Първоначално публикувано от svetozar_sosi
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дайте някаква идея за смартфон - пда или както му се вика.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от wwweb Покажи съобщениеСпециално теб не те чета от предната страница, така че не се хаби. Подобно агресивно отношение може да пробваш с някой друг, примерно връстник. Ще прощаваш!
Иначе мзжду всичко останало мисля, че и Венци получи някои доста изчерпатели и компетенти отговори, но ако има още нещо нека пита.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от wwweb Покажи съобщениев 20:00 беше официалното представяне на новия iPhone 4G. Всъщност, все още продължава.
Ето линкове за любопитните:
http://www.apple.com/iphone/
http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=16214
- Голям дисплей с добра резолюция
- Мултитаскинг.
- Камера със светкавица и видео като хората + камера за видео разговори (тук още има какво да се желае софтуерно де).
- Метален корпус
- Ъпгрей на ОС на стари модели (да видим до колко и как ще работи).Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
АЗ в момента съм на кантар...Май не мога да намеря това, което търся....Принципно ползвам телефон без ОС..имах Нокия Н-ка и я разкарах на първия месец...все някакви сертификати, все някакви програми и т.н..А аз искам тела ми да работи много бързо, и когато качвам видео и музика да е като на флашкаа не да трябват 1000приложения...за програмите не ми се коментира...тук инсталирвам там някакъв сертификат, да я намеря на пето място... Това ми е специално за Симбианите
И-фона не е лош, но и аз смятам че е много пари за вятър работаПолзвах 2 дена на един приятел и ми допада, ама всички знаем колко минуса има...
За мен е важно телефона да е "самолет" много бърз като трябва да се обадя и свърша работата...Общо взето тела си го ползвам за снимки и разговори и да слушам музика в колата, отделно че нямам телефон който да не е падал поне 10пъти...За момента Сонито Ц902 се държи идеално, ама и той е тъпа пръчка...не е като старото ми К800...
Тааа темата определено на мен ми беше много полезна...Много се чудя дали да се захващам с нещо такова и дали ще го ползвам или само ще го разнасям опакован за да не го счупя напред назад...Точно заради това, че беше скъп телефон продадох Нокията Н-ка...ааа и заради тъпия симбиан
Таа благодаря на всички ще има да си мисля
Спора за Андроит срещу ябълка е готинLast edited by търтей; d.m.y г., 11:48.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеАЗ в момента съм на кантар...Май не мога да намеря това, което търся....Принципно ползвам телефон без ОС..имах Нокия Н-ка и я разкарах на първия месец...все някакви сертификати, все някакви програми и т.н..А аз искам тела ми да работи много бързо, и когато качвам видео и музика да е като на флашкаа не да трябват 1000приложения...за програмите не ми се коментира...тук инсталирвам там някакъв сертификат, да я намеря на пето място... Това ми е специално за Симбианите
И-фона не е лош, но и аз смятам че е много пари за вятър работаПолзвах 2 дена на един приятел и ми допада, ама всички знаем колко минуса има...
За мен е важно телефона да е "самолет" много бърз като трябва да се обадя и свърша работата...Общо взето тела си го ползвам за снимки и разговори и да слушам музика в колата, отделно че нямам телефон който да не е падал поне 10пъти...За момента Сонито Ц902 се държи идеално, ама и той е тъпа пръчка...не е като старото ми К800...
Тааа темата определено на мен ми беше много полезна...Много се чудя дали да се захващам с нещо такова и дали ще го ползвам или само ще го разнасям опакован за да не го счупя напред назад...Точно заради това, че беше скъп телефон продадох Нокията Н-ка...ааа и заради тъпия симбиан
Таа благодаря на всички ще има да си мисля
Спора за Андроит срещу ябълка е готинДа не говорим, че имаш пълнофункционален интенет, което лично за мен е огромно удобство, заради което рядко можеш да ме видиш да съм offline
Та що се отнася до телефон с подобни възможности....прецени си финансите, избери си най-доброто за съответните пари от там нататък всичко е въпрос на софтуер, а такъв се намира доста (разрови се в линкчетата, които ти дадох по-напред). Според мен това е - определи си сума, която си готов да дадеш, разгледай хардуерните характеристки на телефоните попадащи в тази ценова категория и не напоследно място си подбери операционна система, която ти се вижда най-гъвкава (аз лично залагам на Android и само чакам да излезне читав порт за моя телефон)The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
За мен главния минус на iPhone е тегвата и ДОСАДНА работа с iTunes при синхронизация с iPhone. Имам предвид, че: даден iphone може да се синхронизира само с един айтюнс и при синхорнизация с друг се затрива всичко, 2ро, че не можеш да качиш нищо на айфона без itunes?! ... абсолютно никаква гъвкавост. Докато на HD2-ката, вече даже забравих как се ползва ActiveSyncАко в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Дойде време и аз да си взема първия тел. с операционна система. Колебаех се в началото межди Андроид и Симбиан, ама макар в момента да съм с Нокия, не съм им фен- даже Е72 , да не говорим за Е52 ми изглеждат някак нестабилни, с луфтове, скърцащи сглобки. Та достигнах до извода , че трябва да си взема HTC Legend.
В момента съм на М-тел, ама мисля да се местя на Вивател. Я кажете какви пакети с данни да си добавя от Вивател - 150 МБ на месец стигат ли ми за мейл и леко сърфиране когато няма WiFi. Още едно въпросче от къде да си закупя най тънко телефона (HTC Legend) Договор ще подпиша само с Вива , ако си заслужава отстъпката за телефон - иначе го плащам наведнъж.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Аз преди няколко месеца си взех HTC HD2 и смело мога да го препоръчам.Много съм доволен от телефона.Интернет,имейл,офис пакет,ю туб и страхотна безплатна навигация.Сложих Ай го примо работи перфектно!Единствения минус е батерията.Много малко издържа.Но на фона на другите екстри мисля че тово не е чак толкова сериозен проблем.алфа 156 1.8тс16v
Comment
-
HTC работещ с Android e по-добър вариант от HTC на Windows-Mobile от гледна точка на това, че за Андроид се разработват много приложения/програмки, които са безплатни и правени от маниаци. Докато за Windows-Mobile повечето софтуер е платен.
Motorola Milestone също работи на Андроид ОС и разликата му с HTC (освен тежеста в грамове) е и това, че има пълна QWERTY клавиетура.2002 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Sportwagon
.
Comment
-
Аз си взех Galaxy S с Android и съм супер доволен
http://www.ovcharski.com/2010/08/11/...D%D0%B8%D1%8F/156 SW '02
Comment
Comment