Mалко да съживя темата че липсвах доста време .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да помогнем на Петко!
Collapse
X
-
В това новото предаване/шоу/ "Байландо" ще има танцуващи с цел да помогнат на Петко. Той тези дни заминава за Австрия, работите не вървят на добре .....
http://www.causes.com/causes/378785?ref=sgm
Comment
-
Младо момче, успех и от мен!!!markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална
Comment
-
Последните 5 седмици ходих към Нови Хан за Байландо с цел подкрепа на Таня Богомилова и Деан, които танцуваха за каузата на Петко и Милена. Всичко вървеше добре до снощи когато най-демонстративно ги изгониха от шоуто. Всички бяха потрсени. На гласуването със СМС-и се разцепихме да пращаме, в един момент казаха че резултата е равен и дадоха минута за гласуване...и не знам как стана но за тази минута станаха 20% разлика в гласовете. Изтрещяхме!!! В крайна сметка това беше най-нуждаещата се и смислена кауза. Не че каузите на останалите не са от значение, но все си мисля че 2 човешки живота струват повече от образованието на глухонямо момиче, което танцува с репортер на НТВ и винаги са първи в класиранията. Явно беше че нагласиха случката, но беше прекалено грубо! Аз започнах да си мисля че ще спечели каузата за която трябват най малко пари. Все пак за Петко и Милена трябваха около половин милион лева....... без коментар ........Last edited by AntiLuuP; d.m.y г., 15:27.
Comment
-
+1 SMS
Успех Петко!Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
Comment
-
През главата ми минават разни идеи...всичко зависи от модераторите и от колегите във форума. Ако някой проеви желание да отвори банкова сметка на клуба (колко е възможно не знам) И всеки един от нас внесе някаква сума, каквато му е по джоба и от сърце на тази сметка и около коледа събраните пари да бъдат преведени в сметката на Петко, като съответно се сложи снимка на банковата разписка в темата, за да няма мрънканици че тези пари са отишли в джоба на някой.. Бих помолил и модераторите да направят темата като важна. Смисал такъв, че от както Таня и Деан отпаднаха от байландо, част от надеждата си замина. Тогава Брата на Петко (моят колега) нз как се сдържа да не заплаче.... На мен ми стана супер смотано, а за семейството не ми се мисли.
Благодаря на тези които са пращали СМС-си или са превеждали пари, благодаря и на тези които прочетоха написаното в темата.
Comment
-
През главата ми минават разни идеи...всичко зависи от модераторите и от колегите във форума. Ако някой проеви желание да отвори банкова сметка на клуба (колко е възможно не знам) И всеки един от нас внесе някаква сума, каквато му е по джоба и от сърце на тази сметка и около коледа събраните пари да бъдат преведени в сметката на Петко, като съответно се сложи снимка на банковата разписка в темата, за да няма мрънканици че тези пари са отишли в джоба на някой.. Бих помолил и модераторите да направят темата като важна. Смисал такъв, че от както Таня и Деан отпаднаха от байландо, част от надеждата си замина. Тогава Брата на Петко (моят колега) нз как се сдържа да не заплаче.... На мен ми стана супер смотано, а за семейството не ми се мисли.
Благодаря на тези които са пращали СМС-си или са превеждали пари, благодаря и на тези които прочетоха написаното в темата.
Comment
-
На подобни на Байландо шоута не вярвам.
Ако ние можем да направим нещо, да го направим!
Сметките в началото на темата все още ли са активни?
Ще я закача темата отгоре.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Благодаря за съдействието!!!!
SMS номера е активен
Банкова сметка
Име: ПеткоИвановГеоргиев
ЕГН: 8509300700
Пр/Сметка: 02/0000000017454223
Валута: EUR
IBAN: BG08STSA93000017454223
BIC: STSABGSF
банка : ДСК
http://www.causes.com/causes/378785?ref=sgm
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеНа подобни на Байландо шоута не вярвам.
Ако ние можем да направим нещо, да го направим!
Сметките в началото на темата все още ли са активни?
Ще я закача темата отгоре.
И в един друг раздел споменах, че не е необходимо да се разпиляваме, а да се съсредотичим в наша си мисия, ама никой не зацепи!
КАРБ трябва да се съсредоточи в такива
мероприятия, а не да върши работата на общините и да прави пикалници за нощните пияници!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment