Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте някаква идея за смартфон - пда или както му се вика.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
    Колега аз съм с такъв от година и нещо. Много съм доволен, а и доста работа ми върши!
    Аз го имам от 3 години и не е мръднал,много качествен телефон
    155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
    Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от wwweb Покажи съобщение
      Специално теб не те чета от предната страница, така че не се хаби. Подобно агресивно отношение може да пробваш с някой друг, примерно връстник. Ще прощаваш!
      Само дето не знам къде видя агресията, но щом казваш. А и като гледам май все пак ме четеш

Иначе мзжду всичко останало мисля, че и Венци получи някои доста изчерпатели и компетенти отговори, но ако има още нещо нека пита.
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от wwweb Покажи съобщение
        в 20:00 беше официалното представяне на новия iPhone 4G. Всъщност, все още продължава.

Ето линкове за любопитните:

http://www.apple.com/iphone/
        http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=16214
        Отиват в правилната посока, браво
        - Голям дисплей с добра резолюция
        - Мултитаскинг.
        - Камера със светкавица и видео като хората + камера за видео разговори (тук още има какво да се желае софтуерно де).
        - Метален корпус
        - Ъпгрей на ОС на стари модели (да видим до колко и как ще работи).
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• АЗ в момента съм на кантар...Май не мога да намеря това, което търся....Принципно ползвам телефон без ОС..имах Нокия Н-ка и я разкарах на първия месец...все някакви сертификати, все някакви програми и т.н..А аз искам тела ми да работи много бързо, и когато качвам видео и музика да е като на флашка а не да трябват 1000приложения...за програмите не ми се коментира...тук инсталирвам там някакъв сертификат, да я намеря на пето място... Това ми е специално за Симбианите

И-фона не е лош, но и аз смятам че е много пари за вятър работа Ползвах 2 дена на един приятел и ми допада, ама всички знаем колко минуса има...

За мен е важно телефона да е "самолет" много бърз като трябва да се обадя и свърша работата...Общо взето тела си го ползвам за снимки и разговори и да слушам музика в колата, отделно че нямам телефон който да не е падал поне 10пъти...За момента Сонито Ц902 се държи идеално, ама и той е тъпа пръчка...не е като старото ми К800...

Тааа темата определено на мен ми беше много полезна...Много се чудя дали да се захващам с нещо такова и дали ще го ползвам или само ще го разнасям опакован за да не го счупя напред назад...Точно заради това, че беше скъп телефон продадох Нокията Н-ка...ааа и заради тъпия симбиан

Таа благодаря на всички ще има да си мисля

Спора за Андроит срещу ябълка е готин
          Last edited by търтей; d.m.y г., 11:48.
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
            АЗ в момента съм на кантар...Май не мога да намеря това, което търся....Принципно ползвам телефон без ОС..имах Нокия Н-ка и я разкарах на първия месец...все някакви сертификати, все някакви програми и т.н..А аз искам тела ми да работи много бързо, и когато качвам видео и музика да е като на флашка а не да трябват 1000приложения...за програмите не ми се коментира...тук инсталирвам там някакъв сертификат, да я намеря на пето място... Това ми е специално за Симбианите

И-фона не е лош, но и аз смятам че е много пари за вятър работа Ползвах 2 дена на един приятел и ми допада, ама всички знаем колко минуса има...

За мен е важно телефона да е "самолет" много бърз като трябва да се обадя и свърша работата...Общо взето тела си го ползвам за снимки и разговори и да слушам музика в колата, отделно че нямам телефон който да не е падал поне 10пъти...За момента Сонито Ц902 се държи идеално, ама и той е тъпа пръчка...не е като старото ми К800...

