Известие

Collapse
No announcement yet.

Пътуване до Гърция-Въпроси!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Както казах и по-горе - ако можеш да си вържеш гащите, защо да не го направиш?! И това със знаенето на правата престанете да го пробутвате защото е толкова изтъркан лаф.... Така или иначе му влиза в цената на гражданската защо да не си я вземе?! Ама не, понеже правата му казва, че не му трябва по-добре да не си взима, това което си е плати! Е т'ва сигурно е някакъв модерен начин да отстояваш позиция ама аз не го разбирам. И да, психилогически само е момента, но човека ясно си каза, че не е наясно как стоят нещата там, така че по-добре да му е сигурен гърба. Иначе хубаво си си предложил помощта, но все пак позволи и някой друг да се изкаже без да омаловажаваш мнението му! И ние сме живяли тук там, и ние сме преживяли по нещичко някъде по света!
    Не си ме разбрал!Изобщо не омаловажавам мнението ти.Нека си вземе картата, защото не знае какво може да му хръмне и от къде да се върне.Но да не я показва, освен ако не се заядат, което е абсурд![/QUOTE]

И да плаща роуминг за да може ти да напсуваш гърчолята на роден език та верно да му докараш арест, а
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
      То и на немците до скоро шофьорскитеим книжки бяха едни розови,опърпани с чернобели снимки,ама такъв е живота...А иначе гърците вече имат шофьорски книжки по европейски тиртип.За управление на товарни а-ли и автобуси с дигитален тахограф от ноември 2008г им издават и съответните карти за такива тахографи.Ще влязат в час и те.
      Да, след 50 години, особено любителските де
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Здравейте! И на мен ми предстои пътуване до Гърция. Ще минавам през София, Благоевград, Солун (до Солун имам работа).. основният ми въпрос е дали някой знае горе долу броят на камерите по тоя маршрут и къде са разположени.. особено в гърция.
        Благодаря!

sigpic
        Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
        http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

Първоначално публикувано от 146_JTD Покажи съобщение
          Здравейте! И на мен ми предстои пътуване до Гърция. Ще минавам през София, Благоевград, Солун (до Солун имам работа).. основният ми въпрос е дали някой знае горе долу броят на камерите по тоя маршрут и къде са разположени.. особено в гърция.
          Благодаря!
          Спазваш си ограниченията и не те интересуват камерите
          0888515205

Comment

Колега, камерите са най-малкото зло!
            Катаджиите с радарите клечат в храстите или в нивите .
            Засичат те без да разбереш, а по-нататък те спират и ти друсват глобата. Там не е нужно да ти показват показанията на радара. Няма и как, защото е два-три километра по-нагоре!
            Пътя до Солун е добър така, че няма да имаш нужда да юркаш Белисимата.
            Спазвай си ограниченията и няма да имаш проблеми.
            Особено внимавай преди моста на Струма.
            Става въпрос за моста след Серрес.
            Last edited by mordohy; d.m.y г., 21:38.
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

До Солун пътувам всяка седмица по същият път, от гръцка страна нямаш проблем, стига да спазваш ограниченията или да караш след някоя група гръцки рейсъри. Виж след София до границата нашите са не всеки километър, по принцип там където е най-абсурдно ограничаването на скоростта там дебнат белите фуражки, за съжаление има и камери които скоро ще разбера как снимат.
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Благодаря колеги, дано нямам проблеми!

sigpic

Comment

Колега послушай колегата mordohy,не се прави на пилот.
                  Аз живея в Солун и патувам много често до Благоевград,рядко има полиция с радари но като има спират на поразия.
                  След бързокараща кола не те спасява да караш,имат радари които засичат на наяколко коли в колона скороста пооделно,радара или е на кола скрита някаде в шубрака или много често на мост който минава над пътя,засичат те и няколо километра след това те спират.
                  В зависимос от скороста с която си превишил е и глобата и срока за който могат да ти отнемат книжката.
                  Мен ме спяха преди няколко месеца с 203 км/ч,глоба 350 евро,ако платиш в рамките на 10 дена плащаш половината,и ми отнеха книжката за 2 месеца.
                  Не се лъжи да им предлагаш пари,могат директно да те приберът и да те пратят на съд.
                  Ксенони халогени и антирадари забранени,глобяват и за предупредителн сигнал с фаровете както и ако пушите и в колата има деца под 16 години.
                  Last edited by Кайо; d.m.y г., 19:35.
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                    Колега послушай колегата mordohy,не се прави на пилот.
                    Аз живея в Солун и патувам много често до Благоевград,рядко има полиция с радари но като има спират на поразия.
                    След бързокараща кола не те спасява да караш,имат радари които засичат на наяколко коли в колона скороста пооделно,радара или е на кола скрита някаде в шубрака или много често на мост който минава над пътя,засичат те и няколо километра след това те спират.
                    В зависимос от скороста с която си превишил е и глобата и срока за който могат да ти отнемат книжката.
                    Мен ме спяха преди няколко месеца с 203 км/ч,глоба 350 евро,ако платиш в рамките на 10 дена плащаш половината,и ми отнеха книжката за 2 месеца.
                    Не се лъжи да им предлагаш пари,могат директно да те приберът и да те пратят на съд.
                    Ксенони халогени и антирадари забранени,глобяват и за предупредителн сигнал с фаровете както и ако пушите и в колата има деца под 16 години.
                    Е това за цигарите не го знаех
                    0888515205

Comment

Аз май ... да взема да се откажа, след всичко което прочетох. Наистина ще карам дори с 10 км под ограничението..

sigpic

Comment

Карйте си нормално,максимум с 15% над ограничението,непомя колко беше допустимото превишаване на скороста 10 или 20%,от там нататак си е проблем,глоби,взимане на книжки,сваляне на номера,ако сте превишили много скороста полицията има правото да ви задържи до 48 часа.Отнемането на книжката и свалянето на номера принципно не е законо когато колата и шофьора не са гръцки,но ..............номерата и книжките после се взимат наместо от дадения полицейски участък но само ако е платена глобата.
                        В Атина и Солун е забранено и карането на дизелови коли,ако попаднете на криваци ченгета също може да имате проблеми.
                        Светлините дневно време не са задължителни,препоръчително е да ги изключите,кола със светлини подсказва че е чуждестранна колата и е повод за спиране.
                        Ако някой патува към Солун и недй Боже има проблем може да ми звънка 00306974008887,ако съм там и имам време ще помагам или поне мога да превеждам през телефона.

---------- Post added at 09:11 ---------- Previous post was at 09:10 ----------

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                        Е това за цигарите не го знаех
                        Глобата е само 1200 евро
                        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

до колкото знам ограниченията за дизелите са само за гръцки автомобили собственост на физически лица
                          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Понеже съм чувал противоречиви мнения искам да питам за ксненоните.
                            Последно гонят ли за тях или не?
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                              Понеже съм чувал противоречиви мнения искам да питам за ксненоните.
                              Последно гонят ли за тях или не?
                              До колкото знам са проблем.
                              0888515205

Comment

В нета прочетох за ограниченията на скоростта - 50 в града, 80 извънграда и 110 по магистралата ? А за пушенето само на шофера ли му е забранено или на всяко лице в колата, тъй като не разбрах точно?!

sigpic

Comment

Working...
                                X