Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво са Ви откраднали?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво са Ви откраднали?

Предполагам повечето от нас са ставали жертва на някоя изгубена душа, чието хоби или бизнес е да присвоява чужди вещи. Най-често посегателство се извършва срещу нашите автомобили, изоставени самички там някъде навън. Обикновено след подобна случка в съзнанието на човек се върти една мисъл... а мисълта е "ех да ми падне това крадливо к*пеленце, мамичката му ще е*а...". За съжаление обаче, в повечето случаи крадеца си остава неразкрит и безнаказан, а нас ни остава само да пием по една студена вода...

Идеята на самата тема е да споделим какво са ни откраднали, било то от вкъщи, от колата, от чантата... абе какво са ни откраднали по принцип!

За да направим темата по-интересна, след като споделите какво са ви откраднали може да напишете и един два реда за това, какво бихте сторили на крадеца ако евентуално ви падне след това

П.П. Аз лично откраднах темата от друг форум, но се надявам да не ме линчуват за постъпката

Ето и една интересна случка в духа на темата

http://www.monitor.bg/article?id=228861
    BMW E39 528i

От колата крака хванаха 2 капачки за джанти после видях,че и патрона е ръчкан исках да го хвана за певеца
    Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

3 телефона, кола, колело (като бях на 10 ;( ), очилата са консуматив, лаптоп и т.н.

а да, веднъж ми откраднаха и сърцето, ама си го намерих и го върнах тъпкано - никога повече
      Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 21:27.
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Пари, телефон, касетофон от колата и да чукам да дърво, май е само това.
        Lexus IS200

Comment

Чистачка(защо им е била само една незнам),капачките на винтилите,стъклото на страничното огледало.Това на предишната кола.По Ариел , да чукна на дърво , за сега нищо.
          АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
          http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Двете емблеми предна и задна,капачките на летите джанти.ако го хвана......мька мька мька......

Comment

Може ли де се пускати и положителни теми във форума.

И за де не е спам - не си спомням.
              Верме е да направим и една от какво сте боледували. Ако ще се правят статистически изследвания направете анкета, това все пак е автомобилен форум.

Мислете за положителни неща, отрицателните ни заобикалят постоянно, ако ги търсите просто гледайте новините по телевизията.
              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
              Opel Astra J GTC

Comment

Гуми и джанти от мазето, 3 пъти радиото (като някое странично стъкло заминава винаги за целта ), веднъж акумулатор (пак и странично стъкло)
                От мазето 2бр. ск. кутии за 33-ка + 1 разглобена и 2 глави пак за 33-ка (най-вероятно за скрап са ги предали)

Емблеми поне 7-8 са изчезнали, отказах се да ги броя вече.
                Отделно от мазето инструменти най-различни - бормашина, електрожен, гедоренце, и др.
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Телевизор ... от задната седалка на колата . Касетофона не го бяха пипнали ... а взели старото СОНИ тринитрон
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

от колата 19бр болтове от джантите от вкъщи 2 телевизора 2 двд 10 000лв и 3000долара чести то ми ако го разбера кои е със сигурност няма да оживее
                    sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                    Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Телефон,от колата преди 3 месеца-сд Сони на няма 1 година и преди 4 дена 100 лв от джоба ми,мама им джебчийска....
                      Alfa 145 1.4 ts

Comment

Капачки на вентилите - 2 комплекта.
                        И един телефон преди 2 години в клуб Алкохол - мамицата му крадлива!
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6
                        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

От предишната ми кола: тасове 1 к-т; изтръгнато барче със задната част на касетофонче ментак (барчето си го намерих зад блока в последствие, без музичката ест.); изпарител и 2-та клапана на газовата уредба;
                          От Тъпото - преден мигач до фара - ляв;
                          От Алфите - ...ммм нищо, досега (чук-чук);
                          От мазето - бормашина, менгеме, артилерията ми за риболов + к-т бордюрирани лети джанти...
                          75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                          155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                          FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                          Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

2 пъти са ми крали мобилен телефон, но беше доста отдавна. единият път ме заплашиха с пистолет
                            другото са били кокошкарски истории - тасове, емблеми, капачки на винтили..., сега наскоро ми разбиха и гаража и сега колата ми стои отвън и ме е страх да я прибера вътре за да не посегнат пак.
                            яд ме е само за разбитият гараж - ако хвана извършителя ще му счупя ръцете. нищо друго няма да му правя. Всъшност незнам....не искам аз да наказвам лошите, все пак затова я има съответната институция, но за жалост тя не функционира и затова се налага саморазправа. Иначе с удоволствие бих оставил ченгетата да го накажат и след това някой да го наказва в пандиза всеки ден с "любовната си писалка"
                            In God we trust, all others pay cash.
                            Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                            Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

От Киа-та на вуйчо ми задигнаха раница с принадлежности за обучение на кучета...поводи,нашийници,гира,нагръдник,тренировъ чен салам...и какво ли не още ... всичко набавено от Германия на обща стойност над 130-40 евро....пукнах се от яд,още повече че те нямат какво да правят с всичко това ...
                              В раницата в джобчето беше и цифровия апарат...един от първите излезли на пазара Саньо някакъв си там,слаба работа ама ми вършеше не лоша работа...за него толкова не ме хвана яд колкото за кучешките ми тъкъми
                              В същото време ... "неуловимите" бяха пропуснали да отмъкнат чувала с храна за кучета на стойност 120 лв който беше на задната седалка до раницата.
                              Сега в Алфата от време на време като имам кофти предчувствие си свалям СД-то....то реално друго няма какво да откраднат от нея...не държа нищо освен няколко диска и разни боклуци като пакетче дъвки,запалка и т.н.

Дано да няма золуми,че не ми се мисли...инак оня дето задигна раницата ми се искаше да му пусна кучката ми Ксини дето след това я продадох в Турция защото стана доста агресивна и захапеше ли не пускаше до като жертвата не спре да шава !
                              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                              140 HP + Chip Tuning -> ex
                              Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                              Born to make me happy

Comment

Working...
                              X