Известие

Collapse
No announcement yet.

За играещите тенис на корт

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мисля Венци, че в мое лице можеш да намериш един наистина достоен притивник, който е хващал ракета точно 3 пъти. Но пък желание не липсва. Може да организираме тениса, дори и по двойки.
    От къде казваш си взе ракетата?
    sigpic
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
    Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Леле Много спортисти в тоя форум бре

Мирелче благодаря за инфото
      Днес си купих 4 топки дънлоп уж хубави е метална опаковка + 3 броя някакви noname за да се понауча малко с тях Като стигна до кортовете ще видя коя колко отскача

Влади казвай ден и час и да се пробваме, а и както каза токата да видим и приятелката му, че тя ми се струва че ще ми е повече на ниво

Сега кажете къде в Студ. град е най-евтино и къде мога да играя сам на стена иии тази седмица направо да почвам

ЕДИТ: JAMAL писали сме заедно Ракетата я взех от тук ТУК Ама бяхме поръчали много неща и доставката беше суперрр - 60стотинки
      Кажи кой ден си свободен? Айде в Четв.??
      Last edited by VFTI; d.m.y г., 19:13.
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

Имаш ЛС с скайп и телефон на приятелката ми ...
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
          Леле Много спортисти в тоя форум бре

Мирелче благодаря за инфото
          Днес си купих 4 топки дънлоп уж хубави е метална опаковка + 3 броя някакви noname за да се понауча малко с тях Като стигна до кортовете ще видя коя колко отскача
          Точно днес ходих да купувам топки взех на HEAD сравнявах ги с DUNLOP но те бяха по лекички и не ги взех .Иначе всички топки са опаковани по този начин като консерви

Хайде аз отивам да играя хи-хи-хи
          Last edited by Mirela; d.m.y г., 19:45.
          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Еее като задобреем ще видим разликата
            За момента се очертава хубава групичка от 4 човека
            JAMAL, Az4o, Аз и приятелката на Токата

Можем по 2ки можем на 2 съседни корта или нещо такова да се комбинираме и пробваме
            by RUBIG service

Comment

Бе вие гледайте да не е групово само , че все пак мойта пр-ка е там
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

Заваля играта се отлага ахахахахах
                .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                  Еее като задобреем ще видим разликата
                  За момента се очертава хубава групичка от 4 човека
                  JAMAL, Az4o, Аз и приятелката на Токата

Можем по 2ки можем на 2 съседни корта или нещо такова да се комбинираме и пробваме
                  Има сделка Струва ми се, че ще имаме оспорван двубой
                  Само кажете по кое време на деня ви е удобно, за да си планирам ангажиментите

П.П. Тошко, ако искаш да си спокоен за Яна, мога да ти пратя моята приятелка в салона по същото време, за заложник
                  Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                  Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Гледам времето...Само в четв. го дават топло и то около обяд...Таа примерно нещо за този четв. 11-12-13 часа? и на кой корт?

както казах незнам кортове и т.н..и да е по-евтинко Предложението важи за всички
                    by RUBIG service

Comment

Разгледах из български сайтове ракетите, които се предлагат. Баси....само head предлагат в ценови диапазон от 40.....до 500+лв. Каква ще да е разликата в една фирма. Тази от 40лв да не е направена от останалата корда след риболова на каракуди и с метал от стола в училище?
                      sigpic

Comment

Разликите са огромни...Понеже се поразчетох(което не гарантира нищо)...Ако ще купуваш от България е най-добре да си вземеш някаква ракета за 70лв., примерно на Хед ТИ примерно, да пограеш 1-2 месеца и после вече да минеш на някаква по-сериозна ама от UK за около 100лв. Това поне аз разбрах докато се ровех за да разузнавам Всъшност извода си го направих сам на база предлаганите тук ракети и цени, и това играчите след като поиграят какви ракети си купуват(а и доста почетох каква глава ми трябва, колко грама и други тънкости)....Аз естествено като човек с по-малки финанси исках да избегна тия 70лв. сега и още 100лв. след 3 месеца /примерно/ и да ударя с един куршум зайците

HEAD тенис ракета Nano Ti.Impulse - 70лв.
                        http://miras-sport.com/?cat=33

Тази примерно си вземи ако нямаш, а след като поиграеш вече ще се поръчва нещо от UK Ест. не съм играл с такава ракета и може и да не се наложи да я сменяш примерно след 3 месеца, а да изкараш цяла година с нея...Не съм напълно сигурен
                        Last edited by VFTI; d.m.y г., 00:56.
                        by RUBIG service

Comment

Не е лошо отвреме-навреме да се сменя кордата - не защото се изноства, а заради оптягането, обаче трябва машинка за тази работа.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

Владко аз не се притеснявам . Венци , тоя Хед който съм и го взел е подобен на този който показваш . Разлики има в големините на главите , в материала , в теглото и т.н.
                            П.П.
                            Тоя дето съм го взел не е от тоя евтиния , ми е някъв доста по-скъп... както и да е .
                            Аз играех в Англия и с един Уилсън , който беше 65 паунда , и Хеда ми беше доста по-удобен . Мисля , че доста повече от 3 месеца ще изкара . А пък и това е за игра ... не за музей . Като се строши - нова
                            Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 01:45.
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

Трябва ми малко време да се въоръжа с оборудването/ракетата/. Ще информирам, като дойде този момент, който мисля да е скоро.
                              sigpic

Comment

Всъщност ако кордажа ти е наплетен не както трябва, то с ракета за 500 лева да си все тая. Фабричните са меко наплетени и се получава силен и труднонасочващ се удар, поиграй малко и прецени. Според мен след време е по-добре кордажа да смениш, не ракетата.
                                JAMAL - Вече дори и ракета за 40 лева върши работа за начинаещ, лошото е, че след 5-6 месеца ще я смениш. Тук оскъпяването идва от материала, център на тежестта - сега залагат на карбоновите и магнезиевите най-вече, преди екстра бяха и графитките, каквито са и моите. Не мисля да ги сменявам, блъскам си с тях екстра, то и ръчичка е нужна.
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X