Известие

Collapse
No announcement yet.

Volvo S60 2.5 D vs Алфа Ромео 166 2.4 JTD vs BMW 525/530 d

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
    На откраднат детайл пробвай да му вземеш парите от застрахователите
    Ми на предната Алфа 156 ми платиха 90лв за открадната задна емлема А за Кадилака платиха и за двете откраднати емблеми + цяла предна решетка, беше малко надрана. Плащат всичко, не бери грижа

п.с А бе вярно, че крадат здраво, пресни случаи от снощи, сега се сетих.На един комшия му свалили датчиците на парктроника с лайсната на Мерцедес S,и една позната изгоря със странично стъкло на БМВ Х6, не си сваля стойката на тел и явно са мислили, че има навигация в жапката, активизирали са се яко. Но и на двамата не им пукаше много, има си застрахователи.
    Last edited by Доко; d.m.y г., 20:50.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Ми на предната Алфа 156 ми платиха 90лв за открадната задна емлема А за Кадилака платиха и за двете откраднати емблеми + цяла предна решетка, беше малко надрана. Плащат всичко, не бери грижа

п.с А бе вярно, че крадат здраво, пресени случаи от снощи, сега се сетих.На един комшия му свалили датчиците на парктроника с лайсната на Мерцедес S,и една позната изгоря със странично стъкло на БМВ Х6, не си сваля стойката на тел и явно са мислили, че има навигация в жапката, активизирали са се яко. Но и на двамата не им пукаше много, има си застрахователи.
      А, изгубеното време (което е пари) и нервите (от които се развива рак, да пази господ!), къде ги калкулираш?
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
        А, изгубеното време (което е пари) и нервите (от които се развива рак, да пази господ!), къде ги калкулираш?
        Неговата позната най- вероятно има достатъчно време- просто един ден не е отишла на козметик, а за нервите- човека си каза, че не им пукало много

Обаче чесно казано незнам как са му платили откраднатите детайли- това може да стане единствено, ако са ги счупили и има някаква запазана част по колата- примерно щипка от решерката, част от емблемата и т.н.
        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
          Неговата позната най- вероятно има достатъчно време- просто един ден не е отишла на козметик, а за нервите- човека си каза, че не им пукало много

Обаче чесно казано незнам как са му платили откраднатите детайли- това може да стане единствено, ако са ги счупили и има някаква запазана част по колата- примерно щипка от решерката, част от емблемата и т.н.
          Точно така, ако липсва целия детайл не плащат. Задната емблема на 156 е част от цял детайл- ключалка, при кадилака е същия случай. А бе аз не мога да разбера защо издребнявате, да не ви обират всяка вечер бре? И в крайна сметка това, че крадат неща от БМВ-та не може да направи Алфата по- хубава.

Comment

Точно така, ако липсва целия детайл не плащат. Задната емблема на 156 е част от цял детайл- ключалка, при кадилака е същия случай. А бе аз не мога да разбера защо издребнявате, да не ви обират всяка вечер бре? И в крайна сметка това, че крадат неща от БМВ-та не може да направи Алфата по- хубава.
            Къде видя да сравнявам БМВ с Алфа Иначе на алфите това ми харесва, че рядко ги пипат.
            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              Къде видя да сравнявам БМВ с Алфа Иначе на алфите това ми харесва, че рядко ги пипат.
              Човека пита за сравнение между БМВ и Алфа, а това,че Алфите не ги пипат изобщо не е причина за покупка.

Comment

Човека пита за сравнение между БМВ и Алфа, а това,че Алфите не ги пипат изобщо не е причина за покупка.
                Аз и без това изказах предпочитания към волво
                Lexus IS200

Comment

Статистиката до момента от пишещите показва ,че повечето карат Алфа Ромео защото:
                  --Е по-евтина от алтернативите
                  --Не е интерес за автокрадците
                  --Не се предпочита от определени групи хора

Къде са феновете ?
                  Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                    Статистиката до момента от пишещите показва ,че повечето карат Алфа Ромео защото:

Къде са феновете ?
                    Да допълня, мойта е и малка, лесно и намирам място в центъра и не ги карат много
                    Last edited by Доко; d.m.y г., 13:33.

Comment

Къде са феновете ?
                      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

He
                        Къде са феновете ?
                        ,а къде са сектантите
                        No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                        Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                        e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

само вие с капаците сте фенове
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Мене въпроса ми е защо се гледа стария фейслифт на 166. Новата е много по-добра във всяко едно отношение(моя гледна точка)
                            Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Къде са феновете ?
                              Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
                              Мене въпроса ми е защо се гледа стария фейслифт на 166. Новата е много по-добра във всяко едно отношение(моя гледна точка)
                              Още е на цена на читаво БМВ

Comment

Къде са феновете ?
                                тук сме, брат! ОБАЧЕ да си фен е да знаеш слабите страни на колата си, да знеш какво й куца, но въпреки това да я обичаш и да караш Алфа Ромео. Другото е сектанщина и тесногръдие!
                                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
                                X