Тааа темата определено на мен ми беше много полезна...Много се чудя дали да се захващам с нещо такова и дали ще го ползвам или само ще го разнасям опакован за да не го счупя напред назад...Точно заради това, че беше скъп телефон продадох Нокията Н-ка...ааа и заради тъпия симбиан

Таа благодаря на всички ще има да си мисля

Спора за Андроит срещу ябълка е готин
            Еми за бързина ти казахме. Последните модели вече са с по 1 GHz процесор, което за телефон е доста добре. Моя е с 528 MHz и въпреки, че е почти 2 пъти по-бавен, по отношение на честотата, върши чудесна работа. За снимки и видео....да ти кажа аз лично никога не съм харесвал тези функции в телефоните, и ги ползвам само когато нямам фотоапарат под ръка. Въпреки това когато си играх с Desire нацъках 2-3 снимки и изглеждаха добре (поне на дисплея, намах компютър до мен, за да ги кача). Иначе при телефоните с OC (межудругото и нокията ти е имала ОС. Дори най-скапания софтуер, който управлява най-първобитния телефон е вид операционна система) обмяната на информация между телефона и компютъра е много лесна и няма нужда от 10000 дпълнителни приложения инсталирани и на двете машинки. Моят например, като го закача към компютъра ми дава възможност да избирам дали да се разпознае като външен хард, дали да се свърже чрез Active Sync (което позволява синхронизация на контакти, списът със задачи и т.н. с компютъра) или да не прави нищо ами просто да се зарежда. Слушането на музика пък ти е най-малкия проблем. Аз дори гледам филми на моя Да не говорим, че имаш пълнофункционален интенет, което лично за мен е огромно удобство, заради което рядко можеш да ме видиш да съм offline
            Та що се отнася до телефон с подобни възможности....прецени си финансите, избери си най-доброто за съответните пари от там нататък всичко е въпрос на софтуер, а такъв се намира доста (разрови се в линкчетата, които ти дадох по-напред). Според мен това е - определи си сума, която си готов да дадеш, разгледай хардуерните характеристки на телефоните попадащи в тази ценова категория и не напоследно място си подбери операционна система, която ти се вижда най-гъвкава (аз лично залагам на Android и само чакам да излезне читав порт за моя телефон)
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• За мен главния минус на iPhone е тегвата и ДОСАДНА работа с iTunes при синхронизация с iPhone. Имам предвид, че: даден iphone може да се синхронизира само с един айтюнс и при синхорнизация с друг се затрива всичко, 2ро, че не можеш да качиш нищо на айфона без itunes?! ... абсолютно никаква гъвкавост. Докато на HD2-ката, вече даже забравих как се ползва ActiveSync
              Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
              Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

• Дойде време и аз да си взема първия тел. с операционна система. Колебаех се в началото межди Андроид и Симбиан, ама макар в момента да съм с Нокия, не съм им фен- даже Е72 , да не говорим за Е52 ми изглеждат някак нестабилни, с луфтове, скърцащи сглобки. Та достигнах до извода , че трябва да си взема HTC Legend.
                В момента съм на М-тел, ама мисля да се местя на Вивател. Я кажете какви пакети с данни да си добавя от Вивател - 150 МБ на месец стигат ли ми за мейл и леко сърфиране когато няма WiFi. Още едно въпросче от къде да си закупя най тънко телефона (HTC Legend) Договор ще подпиша само с Вива , ако си заслужава отстъпката за телефон - иначе го плащам наведнъж.
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Аз преди няколко месеца си взех HTC HD2 и смело мога да го препоръчам.Много съм доволен от телефона.Интернет,имейл,офис пакет,ю туб и страхотна безплатна навигация.Сложих Ай го примо работи перфектно!Единствения минус е батерията.Много малко издържа.Но на фона на другите екстри мисля че тово не е чак толкова сериозен проблем.
                  алфа 156 1.8тс16v

Comment

• И аз зех НТС и съм доволен засега.....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• HTC работещ с Android e по-добър вариант от HTC на Windows-Mobile от гледна точка на това, че за Андроид се разработват много приложения/програмки, които са безплатни и правени от маниаци. Докато за Windows-Mobile повечето софтуер е платен.

Motorola Milestone също работи на Андроид ОС и разликата му с HTC (освен тежеста в грамове) е и това, че има пълна QWERTY клавиетура.
                      2002 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Sportwagon
                      .

Comment

• Аз си взех Galaxy S с Android и съм супер доволен

http://www.ovcharski.com/2010/08/11/...D%D0%B8%D1%8F/
                        156 SW '02

Comment

Working...
                        X