Не мога да повярвам какво ми се случи миналата нощ. Тъй като приятелката ми я няма в България, сега живея при родителите ми. Днес сутринта ме събуди майка ми и с въпроса „ти да си оставял прозореца в кухнята отворен?” Стана ясно че прозореца е отворен насилствено, дори имаше следи от щанга в долният ъгъл от страната на заключващия механизъм., имаше и следи от обувки по мазилката под прозореца. От външната страна на балкона също имаше следи от обувки. Живея в Столичнивт квартал Борово, в блок, на първият етаж. Живеем със семейството ми в този блок от 14 години, никога досега не е имало подобни случеи. Много съм депресиран и незнам какво да мисля. Преди 3-4 седмици ми разбиха имот за първи път през живота ми – беше гаража. Сега влезнаха и в апартамента, и то докато спим вътре. Родителите ми в едната стая, а аз в другата. Успяли са да влязат само до коридора, където е стояла чантата на майка ми, преровили са я цялата, но не е имало никакви пари в брой. Хубавото е че не са я взели цялата, защото после ще има купища ядове докато си изкара наново документите. Незнам какво да кажа, но определено се изнасям от България още това лято. Тази държава никога няма да се оправи от мизерията. Вече не се надявам приятелката ми да се върне в България, вече се моля аз да отида при нея по-скоро. Потресен съм от случилото се. Благодаря на Бога, че никой не се е събудил или размърдал в този момент. Баща ми спи със зареден пистолет в нощното шкафче и определено няма да се поколебае да стреля, ако види някой в апартамента. Тъпото е че после ще трябва да го лежи гнусния наркоман, мангал, нещасник или каквото и да е там. Наистина съм потресен от факта че са влязли докато сме вътре. Дори и СОТ не те оправя в конкретният случей!
....и сигурно ще се размина с тоя уруд някаде по улиците в квартала....

Comment