Известие

Collapse
No announcement yet.

Да помогнем на Петко!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да помогнем на Петко!

За съжаление, кампанията е била неуспешна, Петко е починал.
    Откачам темата.
    Морфиус.

Ако темата не е за тук или нарушава някакви правила я изтрийте. Но в крайна сметка става въпрос за човешки живот.
    Момчето е брат на мой близък приятел!

"Дай шанс на Петко с дарителски SMS с текст DMS PETIO на номер 17 777 (за всички мобилни оператори).Преди 8 години Петко Георгиев от Бургас е опериран от сарком на Юинг на дясната скапула.Сега единственото възможно лечение е трансплантация на стволови клетки в Истанбул.Цената на лечението е 69 750 евро.За изпращането на......... дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС. Благодарим ви, че помагате на Петко!"

Повече инфо тук - http://www.causes.com/causes/378785?...er_id=87790132

На отзовалите се благодаря от мое име и от името на цялото семейство!
    Last edited by morfius; d.m.y г., 17:17.

Няма ли банкова сметка. Щото с тия смси има 20% ддТ за държавата, която в случая нищо не върши.
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Ето тук има и сметка, дано да успеем да помогнем на момчето да се оправи!
      Име: ПеткоИвановГеоргиев
      ЕГН: 8509300700
      Пр/Сметка: 02/0000000017454223
      Валута: EUR
      IBAN: BG08STSA93000017454223
      BIC: STSABGSF

банка : ДСК

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
      Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
        Няма ли банкова сметка. Щото с тия смси има 20% ддТ за държавата, която в случая нищо не върши.
        Въпросът не е в 20-те %. По скоро се замисли че поне 50 % от това вземат мобилните оператори.
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

Да,но пък по този начин се включват много повече хора...Левче по левче се събира сумата
          За тези,които се борят е важно да усещат нашата подкрепа.Да знаят ,че не са сами в битката...
          Стискам палци да има шанс момчето
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

http://www.dmsbg.com/projects_detail...id=141&start=0

Comment

И от мен пожелания за успех
              Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

Дарения от чужбина
                Следвайки инструкциите от линка
                http://www.save-darina.org/content/view/240/79/
                Хиляди благодарности!

Comment

Трябва да се помага, макар и с малко, в това време всеки може да отдели стотинки, нека повече хора да участват
                  Last edited by fred; d.m.y г., 22:44.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                    Трябва да се помога, макар и с малко, в това време всеки може да отдели стотинки, нека повече хора да участват
                    Да така е и съм сигурна, че има смисъл от помоща на всеки, независимо в какъв размер е-200, 20 или 2 лв, защото именно тази сума, може да е фаталната, която не достига, за да се даде шанс на този млад човек, да продължи живота си.
                    Аз вярвам в чудеса, защото съм била свидетел на такива, но те са се случвали само при наличието на много позитивна енергия, каквато ние можем да дадем без да ни коства усилия.
                    Нека да помогнем на това момче в разцвета на живота си, да продължи напред!

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                    Втора национална среща на 155

Comment

Трябва да си помагаме!

Дано момчето се оправи. Стискам му палци.
                      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                        Да така е и съм сигурна, че има смисъл от помоща на всеки, независимо в какъв размер е-200, 20 или 2 лв, защото именно тази сума, може да е фаталната, която не достига, за да се даде шанс на този млад човек, да продължи живота си.
                        Аз вярвам в чудеса, защото съм била свидетел на такива, но те са се случвали само при наличието на много позитивна енергия, каквато ние можем да дадем без да ни коства усилия.
                        Нека да помогнем на това момче в разцвета на живота си, да продължи напред!
                        Дай боже, както се казва
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Междудругото семейството продават апартамент в Бургас, под реалната му цена! Причината мисля че е ясна каква е!

Comment

...

Comment

Днес в Бургас е вторият благотворителен концерт в помощ на Петко!
                              http://novinitepro.bg/bulgaria/zaedn...-za-petko.html
                              Last edited by AntiLuuP; d.m.y г., 23:32.

Comment

Working...
                              X