили даден телефон заради характеристики. 4.1 инча, 4.3 инча... е, и?

Андроид, мандроид, уиндоус... никога няма да стигнат iPhone, колкото и да го копират. Най-ценото при него са базата от приложения, а другите в това отношение издишат.

Хайде, като намерите алтернатива на това в друг телефон, обадете ми се:

http://www.youtube.com/watch?v=giMu77-ldEw

И това е първото, което хванах и което ползвам. Други примери бол...
            Колега, ще ме извиняваш но ябълчето е една много надценена лъскава играчка.
            Единственото наистина ценно в него е мултитъч дисплея и удобния интерфейс. И двете вече ги има и при НТС
            Софтуер има всякакъв за всякакви ОС (Симбиан, Мак и Андроид се базират на различни Юникс клонове) това не е довод... даже за ябълчето е по зор със софта, че Ейпъл се ебават със маса разработчици... почти ежедневно.
            Гугъл стора изпревари по бройки ейпълския, за уиндоус мобайл да не споменавам, че ще стане лошо.

Та нищо лично, но си в голяма заблуда
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Гугъл стора изпревари по бройки ейпълския, за уиндоус мобайл да не споменавам, че ще стане лошо.
              Онази приказка за количеството и качеството да я споменавам ли? Пък и къде съм написал, че предимството на iPhone е свързано с КОЛИЧЕСТВОТО приложения? По-скоро имах предвид, че са полезни, смислени и работещи

Comment

Онази приказка за количеството и качеството да я споменавам ли? Пък и къде съм написал, че предимството на iPhone е свързано с КОЛИЧЕСТВОТО приложения? По-скоро имах предвид, че са полезни, смислени и работещи
                същото важи и за другите телефони...

apple просто изградиха симпатична ниша от "модни" тех-аксесоари, с добро eye-candy

не случайно маркетинговият им отдел е признат за един от най-добрите в света, и ти си явно доказателство, за това колко са талантливи те
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                  не случайно софтуерният им отдел е признат за един от най-добрите в света
                  Малка корекцийка

Comment

Малка корекцийка
                    ми те епъл имат 3 отдела

хардуер, софтуер, маркетинг

маркетинга отдела прави така, че хардиерния и софтуерният да бъдат продавани
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Така е, прав си. Добре, че беше маркетинговя отдел на Apple, иначе приложенията нямаше да са ми толкова полезни.

Comment

Така е, прав си. Добре, че беше маркетинговя отдел на Apple, иначе приложенията нямаше да са ми толкова полезни.
                        е защо сега с лошо...

не ти казвам, че не са добри продуктите им, а че са надценени

нали се сещаш.. както бмв
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

И що осрахте темата ?
                          Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                          Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                          Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                          Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                          Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Е, не съм го написал с лошо Аватарът, че ми е намръщен - намръщен е, ама чак пък такава реакция да извадиш

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                              И що осрахте темата ?
                              и с какво спорът ПО темата е осиране на темата ?!

нали в спора се ражда истината, или греша ?

или спорим за бензин/дизел ?
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                                И що осрахте темата ?
                                Ще ти каза защо - защото похвалих iPhone, а тук явно трябва да се хвали само ХТЦ (стои като ХЛЪЦ ).

Comment

Working...
                                X