Известие

Collapse
No announcement yet.

За играещите тенис на корт

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Не е лошо отвреме-навреме да се сменя кордата - не защото се изноства, а заради оптягането, обаче трябва машинка за тази работа.
    Че защо да я сменя? Той кордажа не може ли да се пренаплете и натегне по неговите изисквания? Ествствено ако е читава кордата де, ако е износена ще я смени, но иначе....
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
      Че защо да я сменя? Той кордажа не може ли да се пренаплете и натегне по неговите изисквания? Ествствено ако е читава кордата де, ако е износена ще я смени, но иначе....
      Не е много удачно, защото струната е заела определена форма, разтегната е веднъж и е наплетена на определени килограми, губи си свойства и риска да дефектира е голям, иначе не пречи да се пробва. Лично на мен ми се къса веднъж след пренаплитане и то скъп кордаж, с който бях играл 1-2 пъти и не ме изкефи наплитането, та после мяу Тоест АММ - ако мине- мине.
      Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
        Не е много удачно, защото струната е заела определена форма, разтегната е веднъж и е наплетена на определени килограми, губи си свойства и риска да дефектира е голям, иначе не пречи да се пробва. Лично на мен ми се къса веднъж след пренаплитане и то скъп кордаж, с който бях играл 1-2 пъти и не ме изкефи наплитането, та после мяу Тоест АММ - ако мине- мине.
        На мен това ми е пределно ясно. Ама той докато усети кое му е най-удобно и докато добие силата да къса кордажи..... Иначе ти хубаво си късал кордаж с млатене на тая тежка топка ама я ела да ти покажа как се къса с перо Ако е наплетена добре няма да му се разпадне кордажа дори и да го скъса, а тая дето си я е взел 100% има на къде да се натегне още без да я разтегне.

Comment

На мен това ми е пределно ясно. Ама той докато усети кое му е най-удобно и докато добие силата да къса кордажи..... Иначе ти хубаво си късал кордаж с млатене на тая тежка топка ама я ела да ти покажа как се къса с перо Ако е наплетена добре няма да му се разпадне кордажа дори и да го скъса, а тая дето си я е взел 100% има на къде да се натегне още без да я разтегне.
          Определено, но тук всичко е хипотетично, да хваща и да млати
          Arena Coast Customs

Comment

Вече ударих няколко топки в къщи в стаята...Кордажа в момента е уникално натегнат...грам не мога да го помръдна на никъде Утре ако е хубаво времето ще търся някъде да играя, а се надявам нещо за събота да се пробвам с Влади или някой от вас, който може
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

Е то оставаше и с ръка да го мърдаш Иначе тениса на корт май е един от малкото спортове, които не играя, но пък като се разберете някой ден мога да дойда в ролята на семкаджия (нищо, че и сменки не ям) да ви погледам какви ги вършите За кортове може да видиш в борисовата градина и тези до Б сграда на ХТМУ (те поне са ти близо). За кортовете на ХТМУ питай в къщичката, която е точно над тях. Мога да ти кажа и кой точно ги държи ама това като се видим
              Last edited by detelazurno; d.m.y г., 16:39.

Comment

В събота може, аз лично съм навит, стига да е е трагично времето. Може да играя, може и да кибича. За натягането на кордажа ще разбереш само на корта )) То това е като чипа на атмосферка, само на гонка усещаш )))
                Arena Coast Customs

Comment

Иначе тениса на корт май е един от малкото спортове, които не играя
                  Ти си спец по федербала - то си е същата работа.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Венци нали ми получи ЛС-то с телефон и скайп ? Да звънкаш ...
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

Да да получих го Аз съм я добавил с скайп ама нещо не можем да се засечем...

Днес беше кофти времето, но утре след 15.-16 часа съм фрии и ако е хубаво времето може да се направи някоя игра Аз ще и се обадя

Но желаещите от тук могат да пишат за по-лесно
                      by RUBIG service

Comment

Може и аз да дойда, само уточни малко по-рано къде и в колко ще сте?
                        Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          Ти си спец по федербала - то си е същата работа.
                          Ммм, в бадминтона се използва много китка при самите удари, ако се пробвам да го направя в тениса имам чувството, че набързо ще се сдобия с "мека китка", а това не ме блазни особено
                          Иначе запалените бадминтонисти ако те чуят, че му викаш федербал....не ми се мисли Аз така много ги дразних преди

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                            Може и аз да дойда, само уточни малко по-рано къде и в колко ще сте?

Уфф ами то май ще вали...Какво да кажа..утре ще се види и ще се въртят телефони ако трябва
                            by RUBIG service

Comment

Желая да бъда уведомен моля! Мисля да намина да ви видя какви ги вършите

Comment

Със сигурност ще бъдеш, то най-лесно е заедно да тръгнем към кортовете Китката трябва да е стегната, че после и мек лакът ще има )) Отпуска се за завършване на удара само
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X