Известие

Collapse
No announcement yet.

Един странен странен въпрос...?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Според мен ако ти е наистина приятел и може да му се има доверие помагай, все пак ти е приятел, а за какво са приятелите! Дори и да имаш някви дребни проблеми после на хартия, приятелството ще ти е за цял живот, а то според мен е по-важно!

П.С. ДОбрият приятел е този, на който като се обадиш в 3 през ноща и му кажеш убих човек, той отвръща "Лошо, къде ще копаем"?!
    145, 1.6 I.E. Boxer
    Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
    Subaru Legacy 2.5

Comment

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
      #detelazurno -виждам имаш нещо против мен ,постоянно се иСССпускаш по темата правопис ,казах ти и на ЛС ,ако имаш нещо против мен кажи ми да се разберем!

........
      Нищо против теб! Мисля, че това го изяснихме когато си разменихме ЛС-та. Имам против, че когато пускаш тема с молба за помощ, съвет или каквото и да било не се стараеш да е по-четливо, че после даже се и сърдиш и засягаш когато някой ти го каже! Не знам до колко разглеждаш форума, но и в други теми, в които има такива "четливи" постове съм се изказвал по същия начин, така че пак ти казвам - нищо против теб. Може и да си свястно момче, но на моменти трудно ти се разбира какво пишеш, а правописът е това, което се вижда във форума. Не може да пишеш като първолак и да се надяваш да си изградиш и уважение измежду другите потребители.

Иначе по темата.....мисля, че не са 6 месеците, които ще ти седи това нарушение. Мисля, че е с 2 години давност както всички останали.
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

#detelazurno ..мммм не знам аз си разчитам съвсем добре..

отностно 2-те години ,за които говориш-дано не е така
        155 96' 1.6 16v 1++hp???
        Mazda 626 84'
        Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
        ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение

Иначе по темата.....мисля, че не са 6 месеците, които ще ти седи това нарушение. Мисля, че е с 2 години давност както всички останали.
          2 години,ако става въпрос за точки.
          Демек,ако са му взели точки,за въпросната случка, ще трябва да чака без да прави нарушения,за да се възстановят автоматично.
          Ако става въпрос за досието му като шофьор,там мисля че няма давност!
          Като съм вадил справка от КАТ,са излизали нарушения правени преди повече от 5 години.
          Дори и фишове!
          ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
          ALFA 156 2.0 1999 - бивша
          ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Working...
          X