If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@AlfaFen145
От цялата тема ми се изяснява само ,че ти още преди да я пуснеш си си бил решил какво ще правиш .
Кога мислиш ще усетиш ,че има нещо съмнително ? -Когато ти поискат книжката и талонана гишето ? Тогава вече е късно за разваляне на сделки . А след 2-3 месеца когато пича пак си натресе колата в нечия друга ще изгори и още някой . С такива приятели врагове не ти трябват ми се струва . Ще си пожертваш книжката само защото живеете в един блок !
Бил оправил нещата - ами след като е толкова печен и връзките му се простират на високо значи ще намери начин да потули така нещата ,че да се разминат без да се налага да изгаряш ти .
Прочети си добре подписа - много истина има написана в него свързана с темата .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Приятелю, не се хващай на такива въдици. Доста кофти услуга иска от теб твоя приятел. Съгласен съм че един добър приятел е готов на всичко за приятелите си, но аз лично усещам нещоо гнило в тая история. според мен това не е правилна услуга с която можеш да доказваш приятелството си. моето мнение е да не се набутваш и ти в тая бумащина.
In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Дет се вика, "каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го направи". Ти си знаеш все пак, но аз не бих искал от приятел такава услуга, дано и да не ми се налага...
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
За приятелството дето си го имате и услугите, които сте готови да си направите един на друг вие си знаете, но мен ако питаш нещо странно ми се вижда да има необходимите връзки да изманипулира написаното в постановлението, да е налял доста пари на необходимите хора и въпреки това пак да е виновен. Не ти ли се вижда малко странно? Да има толкова връзки и накрая пак да си го отнесе. Ми, че ако аз бях в тая ситуация и имах толкова връзки чисто и просто щях да наредя нещата така, че да не съм виновен. Съответно няма да ми се пише акт, нямя да си търся "виновен" приятел, който да го поеме....Чиста работа. Намирисва ми нещичко
То и аз имам връзки там, но тези неща се уреждат предварително финансово, като пак не ти се разминава, а за бягство от ПТП нещата са доста сериозни - хич не ходи.
#fred - прав си да .
..но съм принципен и добър човек,колкото и разумното ми мислене да ме блъска на другата страна ,толкова и помна как го направи това...
Утре ще отидем до КАТ ,аз говорих с него ,че ако видя нещо съмнително и не ми хареса ще се откажа....
Той ще ми остави в залог ,че няма да ме изпържи документи и ключовете от колата му ...
Те хората са казали " от опит глава не боли " ,ама колко ще ме боли или не ще разбера..
квото е писано ,такова ..
Е добротата е добро качество, но наивността не, както и да е, ти решаваш, опита е важен, успех
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
да ти даде 2 бона кеш за гаранция, тогава може и да има шанс да не се опитва да те метне
Даже са малко .. Няма да му стигнат за TAXI докато е пешеходец .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
#detelazurno -виждам имаш нещо против мен ,постоянно се иСССпускаш по темата правопис ,казах ти и на ЛС ,ако имаш нещо против мен кажи ми да се разберем!
Колеги ,за това обичам този ФОРУМ ,защото може ОТРИЦАТЕЛНИТЕ мнения да са повече ,но пак има мнения и хората ,не знам от саир ли го правят ,но комнетират...
Още вчера се разбрах с момчето ,чак днес прочетох вишите коментари ..
За съжеление го направих просто .............
Историята беше следната:
Книжката ще ми се отнеме ,след като получа постановлението до 15-20-30 дена МАКС ,за 1 месец!
Така ми каза ,човека от КАТ при които написах какво е станало ...
Моя приятел не е избягал от ПТП-то ,а са си разменили телефона с другото момче и са се разбрали да се разберат ,но онзи е искал звездни суми ,за никакви щети ..
В крайна сметка ,поставих се пред свършен факт ,като се замисля не знам дали той ще направи нещо такова за мен ,но вече е свършено ,човек се учи от грешките си ...
Смейте ми се ,ако искате ,псувайте ме ,провокирайте ме...
понякои път правя безмислени глупости ,а после съжелявам ,малко трябва да си опеча акЪла ,че ме боли главата ...
Единственото нещо ,което ще е тъпо ,че 6 месеца след като ми бъде върната книжката това ПТП,ще ми стой при мен (в документацията) после отпада...нещо такова .... яд ме е ,но знам че всичко се връща
Comment